fishka612 22.03.09, 21:12 Już za miesiąć mam ślub i właśnie zastanawiam się jaką mogłabym zadedykować piosenkę mojemu świeżemu mężowi Nie chcę właśnie tych standardowych...Proszę i dziękuję o wszelkie propozycję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojejkuniu Re: Piosenka dla męża??!! 22.03.09, 21:48 ty nie wiesz, a my mamy wiedzieć?! hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
literka_m Re: Piosenka dla męża??!! 23.03.09, 07:12 proponuję Szymon Wydra: "całe życie byłem sam i nie chce żadnych zmian..." Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Re: Piosenka dla męża??!! 23.03.09, 09:35 Nic nie wspomnialas w jaki sposob chcesz ta piosenke dedykowac. Zaraz po slubie przy oltarzu czy na weselu,czy chcesz sama spiewac czy orkiestra ma zagrac? Jest wiele mozliwosci i to tez duzo zalezy jaki wybrac repertuar. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Piosenka dla męża??!! 23.03.09, 09:37 Ha ha ha!!! Na co by mi była taka żona która nie zna mojej ulubionej piosenki Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Piosenka dla męża??!! 28.03.09, 17:09 a moze to? www.youtube.com/watch?v=DTy3WA0Pq8M - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Re: Piosenka dla męża??!! 28.03.09, 17:32 No ty jestes wspanialy w podpowidziach i doradach. Mysle,ze jestes kobieta pozucona lub obojniakiem.Albo spaczonym umyslowo osobnikiem-dwujajowym.Zakoncz "OSOBO-LUDZKA"swoje wypociny i nie mysll,ze ktos twoje zdanie na tym "FORUM" bedzie czytal lub bral pod uwage.Jestes osobnikiem niezrownazonym i nie- spelnionym zyciowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazenona Re: Piosenka dla męża??!! 28.03.09, 17:55 groszek-5 napisała: > No ty jestes wspanialy w podpowidziach i doradach. > Dorady to gatunek ryby Chyba chodziło Ci o PORADY? Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos @groszek-5 28.03.09, 18:04 czy to do mnie adresujesz swoja wypowiedz? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Piosenka dla męża??!! 28.03.09, 19:28 dziękuję za darmową analizę psychospołeczną ale już się więcej nie produkuj, bo baaardzo kiepsko Ci to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Re: Piosenka dla męża??!! 29.03.09, 12:28 Ty popatrz na swoja produkcje.Wszyscy cie olewaja i nikt na twoje glupie teksty nie reaguje.A ty dalej klepiesz w ta klawiature i udajesz,ze deszcz pada gdy na ciebie pluja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Piosenka dla męża??!! 29.03.09, 22:25 tak, plujesz Ty... jadem. dziękuję, dla mnie to koniec dyskusji na tym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
biala-kawa Re: Piosenka dla męża??!! 29.03.09, 13:54 a może... www.youtube.com/watch?v=oGNLGJxPwRo pewnie można się do czegoś przyczepić, ale... mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
super_benek Re: Piosenka dla męża??!! 29.03.09, 23:27 Bez zbędnych złośliwości: dedykowanie piosenki ma sens wtedy, gdy piosenka jest szczególna dla obydwu stron albo chociaż dla jednej z nich. Jeśli takiej nie macie, to daj spokój, chyba nie jest to punkt obowiązkowy wesel. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Piosenka dla męża??!! 29.03.09, 23:41 Myślę że nie koniecznie tak jest. Piosenka moze słózyć do tego ze nie wykładasz swoich uczuć na ławe ale przekazujesz to co w tym momecie myslisz piosenką. Szczególna ona jest o tyle ze w tej chwili mowi za nas cos co oboje albo jedno czuje Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Piosenka dla męża??!! 30.03.09, 08:37 Nieee... Niektórzy tego nie zrozumieją... Po co na siłe coś wymyślać... Chyba, że to tak jak z wyjazdem z domu panny młodej - dla kamerzysty Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Re: Piosenka dla męża??!! 30.03.09, 09:24 Tak jak ty na sile uszczesliwiasz innych swoja widza. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Piosenka dla męża??!! 30.03.09, 17:44 Ja chce wyjazdu z mojego domu i kamerzysta nie ma z tym zwiazku. Lubię patrzyć przez okno jak moj luby podjezdza pod moja bramę, wysiada z samochodu itd. Chcę to widziec ostatni raz w dniu ślubu i chcę zeby to zostało uwiecznione. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Piosenka dla męża??!! 30.03.09, 17:49 ECh Marina, jakie Ty masz niemodne pragnienia - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Piosenka dla męża??!! 30.03.09, 18:27 nie zrozumiałaś, a próbujesz być uszczypliwa... nie pamiętasz wątku o przygotowaniach w dwóch różnych miastach i chęci kamerowania przygotowań - skoro młodzi ze sobą mieszkają? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Piosenka dla męża??!! 30.03.09, 18:32 kaamilka napisała: > nie zrozumiałaś, a próbujesz być uszczypliwa... nie pamiętasz wątku o > przygotowaniach w dwóch różnych miastach i chęci kamerowania Doszlifuj język bo nie ma takiego zwrotu jak "kamerować" :-]. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Piosenka dla męża??!! 30.03.09, 19:11 widzę, że schodzimy z poziomu argumentów btw sjp.pwn.pl/lista.php?co=kamerowa%E6 język potoczny jest używany Odpowiedz Link Zgłoś
gaba_86 Re: Piosenka dla męża??!! 30.03.09, 12:45 Myślę że powinna to być piosenka która jest dla Was obojga wyjątkowa, jeśli takowej nie macie to może: www.youtube.com/watch?v=hzFNLh6WtRU Odpowiedz Link Zgłoś