blue_karmela 22.04.09, 17:28 Mam pytanie, czy taki stroik (albo coś podobnego będzie pasowało do welonu? www.kupsprzedaj.pl/odziez_bizuteria/odziez_damska/slub_wesele/showAdvert3016961.html Czy są może welony z już gotowymi takimi stroikami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: Stroik do welonu 22.04.09, 17:33 zależy do jakiego welonu,ale ogólnie stroiki są oddzielnie i się je dobiera do welonów . Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Stroik do welonu 22.04.09, 18:13 jak dobrze wzystko dobierzesz, to pewnie ze moze byc, ja tez sie zastanawiam na tym, idzialam kiedys fotke, swietnie miala dziewczyna wszystko dopasowane, i wygladalo to bardzo wdziecznie, zreszta ja chce miec jakas ozdobe, jak welonem rzuce, pewnie moga byc swieze kwiaty, ale po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_karmela Re: Stroik do welonu 23.04.09, 09:11 Dziękuje wam za opinie. Welon będzie długi. Dokładnie o to mi chodziło, ze jak rzucę welonem to aby została mi jakaś dodatkowa ozdoba na głowie Może poszukam jeszcze jakiejś innej. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Stroik do welonu 23.04.09, 10:05 ja bym wolała nie taką podłużną, ale taką bardziej zbitą w kupkę Odpowiedz Link Zgłoś