akwasnik 06.08.08, 22:46 Proszę o opinie na temat wesel wyprawianych w doworze Akant pod Ożarowem Mazowieckim. Szukałam na forum, ale jest tylko jeden wątek który ma skąpe wypowiedzi. Dziękuję za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniasommer Re: Dwór Akant - opinie 26.10.08, 19:51 Dwor Akant to rewelacja! Zreszta nie ma sie co dziwic- szef ma 3 salki w wawie i organizuje nie tylko wesela, ale tez spotkania konferencyjne, studniowki i inne imprezy. Jedzonko pyszne, duzo wszystkiego i swieze. Obsluga mila, dekoracja piekna. Polecam jak najbardziej. Na pytania odpowiem. MOje wesele do rana, wszyscy bardzo chwalili i byli zadowoleni! Polecam rowniez okragle stoly! Odpowiedz Link Zgłoś
zyskaa Re: Dwór Akant - opinie 27.11.08, 11:18 Chciałabym tam zorganizować swoje wesele w lipcu przyszlego roku. Mam wstępną rezerwację ale chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej - czy mogłabyś pogać swojego maila. Dzięki Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
nawarro Re: Dwór Akant - opinie 27.10.08, 00:17 Jedna z piękniejszych sal jakie można mieć w Wawie i okolicach ! Jest to właściwie namiot z jedną ścianą dworku, ale wygląda to kapitanie !!! - dodatkowo przyjemne otocznie (ogród) Jedynie jedzenie nie rzuca na kolana, ale też nie jest złe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: Dwór Akant - opinie 27.11.08, 11:42 Tak jak napisano - miejsce super Znajduje się ono w Umiastowie k. Ożarowa. Można tam zorganizować Wesele na ok 150 osób, więcej nie jest wskazane ponieważ miejsce do tańczenia nie jest zbyt duże. Oświetlenie kameralne, dobra akustyka, moi klienci byli zadowoleni: pyszne jedzonko i obsługa na wysokim poziomie. Co może być jeszcze ważne to fakt, że kompleks nie posiada większej ilości miejsc do noclegu. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś