Gość: Adka Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:12 ....TEZ NIE CHCE MI SIE ZABARDZO WIERZYC W TO ZE TAK POPROSTU WPADL NA POMYSL ZEBY SOBIE POSKAKAC PRZEZ MUREK !! A WOGULE TO JEST POMIESZCZANIE Z POPLARANIEM OCHRONIARZE MOWIA ZE KRZYSIEK SPADŁ A GLINY USTALIŁY ZE PRZESKOCZYŁ . NIE WYDAJE WAM SIE TO DZIWNE ??!!! A ONE MOGA SE NAGADAC NIE PRZYJECHALY OD RAZU TO ZMYSLAJA !!!! CHORE !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamD Przemarsz to dobry pomysł IP: *.speed / *.in.lublin.pl 19.10.05, 19:15 Ta sprawa musi sie wyjasnic do konca, nie mozemy pozwolic, zeby to ucichlo!!!! zeby dalej gineli wspaniali i przeciez zupelnie niewinni ludzie!!to jest jakis zly sen, chcialbym sie z niego obudzic, bo ta sprawa nie daje mi spokoju, wciaz mysle o tym biednym chlopaku:((((((( ten jego usmiech, ze juz nigdy go nie zobacze, taki pelen zycia i sympatii do wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.chello.pl 19.10.05, 19:53 tak zawsze jest! ze właściciele klubów umywają ręce i zrzucają wine na innych! i to mogło być tak, że to ochroniarze zrobili, bo nie zatrudnią normalnych ludzi do tej pracy tylko bydło! ja racze żeby sie właściciele klubów zastanowili kogo biorą z agencji na ochroniarza! bardzo jest mu mutno z tego powodu, chodz nie znam chłopaka jest mi ztrasznie smutno [*]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁF Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 19.10.05, 20:00 jestem z klasy 3J... z klasy Krzysia... straciliśmy najweselszego, najbardziej uśmiechniętego człowieka, jakiego kiedykolwiek znaliśmy... nikt nie zdaje sobie jeszcze tak naprawde sprawy z tego, co sie stalo... przeciez jeszcze tydzien temu byl z nami!!!:( cala ta sprawa jest tak niejasna, ze nawet nie bede probowal znalezc przyczyny jego smierci... jedno jest pewne- on nie był czlowiekiem, ktory szuka konfliktu... ktory skacze z murku bez powodu etc... nawet jesli skoczyl, to ktos musial go gonic... co do tego co piszecie, ze w MC bija lamusow itd... powiem Wam tyle, ze ON NIE BYL LAMUSEM! tylko ci, ktorzy go znali wiedza jakim byl czlowiekiem... byl niesamowity- nie dalo sie go nie lubic... mam nadzieje, ze jesli ktos cos widzial- byl tam w ten czwartek... odezwie sie i powie co dokladnie sie stalo... tego nie mozna tak zostawic !!! [*] są sytuacje w zyciu, kiedy żadne słowa nie są odpowiednie... milczenie wyraża więcej niż jakiekolwiek z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.karnet.lublin.pl / 213.25.136.* 19.10.05, 20:03 Najdziwniejszy (i moim zdaniem dość podejrzany) jest fakt, że lekarz pogotowia widząc takie obrażenie jak u Krzyśka nie powiadomił policji. Przecież od samego początku wyglądało to na sprawę prokuratorską. A może dlatego że na pogotowiu już są przyzwyczajeni do tego adresu i że tego typu sprawy są w tajemniczy sposób wyciszane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_m Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.devs.futuro.pl 19.10.05, 20:10 a ktos moze wie jak się takie przemarsze organizuje czy moze to sie robi" spontanicznie"? moim zdaniem nie tylko brak świadków ale i to ze jeszcze nie udostępnili kasety z klubu jest podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.it-net.pl 19.10.05, 20:17 siedzial sobie na murku, popijal piwo i nagle tak go scielo, ze az spadl?! nie wierze w to, jestem z 2lo i slyszalam juz rozne wersje tej historii, najczesciej taka, ze ktos mu spuscil łomot i dlatego spadł... nie kojarzyłam tego chlopaka, ale widzialam zdjecie na stronie jego klasy....taki promienny usmiech, taka sympatyczna twarz... a na ich forum - jeden znicz za drugim. ;( poryczalam sie, nie moglam wytrzymac. nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic, co