spitt 04.03.09, 21:41 Mam dosc Wa. State , koszenia trawy i podatkow - Gdzie bys mnie wyslal w Arizonie gdzie mozna kupic tanio ladne condo i usiasc na dupie ,... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marksistowski tylko Polska 04.03.09, 21:46 W czasie słabej złotowki Polska odzyskała blask. To najlepsze miejsce na ziemi dla Amerykanina-Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Yo Arizero 04.03.09, 21:48 Mam dosc Wa. State , koszenia trawy i podatkow - Gdzie bys mnie > wyslal w Arizonie gdzie mozna kupic tanio ladne condo i usiasc na > dupie ,... Tylko w "Domu Spokojnej Starosci" w Wronkach.Dostaniesz nawet duza limuzyne/zwana suka/ i obstawe.Posilki i opierunek tez bezplatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Kube 04.03.09, 21:52 szeryf dopadl za nieplacenie podatkow. A zreszta czy w 40°C daje sie zyc? Give me a break, mate! PF Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Kube 04.03.09, 22:16 Costa Rica ??? ,... ================================================================== A zreszta czy w 40°C daje sie zyc? Give me a break, mate! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Kube 04.03.09, 22:05 W Australii kazdy cos musi zaplacic. I ja to uwazam OK. U nas placi niewielu ale duzo. I rezultat jest taki, ze ludzie mysla, ze sie im sie uslugi naleza od panstwa. Ale ja kreatywnych ludzi sztuki szanuje skadinand. PF Odpowiedz Link Zgłoś