wikea 27.08.09, 17:08 Zastanawiamy się nad miejscem pleneru? Pierwszą turę wygrały: Warszawa (nasze rodzinne miasto,tu będziemy mieć plener video), Kraków, Gdańsk, Praga. Gdzie byście się zdecydowały? Dodam, że suknię mogę trochę "potrashować" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily_valentine Re: plener 27.08.09, 21:55 Praga jest piękna Polecam też Wiedeń. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: plener 27.08.09, 22:08 Oj Praga jest przepiękna. Byliśmy tam w zeszłym roku na weekend. A oprócz tego to myśle, że Gdańsk i sesja w morzu ale nie tylko byłaby świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwcowapm Re: plener 27.08.09, 22:05 Kraków- piękny, romantyczny, sentymentalny,klimatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: plener 27.08.09, 22:11 Ja bym wybrała Kraków ale ja jestem strasznie zakrecona na jego punkcie i najchetniej to bym sie tam przeprowadziła Moze wybierzcie miejsca które jakos nawiazuja do Was. Miejsce pierwszej randki, pierwszy wspólny wyjazd, miejsce zareczyn? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: plener 27.08.09, 22:11 Ja bym wybrala Prage. Isc z samiutkiego rana na most Karola i narobic sobie fotek, albo bym pojechala nad morze. Warszawa, to moim zdaniem miejsce malo romantyczne, choc tak naprawde to nie miejsce sie liczy, tylko Wy Odpowiedz Link Zgłoś
anka0127 Re: plener 27.08.09, 22:29 Wg mnie sesja musi być odwierciedleniem Was, waszych upodobań, pasji, zainteresowan, miejsc, które lubicie, które cos dla Was znaczą. Poza tym nawet najpiekniejsza sceneria, jeśli nie ma pomysłu na zdjęcia, jesli nie będziecie się dobrze czuć, dobrze bawić i mieć fajnego kontaktu z fotografem, może skończyc się nie tak jak byscie sobie życzyli. Zastanówcie się nad pomysłem na sesję, a potem dobierzcie miasto. Ja bezapelacyjnie wybrałabym Paryż i energiczne, szalone zdjęcia w centrum )) A że robilismy zdjęcia w naszym mieście, to zdjęcia sa tylko energiczne i szalone, a sceneria przeciętna ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: plener 27.08.09, 23:16 Paryża nie znoszę! więc z założenia odpada. Też myślałam, żeby zrobić sesję w mieście z nami związanym tj Warszawie. Tu mieszkamy,tu się poznaliśmy, tu braliśmy oba śluby. I chyba dlatego chcemy trochę odreagować. Fotografa mamy naprawdę dobrego, przede wszystkim kreatywnego. Zresztą co ważne, mamy bardzo dobry kontakt. Widziałam już część zdjęć z reportażu w dniu ślubu, jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
izolda-28 Re: plener 28.08.09, 10:25 "Też myślałam, żeby zrobić sesję w mieście z nami związanym tj Warszawie. Tu mieszkamy,tu się poznaliśmy, tu braliśmy oba śluby. I chyba dlatego chcemy trochę odreagować. " Jakie miejsca w W-wie bierzecie pod uwagę w ramach sesji? nas też niebawem czekać będzie taka sesja i będę wdzięczna za sugestie odnośnie ciekawych miejsc w W-wie/okolicach na sesję plenerową. Z góry wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: plener 28.08.09, 22:17 My myśleliśmy o plenerze wzdłuż wisły (tam kończyły się wszystkie nasze randki, niezależnie gdzie i o której się umawialiśmy), trochę na starówce. Na pewno ominęłabym Wilanów, BUW,ale to mówię o sobie.Na Pradze są fajne kamienice, bramy itp. Mąż jest warsawianistą z zamiłowanie, więc on miał nas poprowadzić. Zresztą, nasz foftograf ma fajne pomysły, lubi bawić się światłem, więc ufam mu w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: plener 28.08.09, 01:01 cieszymy sie bardzo ale aby to powiedziec musialas wrzucic swoja piekna reklamowa sygnaturke??? Tomelanka!!! Kolejni do ciecia sie zglosili Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: plener 28.08.09, 01:01 to bylo rzecz jasna do P.Pekalow.... brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
1.magdalenka Re: plener 28.08.09, 11:11 Ja oprócz Warszawy wybrałabym jeszcze Gdańsk Wikea, mam do Ciebie jeszcze pytanie z innej beczki: jesteś zadowolona z sali weselnej? Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: plener 28.08.09, 22:22 Zdecydowaliśmy się ostatecznie na PRAGĘ. W poniedziałek mamy sesję wieczorną, we wtorek dzienną. Wszystko robimy na wariata, bo w środę, ew czwartek mam poprawkę Stwierdziłam jednak, że gdybym miała tam jechać po sesji, na pewno nie mogłabym się skoncentrować na nauce. Acha, bym zapomniała. Mam pytanie do dziewczyn, które były w Pradze. Jak tam jest z salonami kosmetycznymi w centrum? O ile w poniedziałek umaluję się i uczeszę jeszcze w Krakowie (tam robimy sobie nocleg i odpoczynek w trasie przed sesją), to na miejscu muszę znaleźć kogoś jeszcze we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: plener 28.08.09, 22:24 Magdalenko, impreza super, sala super, p. Wiesława super. w wolnej chwili opiszę wszystko dokładnie, bo wiem jak to jest urządzać imprezę w ciemno Teraz jedynie podkreślę, nic się nie martw. Wesele przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: plener 28.08.09, 22:27 wiesz, mysle, ze klimat malej Strany masz w Krakowie i Gdansku, fakt most Karola i Hradcany niepowatrzalne, koniecznie pojedzcie metrem na Vesehrad, most wyszehradzki, widok na stara katedre zapieraja dech w piersiach. Na stare misto nie wybieralabym sie, tlum turystow i w sumie nic ciekawego, Hradcany to podstawa. Klimat, jak w Wenecji. Co do kosmetyki zero problemow, masz w centrum salon Lancome i Clarinsa, pozatym masz tam nasza sprawdzona Irene Eris, zadzwon i umow wizyte. No i w hotelu napewno cos jest ale to juz alezy co i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś