ifonka17 06.07.09, 18:27 Dzis moj "pan filmowiec" zaoferował mi uzycie kranu przy filmowaniu naszego slubu i wesela. Czy ktos o tym slyszał lub widzial wesele tak nakrecone?? Na ile kamer sie zdecydowałyscie 1 czy 2?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifonka17 Re: kamerka :P 06.07.09, 18:49 wikea ile bedziesz płacic za dwie? Hmm..Pan wytłumaczył mi to jako wielgachny statyw,ktory ustawia z boku sali i mozna filmowac wszystko pod różnymi kontami. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: kamerka :P 07.07.09, 13:23 My będziemy mieć dwie i właśnie ten statyw. Jest to świetna rzecz, potrafi robić takie szybkie płynne najazdy i odjazdy, różne ewolucję i w ogóle, ogólnie polecam bardzo, film wtedy jest ciekawszy i bardziej świeży moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ifonka17 Re: kamerka :P 07.07.09, 13:26 zia a ile bedziesz płacila?? chcialabym zobaczyc filmik nagrywany z kranem, narazie niestety nie mam mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: kamerka :P 07.07.09, 13:47 Ja za całość będę płaciła 4500 zł. Filmy nagrane z kranem można obejrzeć tutaj do wszystkich tych teledysków był użyty kran, a tutaj na blogu ten drugi film(ten bez hasła) jest nagrywany z użyciem kranu. To jest firma która będzie nagrywała nasze wesele również. Odpowiedz Link Zgłoś