fif27 07.08.09, 22:33 Czy ktos cos slyszal o tym miejscu?Bardzo wazne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izolda-28 Re: Sala Elgrom Raszyn Falenty 08.08.09, 21:40 Byliśmy tam jak szukaliśmy sali. Całkiem OK, ale jakoś kilka rzeczy nam się jednak nie spodobał i wybraliśmy inną salę. Ale mój znajomy robił tam swoje wesele i był bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_a_sia Re: Sala Elgrom Raszyn Falenty 26.08.09, 10:11 Ineresowaliśmy się tą salą na etapie poszukiwania miejsca na przyjęcie weselne. Pierwsze wrażenie dobre, cena przystępna. Później jednak rozmawaialiśmy z właścicielami sali. Wydają się mało elastyczni, tzn. koniecznie chcą trzymać się utartego schematu. Wszelkie innowacje są niemile widziane. Ostatecznie zdecydowaliśmy się z N. na salę w hotelu Książe Poniatowski w miejscowości Łazy k. Magdalenki (czyli całkiem niedaleko). Odpowiedz Link Zgłoś
izolda-28 Re: Sala Elgrom Raszyn Falenty 27.08.09, 15:00 Bawiłam się na weselu w hotelu Książę Poniatowski - dokonaliście dobrego wyboru! Bardzo miło wspominam tamto wesele. My jak szukaliśmy sali to też tam byliśmy, ale nasz termin byl już zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
fif27 Re: Sala Elgrom Raszyn Falenty 27.08.09, 20:09 A ja zdecydowalam sie jednak na ta sale-i odnioslam wrecz przeciwne wrazenie-wlasciciel zgodzil sie na wszystko, nie robil zadnych problemow-nawet menu mozna wymyslec rodem z Afryki-zrobia wszystko.Wszystko jest tak jak chcielismy, wlasciciel na wysokim poziomie-rzadkosc w tym biznesie.Sala piekna, robi wrazenie...i te schody... Odpowiedz Link Zgłoś
1.magdalenka Re: Sala Elgrom Raszyn Falenty 27.08.09, 21:12 Byłam kilka razy na weselach w tej sali i mogę powiedzieć jedno jedzenie mają bardzo dobre, a to chyba najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
indyk3 Re: Sala Elgrom Raszyn Falenty 05.10.09, 13:48 Witam! Nasi Rodzice zorganizowali już 2 wesela, niestety te 3 musimy zaliczyć do najmniej udanych. Zacznijmy od plusów: - przede wszystkim wygląd sali, - wyśmienite świetnie przygotowane cieplutkie jedzenie. Niestety minusów jest dużo więcej, jako organizatorzy niestety musieliśmy kłócić się z właścicielem przy wszystkich gościach. Właściciel jest osobą marudną, niezorganizowaną, nie liczy się ze zdaniem swoich klientów ( którzy opłacili już u niego wesele )i koniecznie nie chce "iść na rękę" swoim klientom. Poza tym Właściciel mówi co innego Właścicielka mówi co innego straszny bałagan. Właściciel nie potrafił się dogadać z kamerzysta i fotografami. Wprowadził w nas organizatorów masę negatywnej energii przez co niekoniecznie bawiliśmy się tak jakbyśmy sobie tego życzyli. Jak już ktoś tutaj napisał Właściciele koniecznie trzymają się utartego schematu. Jednym słowem: Stanowczo odradzamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fif27 Re: Sala Elgrom Raszyn Falenty 06.10.09, 16:59 Indyk3 a coz tam mozna jeszce doda od siebie?jakie sztywne reguly masz na mysli?na co nie chcial sie zgodzic wlasciciel? Odpowiedz Link Zgłoś
indyk3 Re: Sala Elgrom Raszyn Falenty 25.10.09, 19:34 wiecej tylko na prywatne wiadomosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś