basia210 05.03.08, 04:31 www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=16.raquel Dziekuje za wszelkie sugestie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiaty-aga Re: standardowe pytanie-jaki bukiet? 05.03.08, 14:18 jeśli jesteś odważna, to może wachlarz - pasował by do tych falban na sukience, które są trochę hiszpańskie jeśli nie to może klasyczna w kształcie kulki? napisz o jakim kolorze myślałaś, może masz jakiś ulubiony.. ulubione kwiaty? pisz na maila gazetowego: kwiaty-aga@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basia210 do kwiaty-aga 06.03.08, 05:08 Wachlarz mysle ze bardzo by mi sie podobal, nie wiem tylko czy ktoras z kwiacarni z mojego miasta bedzie potrafila go zrobic-czy jest to skomplikowane. Co do koloru to myslalmo limonce, a kwaiaty lubie chyba kazde oprocz roz. jesli masz jakies zdjecia wachlarzy przesluj mi prosze na prywatnego. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
paula2306 Re: do kwiaty-aga 06.03.08, 07:20 Ja też będę mieć wachlarz. Bałam się jak Ty, czy moja kwiaciarka mi go zrobi, ale powiedziała, że nie ma problemu, choć stwierdziła, że wachlarze są już nie modne . A tak w ogóle- piękna suknia Odpowiedz Link Zgłoś
kwiaty-aga Re: do kwiaty-aga 06.03.08, 11:52 wracają do mody bo jest sporo sukienek przypominających te do flamenco i coraz więcej jest odważnych Panien Młodych, które chcą się wyróżniać wiem że kwiaciarnie nie koniecznie chcą wykonywać takie rzeczy bo są dość pracochłonne Odpowiedz Link Zgłoś
mania_r1 Re: standardowe pytanie-jaki bukiet? 06.03.08, 08:46 aga, może i mi doradzisz w wybraniu bukietu, niestety nie dam linka do mojej sukni bo nie ma jej w necie, ale mogę ci wysłać zdjęcie na e-maila, cały czas zastanawiam się jaki bukiet, bo kiedyś się upierałam że to nie będą róże, Odpowiedz Link Zgłoś
kwiaty-aga Re: standardowe pytanie-jaki bukiet? 06.03.08, 11:49 wachlarze są super oryginalnym pomysłem polecam każdej odważnej pannie młodej Odpowiedz Link Zgłoś