zieloneoknaduszy 02.06.08, 12:00 dziewczyny, co poleciłybyście na upał, by nie pocić sie jak mysz????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina111 Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 13:15 Ja uzywam dezodorantu w kulce adidas intesiv 24 (taki zółty) i jest niezawodny. Zaden do tej pory nie był lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
anita.sz Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 13:22 polecam etiaxil (lepiej do skóry wrażliwe) dostępny w aptece. Może nie jest to najtańsze rozwiązanie, ale za to na 100% zadziała. Tylko nie używaj po raz pierwszy przed dzień ślubu, tylko 2 tygodnie wcześniej. Czasem są podrażnienia.I absolutnie nie na goloną tego dnia skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 13:26 W tym samym momencie pisałyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett2000 Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 14:13 no ale jak się nie ogolić w dniu ślubu , przecież od poprzedniego dnia będą już włoski ... Odpowiedz Link Zgłoś
anita.sz Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 22:27 w dniu ślubu juz go nie musisz używać, wystarczy 2 dni przed Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 13:25 Jak dla mnie tylko i wyłącznie etiaxil. Zwłaszcza jeśli w stresujących sytuacjach lub w upale pocisz się bardziej. Do kupienia w aptece i koniecznie trzeba przestrzegać ulotki. Kosztuje trochę więcej niż zwykły antyperspirant, ale i wystarcza na długo no i masz 100% pewność, że się nie spocisz nawet odrobinę. Odpowiedz Link Zgłoś
zieloneoknaduszy Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 13:32 Dziękuję dziewczyny, lecę do apteki i zaczynam próbować Odpowiedz Link Zgłoś
milowy_las Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 14:04 perumowany talk do ciała i dezodorant vichy Odpowiedz Link Zgłoś
mycha0211 Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 15:48 Dziewczyny polecają etiaxil,może jest skuteczny ale dość drogi ok. 45zł,a ja polecam antidral. Też skuteczny do kupienia w aptece i znacznie tańszy niecałe 15zł,nie radzę na wydepilowaną skórę ponieważ piecze niemiłosiernie ale można zastosować go w dzień ślubu i na pewno się nie spocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 16:19 Dziewczyny, ale jak to nie golić się w dniu ślubu? Ja golę pachy od pierwszych włosków w wielu lat chyba 13, więc nie wchodzi w grę nie golenie się rano pod prysznicem... Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 16:46 ja robie tak: depilacja woskiem w srode. I antidral w sobote bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 16:53 Nie depiluję się woskiem, bo chodzenie z kłakami pod pachami przez 2 tygodnie nie jest na moje siły ) Przerabiałam to już i zawsze wypadała mi wizyta u lekarza, krawcowej, basen - i miałam problem, bo wstydziłam owłosionych pach. Chyba muszę oszczędzać na laser Najwyżej będzie szczypać Odpowiedz Link Zgłoś
katharsisss Re: upał a antyperspirant... 02.06.08, 17:03 Przede wszystkim etiaxilu uzywa się na noc. I działa kilka dni, więc najlepiej zastosowac 2 dni przed ślubem i w dniu ślubu normalnie ogolic pachy. Mnie zawsze podrażniało jak goliłam rano po uzyciu etiaxilu (o zastosowaniu na świeżo ogolone pachy nie wspomne). Odpowiedz Link Zgłoś
aniaoam Re: upał a antyperspirant... 03.06.08, 09:32 Ja na duże wyjścia robię tak : golę się przy kompieli, potem balsam łagodzący po goleniu, a jak się wchłonie antyperspirant Nivea Odpowiedz Link Zgłoś
mala220 etiaxil 10.06.08, 21:59 niezawodny. mialam duzy problem z potem, ale na prawde dziala (choc wielkosc butelki mnie przerazila). teraz uzywam go raz, dwa razy w tyg i juz nie martwie sie o kolka pod pachami (zabrzmialo jak relkama ) Odpowiedz Link Zgłoś