przezywaja Jego najblizsi ;( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:25 znałem Go. rozumiem i pamiętam że umarł. wiem że nie żyje. ale i tak zawsze będę myślał że zaraz uśmiechnięty wejdzie do sali i przeprosi za spóźnienie albo że marecki powie że musieł zostać w bursie bo ma dyżur. dla mnie nie nie ma Go dlatego że umarł. po prostu nie przyszedł ja was bardzo proszę: jeśli wiecie coś coś widzieliście to kontaktujcie się z policją. to nie jest żaden wstyd. proszę was o to bardzo gorąco. nie chcę żeby ta sprawa pozostała niewyjaśniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 19.10.05, 20:30 dokladnie tak... to nie jest zaden wstyd... nie zyje czlowiek! 18 letni chlopak! cale zycie bylo przed nim! to nie moze pozostac niewyjasnione... nie moze! zrobie wszystko co w mojej mocy, zeby ta sprawa nie ucichla... jesli ktos jest winny, to moze byc w tym momencie pewien, ze predzej czy pozniej przestanie byc anonimowy... jesli ktos przyczynil sie do smierci Krzyska, to na pewno nie pozostanie niewinny... MOZE BYC TEGO PEWIEN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: villemo A little bit strange.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:41 wszyscy pisza ze to taka mordownia i wogole taka beznadzieja a o o0chroniarzach to podobno ze tluka wiedzieli wszyscy....tylko ze ci co o tym pisza tez tam chodza, napedzaja ten interes i z ich kasy wyplaca sie pobory tym ochroniarzom...moze jakby nikt do takiego gowna jak mc nie chodzil to nie mialo by prawa istnienia i nie byloby zadnego problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx lubelskie kluby,,,,, IP: *.devs.futuro.pl 19.10.05, 21:20 w ogóle paranoja! 2-gie klasy maja półmetek w coloseum i nie chcą im przełozyć ani odwołać...biznes is biznes ale trzeba byc człowiekiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIMSON MC :> IP: *.speed / *.in.lublin.pl 19.10.05, 21:48 ja chodze do mc od jakies 4 lat :) i znam tam wszystkich barmanow dj-i i ochroniarzy :) jezeli chodzi o wiejska dyskoteke o ktorej piszecie to glupota :> bo tam pracuja ludzie ktorzy w swoich zawodach maja duze doswiadczenie, trudno w innych clubach znalesc takich barmanow i taka obsluge :) widzialem kilkadziesiat razy jak ochrona kogos bila, albo wyprowadzala z clubu, ale tylko w uzasadnionym momencie :> nie ruszaja nigdy od tak o !!! uwierzcie mi, niemozliwe ze go pobili az tak mocno, zazwyczaj jak ktos chce zaczepki to dostaje raz w brzuch i go wynosza, proste :) ciekwy jestem ile kazdy z tych co pisal na tym forum byl w mc :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: MC :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:02 A ja jestem ciekawy jak bardzo dobrze ich znasz. A moze poprostu jestes jednym z nich. Pozostawie to bez komentarza - ale ci co mogli skorzystac z tego "profesjonalizmu" raczej sie z Toba nie zgodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordercy... Re: MC :> IP: *.speed / *.in.lublin.pl 19.10.05, 22:05 twoj idiotyczny usmieszek mowi wszystko - jestes tyle wart ile ten klub wraz z calym jego skladem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: MC :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:10 Myślę, że gdybyś był w naszej sytuacji nie byłoby Ci wesoło...Twój ton mówi samo za siebie jak wrażliwym jesteś człowiekiem... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: MC :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:14 jesteś śmieszny czlowieku, mozesz byc tylko jednym ze śmiesznej zalogi MC [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: MC :> IP: 62.233.195.* 20.10.05, 13:35 chyba sie czlowieku ograniczasz do wychodzenia do MC i tym podobnych miejsc i nie masz pojecie jak wyglada profesjonalna obluga... wspolczuje ci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: MC :> IP: *.rozaniec.sdi.tpnet.pl 20.10.05, 17:08 ALE TY JESTES GLUPI!! SORY,ALE CZY TY MASZ SERCE??? WIDZE ZE W OGOLE NIE JEST CI SZKODA TEGO CHLOPAKA, JEGO BLISKICH, RODZINY... MYSLISZ TYLKO O DOBRU TEGO KLUBU!!!:> CHOCIAZ SLOWO WSPOLCZUCIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: MC :> IP: *.pronet.lublin.pl 22.10.05, 14:48 Byłam w tym MC raz, więcej nie pójde już na pewno, zwłaszcza potym :(. Tych ochroniarzy 'poznalam', nie sa profesjonalistami w żadnym wypadku :/ Te wszystkie komentarze o ludziach, którzy wychodzi i wchodzili, robili sobie z nich żarty, śmiali sie, to nie jest fachowe podejscie do swojej pracy. Przekręty, machlojki też na porządku dziennym.. I żeby to stwierdzić wystarczyło, że byłam tam JEDEN JEDYNY raz.. (*) Krzysiu będe zawsze o Tobie pamiętała.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziedziczka Re: MC :> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:20 Zolwik wiem, że to Ty byłeś z nim wtedy.... Powiedz nam co się stało ii to nie chodzi o zwyklą ciekawość, ale poprostu o to, żeby wszystkim udowodnić, że Krzyś nie był zwykłym dupkiem, który po wypiciu morza alkoholu stwierdzi, że obie pobiega i polata.... DLA NIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziedziczka Re: MC :> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:23 jeśli nie chcesz na forum to chociaż napisz na ten numer: 9685515 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:46 Chyba tylko ciszą mozna pokazać choć w drobny sposób jak bardzo boli utrata Krzysia...Tacy ludzie jak On są zauważalni nawet w najwiekszym tłumie...zawsze uśmiechnięty, zawsze wesoły, zawsze z tą iskierką w oczach, którą sprawiał że mój najgorszy dzień stawał się tym dobrym. Kiedy przychodzę do szkoły, pod klasę i widzę, że Go nie ma to myślę sobie "pewnie znowu odsypia" "pewnie ma dyżur w bursie" "pewnie pojechał do domu"...cokolwiek ale napewno nie to, że "już nie przyjdzie...nigdy"...Zawsze jest taka myśl, że zaraz się pojawi z kawą w ręku i powie jakiś żart, opowie jak spedził weekend, uśmiechnie się. Trzy lata w jednej klasie, codziennie kilka godzin razem, plany o przyszłosci:o studiach, maturze, studniówce...Być może ktoś przekreslił te plany bez chwili zastanowienia, w akcie agresji, z nienawiście do świata...Jeżeli tak rzeczywiście było a wiecie coś na ten temat (może byliście świadkami tego tragicznego zdarzenia) to APELUJĘ!! nie ukrywajcie tego, zgłoście to na policję, jezeli nie przez poczucie moralnej odpowiedzialności to chociaż przez uwagę na cierpienie Rodziny, Przyjaciół, Najbliższych, moje... NA ZAWSZE W MOIM SERCU [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziedziczka Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:47 DLACZEGO!!! Zróbmy ten marsz chodźbyśmy mieli iść na koniec świata!!! NIECH SIĘ DOWIEDZĄ, ŻE NIE ZAPOMNIMY!!! A jeżeli jakimś cudem tą strone czyta jakiś oprawca Krzysia, to niech zapamieta moje słowa - JA, Jego klasa, wszyscy my jego przyjaciele, bedziemy go od tej pory dreczyć w jego sumieniu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IK Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 19.10.05, 22:23 już pisałam wcześniej... czarny marsz zrobimy na pewno... tylko niech rodzina się zgodzi, bo oni być może wcale nie życzą sobie tego szumu wokół nich i ja sie im wcale nie dziwie, żaden i żadna z nas nigdy nie zapomni Krzysia... a morderca musi zostać ukarany... znajdziemy go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:38 To samo LO, tez 3 klasa... Nie bylam z Nim w klasie, znalam Go przez kolege,ze szkoly, z wycieczki... To wystarczylo,zeby zapamietac Jego usmiech, zarty... Usmiechniety, mily - takiego Go zapamietam... Chociaz nie wierze w to,ze juz nie wymysli zadnych "akcji"... Ze Go nie ma... Nie wierze w TO! Nie wyobrazam sobie CZEMU to sie stalo... CZEMU?! Nie wierze w te tlumaczenia wlasciciela lokalu... Moja mama jest lekarzem, jej znajoma pracuje na Jaczewskiego... Te obrazenia nie powstaly tylko od upadku... Czym On zawinil?! Przylaczam sie do apelu kolegow i kolezanek... Jezeli w nocy 13/14.10 byliscie w okolicy MC', jesli cos widzieliscie, COKOLWIEK. ZGLOSCIE TO NA POLICJE JAK NAJSZYBCIEJ,bo mordercy MUSZA ZOSTAC UKARANI...TO SAMO moze spotkac kolejnych, NIEWINNYCH ludzi... PROSZE o pomoc WSZYSTKICH,ktorzy moga COKOLWIEK o tym wiedziec. KAZDA INFORMACJA MOZE POMOC ZLAPAC SPRAWCOW... [*] Rest in Peace... in a better world... We won't forget You... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:51 jestem zbulwersowana.... kolejna, bezsensowna smierc tak mlodej osoby.... ochrona w mc sklada sie z kryminalistow, tepakow, ludzi bezmozgowych.... zezwierzeconych jak kazdy, rozne rzzeczy widzialam w tym lokalu powinnismy zadac UKARANIA SPRAWCOW nie, kolejnej sprawy i wypuszczenia MORDERCOW czs na zmiany w tym kraju CZAS NA PRAWO powinnismy zadac SPRAWIEDLIWOSCI szokujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 'zolwik' Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:55 przez dlugi czas nie wiedzialem co zrobic..czy cos pisac czy raczej nie..ja jestem w takim szoku ze sobie nie wyobrazacie..ja sie z nim wychowywalem od dzieciaka..takiego drugiego jak on nie ma..a przynajmniej nie znam..a zyje juz troche na tym swiecie..nie wierze ze go nie ma..a najgorsze ze to ja bylem ta osoba ktora z nim byla tej nocy..nie widzicie jego rodzicow,co oni przezywaja..oni i najblizsza rodzina..sledztwo jest juz prowadzone i obiecuje ze zrobie wszystko zeby ta sprawa doszla do konca i zeby "odpowiedni" ludzie ojzeli sprawiedliwosc!! MLODY czego tak jest??czego ty:(?czego teraz musze cie tylko wspominac a nie robic tego co zawsze...we dwoch..czy cala ekipa:(boozze..nie zapomne cie..ciebie sie da zapomniec!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Zolwika Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.speed / *.in.lublin.pl 19.10.05, 23:09 Wspolczuje Ci z calego serca...Myslalam wczoraj o tym chlopaku ktory z nim byl - o Tobie... co musisz czuc, jak musi byc Ci teraz cieazko...Znalam Krzyska, wiem jakim byl wspanialym czlowiekim, dlatego doskonale Cie rozumiem. Wszystkim nam jest teraz ciezko... Trudno w to uwierzyc, kazdy ma nadzieje, ze to tylko zly sen, ze to przeciez niemozliwe... Ktos tak mlody jak Krzysiek, ciekawy zycia z radoscia i nadzieja w oczach...Przerazajace. Nie mozemy pozwolic aby to zostalo zaniedbane, jesli policja nie spelnia swoich obowiazkow to zajmiemy sie tym MY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:10 A wiesz, co tam się stało tak na naprawdę? Byłeś z nim wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.speed / *.in.lublin.pl 19.10.05, 23:13 Jesli wiesz to prosze powiedz nam co sie tak naprawde stalo?dlaczego on przeplacil za to zyciem!?czy to bylo pobicie czy sam skoczyl uciekajac?ale przed kim..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziedziczka-żołwik Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:33 Odwagi! To było dla niego najważniejsze, że byłeś przy nim, tylko TY, najwiekszy przyjaciel. Jezeli w ogóle to jakieś pocieszenie to KRZYS napewno jest teraz obok Ciebie i trzyma CI reke na ramieniu, abyś mógł żyć i nie pozwolił zapomnieć o NIM. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helgaa Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:57 Znalam Krzyska zaledwie kilka miesiecy, ale nigdy nie zapomne chwil wspolnie spedzonych :( Kiedy sie o tym dowiedzialam...nie moglam w to uwierzyc, Stanelam na korytarzu szkolnym i zaczelam plakac...nie moglam sie powstrzymac Dlaczego on ? Dlaczego Krzysiek ? Nie wiedzialam co mam robic pomyslalam ze to nie prawda moze plota wiec probowalam dodzwonic sie do Marcina ale on nie odbieral, dlugo nie myslac zadzwonilam do Przemka. Uslyszalam w sluchawce to prawda... Nie potrafilam znalesc sobie miejsca, nie wiedzialam co mam robic ... stalam i plakalam. W domu to samo.... kiedy tylko wspomne sobie Krzysia oczy mam pelne lez... jakos nie moge sobie wyobrazic ze jego juz nie ma :( Ze juz wiecej z nim nie porozmawiam, ze razem nie pozbijamy, nie zatanczymy.... Caly czas mam jego twarz przed soba, czuje go...Nigdy go nie zapomne!! bo nie da sie zapomniec takiej osoby jak on !! byl wspanialym czlowiekiem...super kumplem. Teraz ja taka osobka co znala go tak krotko czytam to wszytsko, wspominam go i placze.... a co musza czuc jego najlbizsi przyjaciele? rodzina? Ale Krzysiek jest caly czas z nami i ociera nasze lzy... przytula nas...Krzysiu nigdy Cie nie zapomne !! zawsze bedziesz w mej pamieci...[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:16 Marsz jest konieczny nie tylko z powodu oddania pamieci maturzysty, ale z powodu zwrocenia uwagi na ten j***** klub, otworzmy mediom oczy na ta sprawe.. ten klub powinien przestac istniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica 2 LO Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:54 ktoś zabił tysiące marzeń i planów młodego, wspaniałego człowieka . naszego Kolegi . uhh . straszne . dziwny jest ten świat ... [*] // this all comes down to U ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: young ['] :-( EH SZKODA SLOW ['] IP: *.lublin.mm.pl 20.10.05, 01:37 Szkoda chłopaka, mial jeszcze tyle zycia, pewnie mase planow, ale jak to w naszym kraju panowie z policji stwierdza nieszczesliwy wypadek albo cos, mam malutka naadzieje ze sprawa sie wyjasni a winni pojda siedziec, lublin niejest zbyt bezpiecznym miastem, co jakis czas ginie jakas mloda osoba w wyniku pobicia nie tak dawno przeciez byla sprawa zabojstwa na lsm, i co i nic, caly czas slyszy sie o jakichs wypadkach tego typu, chwila szumu i wszystko cichnie, a nasi radni raczej maja to gdzies, nikt nic nierobi zeby bylo bezpieczniej, nieda sie tego zauwazyc, watpie zeby w tej pseudometropolii cos sie pozmienialo na lepsze, nic kondolencje dla rodziny i przyjaciol pamietacjcie o Krzysku!!! szkoda chlopaka bardzo, !!! ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly winna jest ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:13 Ja mam inna teorie na ten temat.....to była dyskoteka, impreza na ktra przychodzi masa ludzi z czego połowa jest w srodku a druga połowa chłodzi sie na zewnatrz!nie wierze w to ze nikt nic nie widzial-to po pierwsze, a po drugie-jestem prawie pewna ze pobili go ochroniarze a nawet jesli nie oni to ktos kto miał z nimi układy..no wiecie-dresy wchodza na imprezy za free bo ochrona to ich ziomki z dzielnicy!!!Ludzie po upadku z murku nie ma takich obrazeń czy lekarze o tym nie wiedzA?To był spokojny chłopak nie wszczynał awantur, poszedł sie pobawic-wiem o tym!!!!!!!!!!!Zginal prawdopodobnie za telefon komrkowy, pare złotych albo dlatego ze ochroniarz mial zły dzien!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcII Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.interlu.pl 20.10.05, 10:38 nie ma co ukrywac ze ochroniaze z mc to niezle cwaniaczki, o ich kradziezach wiadomo juz bylo dawno,a ich zachowanie wobec klijentow "klubu"(hehe) pozostawia wieeele do zyczenia.Trudno osadzac czy to zeczywiscie oni sa winni,ale ciekawe co zarejestrowaly kamery:].No i nie badzmy naiwni sadzac ze "chłopcy z ochrony" zbudowali swoje miesnie na siłowni..wszelki "koks" jak wiadomo wzmaga agresję wiec trzeba dac jej upust..