kasiaaaa24 30.03.08, 15:03 Jak spędzacie weekendy? Czy planujecie w tygodniu co będziecie robić w weekend? Jeśli tak, to co zazwyczaj robicie? A może macie jakieś swoje małe rytuały sobotnio – niedzielne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olgaaa1 Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 30.03.08, 16:24 dla nas wekendy są świętem, bo tylko wtedy się spotykamy, tak naprawdę mamy dla sibie tylko soboty, bo w piątek mój N przyjeżdża do mnie około 20 i jest bardzo zmęczony 5 godzinną jazdą. Czasami nawet widzimy się co 2 tyg. niestety (( A co robimy najczęściej chodzimy na impreze ze znajomymi, wczoraj byliśmy na kręglach, a teraz siedze juz sama :9 Zazdroszcze wam dziewczyny,że macie swoich facetów na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 30.03.08, 17:01 a ja zazdroszczę i tym, które mają na co dzień, i tym, które mają przez CAŁY weekend - bez przerw na szkołę ;-/ Bo my nie dość, że raczej tylko weekendy, to jeszcze ja na uczelnię na pół dnia musze jechać ;-( ale jeszcze troszeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
doorraa Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 30.03.08, 18:18 My mieszkamy razem już prawie rok więc zawsze jesteśmy razem.W weekendy za zwyczaj N pracuje ale jak nie to spotykamy sie ze znajomymi albo po prostu leniuchujemy [url=www.abcslubu.pl][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
doorraa Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 30.03.08, 18:19 jak zwykle problem z suwaczkiem [url=www.przewodnikmp.pl] www.przewodnikmp.pl/img-19072008006.png" border="0" alt="www.przewodnikmp.pl/img-19072008006.png"> [/url] Odpowiedz Link Zgłoś
bambi-25 Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 31.03.08, 08:20 My mieszkamy ze sobą już ponad 2 lata, ale weenendy są też świętem. W tygodniu jesteśmy zabiegani!Wracamy do domu późno, dlatego w weekendy leniuchujemy, gotujemy coś pysznego, idziemy do kina, na dobrą kawkę lub winko w restauracji, a także chodzimy na spacery odwiedzamy znajomych - poprostu cieszymy się tym, że możemy być cały czas razem, bo wciąż czujemy niedoyt, choć jesteśmy ze sobą już prawie 3 i pł roku i jak już wspominałam mieszkamy ze sobą ponad 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakis Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 31.03.08, 09:53 My identycznie jak bambi I tez znamy się 3 lata, a mieszkamy razem nieco ponad 2 Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.aim Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 31.03.08, 10:43 My bardzo dużo pracujemy.. więc w weekendy popadamy ze skrajności w skrajność - albo leżymy cały dzień i odpoczywamy, albo robimy jak najwięcej się da (kino, później spotkanie ze znajomymi, spacer itp, a jeśli sytuacja finansowa nam pozwala to uskuteczniamy szalone weekendowe wyjazdy). Odpowiedz Link Zgłoś
july19 Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 31.03.08, 19:08 Ostatnio stalo sie tak, ze jezeli uda nam sie razem spedzic weekend, to to juz samo w sobie jest swieto. Mieszkamy 300 kilometrow od siebie, w weekendy przyjezdzam do Warszawy na zajecia, ktore mam do 19 wiec czasami moj narzeczony widzi mnie tylko spiaca i pozniej znow wraca do siebie. Nie jest zbyt rewelacyjnie, ale bylo jeszcze gorzej kiedy z powodu mojego wyjazdu nie widzielismy sie przez rok! Mam jednak wrazenie, ze dzieki temu nasz zwiazek jakos niespotykanie umacnia sie. A jesli juz mamy jakis weekend tylko dla siebie, to zajmujemy sie przygotowaniami do slubu i wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
villemo86 Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 31.03.08, 19:30 My mieszkamy ze sobą od roku i w tygodniu widzimy się codziennie, natomiast weekendy mamy tylko co drugi razem, bo ja studiuje 300 km od domu. Jak juz mamy weekend wspólny to w sobote jedziemy zaopatrzyć się do marketu (niezbyt romantycznie), zazwyczaj wpadamy wtedy do jakiejś restauracji bo nie mam czasu gotować, w niedziel znowu jedziemy do moich rodziców na obiadek i spędzamy z nimi miły czas. Teraz jak zrobi się ciepło to znowu zaczną nam się wycieczki motocyklowe w weekendy. już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
paula2306 Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 31.03.08, 19:32 Kiedyś spędzaliśmy w miarę aktywnie weekendy...wycieczki, spacery, spotkania ze znajomymi, kino itd. Obecnie budujemy dom, więc mój N po całym tygodniu pracy w weekend jest na budowie, a ja oprócz przygotowań do wesela piszę pracę mgr i chyba zacznę się przygotowywać do egzaminu na aplikację (chyba )- więc weekendy spędzamy raczej osobno. Czasem tylko wyskoczymy gdzieś ze znajomymi albo do kina... Ale mam nadzieję to nadrobić Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 01.04.08, 13:59 Weekend to chwile, kiedy najwięcej czasu możemy spędzić razem. Zazwyczaj jakieś zakupy, leniuchowanie, czytanie, kino, teatr, wycieczka (ale już dawno nigdzie nie byliśmy - czas!!!), film na DVD, czasem jakieś jedzonko poza domem, jeśli spotkania ze znajomymi, to raczej w ciągu tygodnia. No i prace remontowe w naszym gniazdku mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
marita_ie Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 06.04.08, 23:13 no mimo to ze mieszkamy razem to wieczorki raczej spedzam sama,bo moj N pracuje na nocki, wiec mamy dla siebie weekend nie siedzimy w domu i zawsze jezdzimy na wycieczki.oczywiscie gdy pogoda pozwoli/czy jak to w irl bywa-gdy nie pada/ hehe jest to dla nas najlepsza forma spedzania niedzieli, bo w soboty przewaznie wspolnie sprzatamy dom, a potem na zakupy- bardzo to lubie bo robimy to wspolnie Odpowiedz Link Zgłoś
aga03glo Re: Wasze weekendy z Narzeczonymi 10.04.08, 08:22 Co robimy w weekendy - odpoczywamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś