madziuniunia 08.05.08, 08:22 Do kolezanek z Łodzi, gdzie kupie buty ślubne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibelin26 Re: Buty Łódź 08.05.08, 08:35 Przejdź sie na ul. Jaracza, od Piotrkowskiej w kier. ul. Wschodniej, jest tam kilkanascie sklepów "ślubnych". Ja buty kupowałam w salonie Loris na ul. Jaracza 15 lub 17, nie pamiętam. Ze względu na rozmiar buty musiałam zamówić, na realizacje zamówienia czekałam 1,5 m-ca. Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik_zbigniewkruk Re: Buty Łódź 08.05.08, 21:50 może tutaj znajdziesz coś: lodz.forumslubne.pl/viewforum.php?f=10 Odpowiedz Link Zgłoś
magdunia83 Re: Buty Łódź 08.05.08, 10:39 ja kupiłam w Ptaku, w Rzgowie - w starej hali Polros za 130 zł perłowo białe ze skórki z zaokrąglonym noskiem i wyciętymi palcami- obeszłąm wcześniej inne hale, ale jakoś mi się nie spodobały, a tam w Polrosie jest takie fajne stoisko tak jakoś na rozwidleniu dróg, pośrodku hali. zajrzyj też do baty albo ccc w manufakturze - też tam widziałam fajnea kiedy ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
mpthomas Re: Buty Łódź 08.05.08, 11:59 Jest tez sklep z tylko butami slubnymi na aleji..pilsudskiego w strone parku zrodliska ( po stronie parku) Byc moze Łódź, al. Piłsudskiego 124? moze blizej, Romantica - Salon Mody Ślubnej. Łódź ul. Piłsudskiego 35.? nie wiem, ktos moglby to potwierdzic.. to skle z butami slubnymi a takze bielizna, tuz przy sklepie slubnym HA !Znalazlam SALON ŚLUBNY "SŁAWA" Łódź, ul. Piłsudskiego 39 tel - tuz obok tego Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Buty Łódź 08.05.08, 17:00 Madziuniunia, w temacie butów nie pomogę niestety. A gdzie będziesz miała wesele? Jakoś przegapiłam, że ty z Łodzi jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Buty Łódź 09.05.08, 10:04 O witam, nie jestem z Łodzi Warszawa Poprostu w ramach desperacji miałam wybrać sie na zakupy ale już kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Buty Łódź 08.05.08, 22:14 Ja chodziłam po zwykłych sklepach z butami(chciałam buty nie tylko na ślub).W Manu można znaleść dość sporo ciekawych białych butów.W moim przypadku wybór padł na Humanika i Deichmana(dodatkowe sandałki na wszelki,bo ślub w środku lata ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Buty Łódź 09.05.08, 09:56 ALDO w Manufakturze. Kupiłam sandałki, ale inne jasności też tam były mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Buty Łódź 09.05.08, 12:17 ja kupiłam w Venezia'i, też w manufie. Moje nie są całkiem ślubne, ale takie własnie miały być, no i super pasują do kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina5 Re: Buty Łódź 12.05.08, 10:52 Ja kupiłam w sklepie Street w Manufakturze, zapłaciłam 129 zł. Białe, mały czubek, niewysoki obcasik, ładnie się prezentują na nodze i są wygodne - a ja naprawdę rzadko chodzę w butach na obcasie, więc wiem, co mówię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś