emilly4 26.03.09, 20:31 Poprosze o jakies ciekawe propozycje z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beauty-panna Re: A makijaz?? 30.03.09, 14:32 Witaj! Pisałam prawie na początku tego forum (bydgoskiego). Polecam Ci Panią Magdę (Studio MHR)- robiła mi make-up taki, że fiu... Jak się później dowiedziałam to wogóle Ona jest grafikiem projektowym z wykształecenia- no to przestają dziwić te extra make- up'y Pani Magda współpracuje teraz ściśle (i ma tam drugi gabinet!!!) z Atelier 28 Olafa (tego fryzjera) więc mogą Ci zrobić kompleks- stylizację, make-up i fryzurę. Ona do tego dojeżdża w dniu ślubu, co dla mnie było zbawieniem. Tel. ma ten sam, bo ostatnio byłam u fryzjera właśnie i sprawdzałam. namiary masz na www.mhr.com.pl Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
fotoprimo Re: A makijaz?? 04.05.14, 18:24 Makijaże ślubne, nazwiska i firmy warte polecenia, na pewno coś wybierzecie tylko sprawdzone makijażystki/wizażystki/kosmetyczki Makijaż ślubny w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś