maraxela 24.10.07, 14:55 wczoraj odebralismy wiecej zdjec .pozdrowienia dla naszego fotografa (wygadal sie ze tu zaglada) picasaweb.google.pl/maraxela/ZdjeciaProfesjonalnePlener picasaweb.google.pl/maraxela/ZdjeciaProfesjonalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
videobeta Re: zdjecia slub i plener 24.10.07, 15:11 Przypomina mi to zdjęcia pewnego pana Piotra, ale mzoe się myle. Mam pytanie bo zdjecia są świetne, gdzie jest to piekne miejsce co robiliście sesje? Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: zdjecia slub i plener 24.10.07, 15:23 kopice wojewodztwo opolskie na google wystrczy wpisac wyskoczy opis palacyku i zdjecia inne Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: zdjecia slub i plener 24.10.07, 15:29 rozumię ze chodzi o ten zamek w Kopicach? Piękne miejsce, a powiedz mi czy tam wolno wchodzić, czy się coś płaci, czy są jakieś wyznaczone godziny i dni? Aha...czy te fotki robił Piotr K? Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: zdjecia slub i plener 24.10.07, 15:39 ) nic sie nie placi wchodzic mozna jak sie chce i kiedy sie chce ogolnie to wkolo tego jest wiocha zabita dechami,lataja kury krowy itd.Piekne miejsce a tak sie niszczy.Nikt tam sie tym nie interesuje a sluzy to chyba jedynie miejscowej mlodziezy jako mijsce do spozywania taniego wina.Wkolo jest 10 stawow wielki park no przepieknie Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: zdjecia slub i plener 24.10.07, 15:41 zdjecia sa autorstwa państwa panstwa paszkiewicz www.fotograf.olesnica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: zdjecia slub i plener 24.10.07, 15:43 Dziekuję bardzo za opinie i pomoc. Moze kiedyś uda mi się zabrać Młodych w te miejsce. Poprostu Mioooodzio! Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: zdjecia slub i plener 24.10.07, 15:51 jezeli bedziesz chciala zrobic zdjecie na oltarzu w kaplicy proponuje zabrac jakas deske bo ja lezalam na murku szerokosci 15 cm i balansowalam zeby nie spasc Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: zdjecia slub i plener 22.12.07, 10:39 byliscie tam moze robic zdjecia ?? chetnie bym zobaczyla efekt Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: zdjecia slub i plener 07.11.07, 08:58 Przepieknie wyglądaliście Czy mozesz zdradzić ile zapłaciliście fotografowi? kawa Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: zdjecia slub i plener 07.11.07, 13:55 cana byla rozsadna jakie sa ceny teraz prosze sprawdzic na stronie marysia i sebastian pospieszni Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela marysia i sebastian paszkiewicz wykonywali zdjecia 07.11.07, 13:57 przepraszam za pomylke w poprzednim poscie zzzzzzz strasznie mi glupio strona www.fotograf.olesnica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s25 Re: zdjecia slub i plener 25.10.07, 14:01 to miejsce jest cudowne, sama sie tam wybiore, nie sadzilam ze takie miejsce jest w Pl, cudowne, az zal ze niszczeje. zdjecia swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: zdjecia slub i plener 05.11.07, 23:05 dziekuje za mile slowa ,pojedz koniecznie zobaczyc naprawde piekny palac Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: zdjecia slub i plener 06.11.07, 22:30 Achhh... Wbiło mnie w fotel z zachwytu ! No przepiękne zdjęcia, o rany, jaki klimat, jakie... wszystko, no Serdecznie życzę, żeby całe Wasze życie było równie piękne jak początek ! Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt pytanie do fotografa 07.11.07, 09:29 Dlaczego zdjęcia z pleneru tak różnią się od zdjęć ze ślubu??? Nie chciało się retuszować, czy jak? Ujęcia w plenerze też mniej przypadkowe. Odnoszę wrażenie, ze oba albumy robione były przez 2 różna osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: pytanie do fotografa 07.11.07, 13:48 to jest wlasnie pytanie do fotografa nie wiem dlaczego sie roznia zdjecia robila jedna para fotografow.zdjecia z pleneru sa w czesci retuszowane z kosciola retusz jest chyba tylko na paru-ja nie mialam czasu zeby sie tym bawic jak na razie mam inne zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: pytanie do fotografa 22.12.07, 11:30 piekny bukiet! jakie to kwiaty? Odpowiedz Link Zgłoś