lukas_log 05.12.07, 11:02 Czesc, Mam szybkie pytanie. Zbliza sie slub mojej chrzesnicy. Z tego co wiem prezenty typu wycieczka, pralka, lodowka itp sa juz "obstawione". Wpadłem na pomysł, by młodej parze kupić telewizor LCD - co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagps Re: Telewizor jako prezent 05.12.07, 11:09 moge powiedziec jak ja bym zareagowala. lubie sama sobie wybierac sprzety i nie wiem czy akurat ta lodowka, ten tv i ta pralka to by bylo to, czego ja potrezebuje i czy akurat to mi sie podoba. no jeszcze pralka, ok. ale tv musi pasowac do reszty mieszkania, tak bo babskiemu myslac. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Telewizor jako prezent 05.12.07, 11:25 czemu nas pytasz co myslimy o takim prezencie? To nie dla nas. Zapytaj kandydatke na obdarowaną. Osobiście wolałabym dostac pieniądze. Ostobiście też wolałabym dac pieniadze niż chodzic po sklepach, szukać i zastanawiac się czy sony jest lepszy czy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka-1 Re: Telewizor jako prezent 05.12.07, 11:35 No ta ja powiem, ze mialam podobna sytuacje, tylko że byłam obdarowywaną . Każdy konsultował z nami co kupić ,a my dawaliśmy sugestię. I mój wujek kupił nam , dobrany do wystroju salonu, plazmowy telewizor LG. Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Telewizor jako prezent 05.12.07, 12:13 Prezent fajny. Ale koniecznie musiałabym go wybrać sama, nie wyobrażam sobie żeby w moim salonie było coś co nie pasuje mi do wystroju i mojej koncepcji Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: Telewizor jako prezent 05.12.07, 13:51 To i ja się dopiszę do tematu od strony technicznej. S T A N O W C Z O O D R A D Z A M !!!! Nie ma sensu kupować takiego prezentu bo jest pewne, że nie trafisz w oczekiwania. Nie masz pewności co powie na to Pan Młody. Być może jest zapaleńcem elektroniki i zbiera pieniądze na nowoczesny telewizor full-HD np Sony BRAVIA 42 cale ? Może zamierza kupić choćby jakiegoś Sharpa z serii AQUOS np HDTV, który nawet 32 czlowy kosztuje powyżej 4 tys. Czy jesteś w stanie tyle wyłożyć na prezent ? Dziś nie kupuje się telewizorów plazmowych ani telewizorów CRT 100Hz !. Dziś kupuje się nowoczesne "płaskie" telewizory LCD panoramiczne minimum rozdzielczości HDTV. Dobry telewizor Full-HD (1920X1080) - to rząd kosztów 6 - 7 tys! Kupno innego telewizora (pomijajac markę) jak HDTV lub Full-HD mija się w dzisiejszych czasach z celem, dla obdarowanego to kłopot a dla Ciebie (z szacunkiem) moralniak. Wg powinnaś dać kaskę Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Telewizor jako prezent 05.12.07, 14:14 A czy oni w ogóle chca mieć telewizor? Bo to nie do końca oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Telewizor jako prezent 05.12.07, 16:55 Ja bym sie z takiego prezentu cieszyla. Sami chcemy kupic sobie taki, jakbysmy go dostali w prezencie, nie pogniewalibysmy sie. Odpowiedz Link Zgłoś