wujekjarek1 18.03.09, 08:00 Gdzie takowego znajde?? chce zglosic oszustwo najwiekszej kablowki w miescie... oszukali wuja, moze i oszukuja innych :(( wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: Rzecznik Praw Konsumenta w BP 18.03.09, 08:35 Hmm najwieksza kablowka w BP? Coz to moze byc? Czy to ta na M jak milosc ;)? Wuju, moze zrob konkurs jak cie oszukali ;). Bo bardzom ciekaw ich numerow. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Rzecznik Praw Konsumenta w BP 18.03.09, 08:56 wujekjarek1 napisał: > Gdzie takowego znajde?? > > chce zglosic oszustwo najwiekszej kablowki w miescie... oszukali > wuja, moze i oszukuja innych :(( > > wuj pozdrawia Wydaje mi się że przy starostwie powinien być powiatowy rzecznik praw konsumenta. W Hajnówce jest na pewno. Mieliśmy z takowym spotkanie www.euroregion-pb.pl/index.php?go=spotkanie_orla Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Rzecznik Praw Konsumenta w BP 18.03.09, 12:10 Jest, jest . Budynek Starostwa i chyba 3 piętro . Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Rzecznik Praw Konsumenta w BP 18.03.09, 13:11 Starostwo 4 piętro. P.Ryszard Baranowski-rzecznik p.k. Powodzenia Wuju! Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Rzecznik Praw Konsumenta w BP 18.03.09, 13:15 potwierdzam :) dodam jeszcze, że jest bardzo skuteczny. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bahdan Re: Rzecznik Praw Konsumenta w BP 20.03.09, 11:24 A jakieś szczegóły oszystwa poznamy? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Rzecznik Praw Konsumenta w BP 20.03.09, 21:17 prosze bardzo na pewnym budynku (dla wuja to zawsze bedzie Sportowy) wisi wieeeeeelka plachta na ktorej napisane jest, ze pelen pakiet kablowki kosztuje 16 zl... wuj zwabiony tym przekazem udal sie do biura obslugi klienta celem podpisania umowy, a tam... mila pani z usmiechem mowi, ze pakiet kosztuje 25,99... i umowa na 2 lata... no to wuj, ze na plachcie co innego jest napisane... pani lekko zmieszana, odrzekla, ze to nieaktualne bo to byla promocja tylko do konca stycznia, wuj zapytal to po co wisi ta plachta?? pani odparla, ze nie wie... skoro w kauf*andzie ktos wygral, ze cena na polce jest inna niz na kasie, to dla wuja sytuacja jest podobna a poza tym wprowadzanie w blad i potencjalnych klientow ale rowniez konkurentow... jawne oszustwo... no ale mamy kapitalizm, za plachte zaplacili SM to i sobie wisi i pewnie bedzie wisiec do konca swiata i jeden dzien dluzej... wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Rzecznik Praw Konsumenta w BP 18.04.09, 19:09 no i wielka plachte jakis czas temu zdjeli... :) nie bedzie dalszego tumanienia "ludu" wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Rzecznik Praw Konsumenta w BP 18.04.09, 19:21 Jak wypowiadałem im umowę i składałem wypowiedzenie na piśmie, to "promocję w okienku" mi od ręki zrobiono, im dłużej się opierałem, tym niższa była cena za pakiet. Wypowiedzenie złożyłem mimo kuszenia super promocją ;) A wybrałem operatora z Hajnówki i do dzisiaj nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś