agatka333dwa 01.02.08, 19:12 mam pytanie co mozna kupic na prezent parze w srednim wieku (po 40), biorac po uwage ze w sumie maja w domu to co potrzebne na nowa droge zycia, dodam ze to bliska rodzina.????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirke_7 Re: prezent slubny 02.02.08, 14:18 Kolezanka kupowala w Fabryce form (para 30-40 dosc dobrze sytuowana) - drogo, ale mozna tez cos fajnego znalezc w cenie niekosmicznej. fabrykaform.pl/ Ewentualnie sprawdz to: filizanka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowa_ania Re: prezent slubny 02.02.08, 23:36 Zależy od budżetu, ale mogą to być np. - grafiki z galerii sztuki - zestaw dobrych win wraz z książką o winach - karnet na zabiegi w SPA - piękna narzuta na łóżko - zestaw do fondue (jeśli oczywiście lubią takie wynalazki) - zestaw ładnych kieliszków do wina (takie bardzo szybko się tłuką) - zestaw eleganckich ręczników ze szlafrokami - sesję fotograficzną w stylu retro (jeśli oczywiście nie będą takiej mieli w dniu ślubu) - bilety na lot balonem - hamak 2-osobowy jeśli mają dom z ogrodem lub podróżują z przyczepą kempingową Odpowiedz Link Zgłoś
krainaczaruff Re: prezent slubny 04.02.08, 14:04 lawendowa_ania fajne pomysły A jak nie wiesz co kupic, to najbezpieczniej dac pieniądze i problem z glowy. A mysle ze "para młoda" bedzie bardziej zadowolona z kasy, niz na przykład z kilku kompletow filizanek (z czym ja sie spotkalam na 18-tce ) Odpowiedz Link Zgłoś
kirke_7 Re: prezent slubny 04.02.08, 19:48 Tylko wez tez pod uwage ich stan majatkowy. Jesli dosc dobrze stoja finansowo dawanie kasy raczej nie jest w dobrym tonie-lepiej drozszy prezent, ale to Ty ich znasz najlepiej wiec decyzja Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
i_zuzanka Re: prezent slubny 13.02.08, 20:32 a co polecilibuyście dla pary w wieke 23-24 lata?jestem studentka i nie zarabiam jeszcze,a rodzice maja swoej wydatki i nie chcialabym tego zrzucac na nich.mysle o prezencie do 300 zł i chcialabym zeby nie był tandetny, jakis typowy-cos fajnego i ladnego, ale powiem szczerez ze to pierwsze weselicho w naszej paczce i nie mam pojecia co sie daje Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_joz Re: prezent slubny 13.02.08, 21:46 najlepiej i najbezpieczniej dać kasę. nie dostana przynajmniej pięciu żelazek, pościeli w złym wymiarze lub po prostu czegoś co im się w życiu nie przyda! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 daj pięniadze, chyba, że chcesz, żeby 13.02.08, 20:53 twój prezent uzyskał status niepotrzebnego grata. Najlepiej jednak zapytaj panstwa mlodych, co by chcieli, to nie jest wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś