pospolitka 02.07.08, 18:08 Szczerze mówiąc do tej pory nie docierało do mnie że wychodze za mąż.Jednak powoli zaczynam się wczuwać...i żałuje że nie jestem brunetką bo pasowałaby mi ta suknia twojesuknie.com.pl/view.php?gid=15&phid=6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kavainca Re: Zaczynam się wczuwać... 02.07.08, 18:51 mnie się podoba, moze dlatego że podobna do mojej: www.madonna.pl/pl/atelierdiagonal.php?s=9.803 Odpowiedz Link Zgłoś
pospolitka Re: Zaczynam się wczuwać... 02.07.08, 18:54 Jestem ciekawa tego podobieństwa Możesz wkleic swoją? Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Zaczynam się wczuwać... 02.07.08, 18:59 no jest powyżej, ale niech bedzie raz jeszcze: www.madonna.pl/pl/atelierdiagonal.php?s=9.803 Odpowiedz Link Zgłoś
pospolitka Re: Zaczynam się wczuwać... 02.07.08, 19:10 Przepraszam,zrozumiałam,że ta której zdjęcie wkleiłaś jest podobna do Twojej.Blondynka jestem!A suknia bardzo ładna!Jesteś brunetką? Sorry za te pytania,ale nigdy nie widziałam na "żywo" takiego koloru i mnie ciekawi jak się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Zaczynam się wczuwać... 02.07.08, 19:20 Mam ciemne włosy z delikatnymi jasnymi pasemkami. Te pasemka powodują że "pasuję" do tej kiecki. Sukienka na żywo jest w kolorze capuccino. Tylko ten pasek jest troszke ciemniejszy. Tak naprawdę to musisz iść do salonu i poprzymierzać, bo w necie mozesz tylko widzieć jak dana modelka prezentuje sie w danej kiecce. Ja miałam upatrzoną jedną prześliczna sukienusię i jak ją zobaczyłam na żywo, a potem założyłam....koszkar. Odpowiedz Link Zgłoś
pospolitka Re: Zaczynam się wczuwać... 02.07.08, 19:24 Oczywiście,masz racje.Nie ma co polegać na zdjęciach.Ja na razie tylko tak wstępnie.Ale mnie wciągnęło A oto efekt www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=30.lorca Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Zaczynam się wczuwać... 03.07.08, 10:26 też fajna mnie się w ogóle dużo kiecek podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Zaczynam się wczuwać... 03.07.08, 13:29 Też tak mam. Moja już kupiona, a i tak oglądam czasem inne. Podoba mi suknia kavainca i druga pospolitki. Ta pierwsza nie bardzo, przez dekolt, ale kto co lubi... A baghdad mierzyłam i wygląda się bardzo kusząco... Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Zaczynam się wczuwać... 04.07.08, 15:42 nie widze podobienstwa, jedyny wspólny element obu zdjec to kokarda Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Zaczynam się wczuwać... 04.07.08, 00:00 Świetne sukienki są na tej stronie. Mi się ta podoba twojesuknie.com.pl/view.php?gid=15&phid=67 Biegnij po farbe do sklepu i zaraz bedziesz brunetka Odpowiedz Link Zgłoś
ikarinka Re: Zaczynam się wczuwać... 04.07.08, 00:07 Mnie tez sie kilka kiecek z tej srtonki podoba.A co do wyboru sukni to zauważyłam,że im dłużej szukam tym trudniejszy wybór i odzywa się we mnie to drugie,niezdecydowane "ja".Kiedyś za czasów komuny to było dobrze...puste sklepy,mały wybór i bez dylematu!Buhaha! Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Zaczynam się wczuwać... 04.07.08, 14:41 Mam to samo z fotografem. Im wiecej zdjęc ogladam ty mniej mi isę podoba. Zastanawiamy się z narzeoczonym czy własne bedziemy mogli ogladac jak jeszcze troche potrwa ten wybór fotografa . Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: Zaczynam się wczuwać... 04.07.08, 13:34 Ta pierwsza jest super Z pazurem Strasznie mi się podoba, naprawdę. A co do koloru włosów, to możesz się ufarbować, albo wybrać trochę inny kolor sukni, który będzie pasował do Twoich włosów i karnacji. Poza tym zdjęcia nie oddają prawdziwych kolorów - na moich zdjęciach moja sukienka bywała biała, kremowa, beżowa... A naprawdę była ecru ze złotym Odpowiedz Link Zgłoś
pospolitka Re: Zaczynam się wczuwać... 04.07.08, 14:54 Nie chce się "nakręcać" na te suknie bo ten salon jest gdzieś koło Warszawy a to daleko ode mnie a mnie sie najzwyczajniej nie chce jeździć na drugi koniec świata.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Zaczynam się wczuwać... 04.07.08, 15:45 ja bym pojechała, po wczesniejszym upewnieniu sie czy suknia jest w salonie dostepna do mierzenia (i w jakim rozmiarze). Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 modelka wyglada fatalnie 04.07.08, 15:40 fryzura ulizana i przyklepana, brwi wyskubane, oczy pomalowane w stylu jestem chora, usta wygladaja też jak po pobycie w szpitalu, do tego zjarana ziemista skóra. Na twoim miejscu przymierzyłabym suknie, bo jest piekna i ciekawa, a jak jestes blondynka czy szatynka to mozna stworzyc fajna kreacje. nawet rudowłosa dziewczyna moze w niej rewelacyjnie wygladać. Byleby miec tylko figure i wzrost, a cha rakter nadasz tej sukni bukietem, fryzurą, dyskretna (!) biżuterią. Odpowiedz Link Zgłoś