ebi3 15.10.07, 19:25 przed TYM dniem?? macie jakies sprawdzone sposoby?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozanamama Re: Jak zadbać o cere 15.10.07, 21:49 Peeling kawitacyjny raz na miesiąc w salonie kosmetycznym/ spa, w domu peeling enzymatyczny- jakiś dobry, nie z seri "taniej się już nie dało" no i kosmetyczka reguralnie, jak masz nizebyt piękną cerę. Dobry krem, mało słońca i powinno być ok. Generalnie raczej w salonie Ci pani doradzi, nie wiemy, jaką masz cerę, skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: Jak zadbać o cere 16.10.07, 00:15 nie każda osoba może pozwolić sobie na peeling kawitacyjny-osoby z wrażliwą cerą nie powinny go stosować. A nawet jeśli może to napewno nie raz w miesiącu, bo taki peeling często podrażnia, a juz raz w MIESIącu to napewno. poza tym ten peeling najczęściej wykonuje się jesienią, kiedy nie ma juz takiego słońca, ale też nie ma jeszcze mrozu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: Jak zadbać o cere 16.10.07, 09:38 No nie bardzo. Robiłam kawitację we wakacje, w czasie upałów. Nie było przeciwskazań, a robiłam w różnych miejscach. Poza tym z tego co wiem to wszyscy mogą, jedni częście, drudzy rzadzej, ja np. co 5-6 tygodni. Poza tym napisałam, że powinien jej twarz zobaczyć profesjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Jak zadbać o cere 16.10.07, 08:02 ja mam sposób: *nie palę, *nie opalam się, *nie korzystam z solarium, *stosuję krem z wysokimi filtrami UV na dzień, *na noc niezbyt silny krem p/zmarszczkom, *regularnie robię peeling, *w sezonie jesienno-zimowo-wczesnowionennym kwasy owocowe albo mikrodermabrazja w domu. *nie wyciskam wyimaginowanych pryszczy Odpowiedz Link Zgłoś