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danielo23 Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 14:11 Moim zdaniem powinni wszyscy dostac pokoleji w pier..wylapac pokoleji ich gdzies na miescie. Oni sa twardzi u sibie w klubie a ciekawie jak by byl jeden sam twardy gdzies na ulicy jakby 6 sie rzucilo.Powinni tak juz dawno zrobic ludzie wylapac polamac mu, im rece nogi oklep jeszcze i by sie moze nauczyli i inaczej podchodzili do sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III J Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:12 www.policja.lublin.pl/sekcje.php?id=100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 15:34 niektore osoby piszace tutaj sa tak zalosne, ze to az strach... jestem z klasy Krzysia i nie pozwole, zeby ktos nazywal go "wiesniakiem" albo cos w tym stylu... sam jestes wiesniakiem gosciu skoro tak mowisz! jestes burakiem jakich malo! znales go ? wiesz jaki byl ? wiec sie nie odzywaj! bo tylko ludzi denerwujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfghjkiuytr Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.10.05, 22:41 masz coś do wieśniaków?? jestem wieśniakiem i nie sądzem abym był od Ciebie gorszy; prostak jesteś i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzy16 Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:39 ta buda jak MC to powini ja wysadzic w powietrze ....muj kumpel tam poszedl i wlasnie odal tam zycie nasz Krzys a tych ochroniazy w dupe niewyru..ych to tylko zamknac w klatce pod 220V... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.lublin.pl 20.10.05, 15:43 proponuję zamknąć tę dyskusję, bo zmierza w niewłaściwym kierunku. Był to wypadek. I nie szukajcie więcej sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalosne... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 15:47 jakiej sensacji ? zginal kolega ode mnie z klasy ? to nie jest zadna sensacja tylko olbrzymia tragedia dla nas, a co mowic o jego rodzinie !!!!!!! wlasnie o takich ludziach napisalem wczesniej... jak masz pisac takie rzeczy- powstrzymaj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.lublin.pl 20.10.05, 15:49 nie to miałem na myśli. Uważam, że tekst jest nierzetelny i próbujący wywołać sensację. Dlaczego dziennikarz założył, że ochroniarze pobili Krzysia? Przecież w tekście nie ma wypowiedzi NIKOGO, kto by potwierdził. Sa to jedynie domysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 15:55 wypowiedzi szefa lokalu tez sa oparte nie na jego wlasnej wiedzy, ale na wiedzy ochroniarzy, ktorzy dobrze nie wiedza co maja mowic, zeby jak najmniejsza wine przypisano klubowi... przeczytaj uwazne artykul a przekonasz sie, ze policja ustalila zupelnie co innego, niz oni mowia... zreszta dzisiaj dowiedzialem sie, ze on byl w srodku, ale kiedy wyszedl- nie chciano go wpuscic... nie wiem czy to prawda ale w obliczu tych wszystkich "akcji" ktore sie tam dzieja nie ludzmy sie... ktos w tym momencie moze sie juz czuc winny... mam nadzieje, ze kwestia czasu jest postawienie konkretnym osobom zarzutow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.lublin.pl 20.10.05, 16:01 My nie wiemy, jak to było. Opisał to jakiś dziennikarz, który Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 16:06 a ja wiem, ze pare osob potwierdza to... nieoficjalnie, ale potwierdzaja... nie podchodz do tego tak sceptycznie, pomysl chwile jakie on mial obrazenia... krwiak obok watroby... a ktos wczesniej pisal, ze oni zazwyczaj bija po brzuchu... poza tym byly tam osoby, ktore mowia, ze on chyba zostal pobity... ciezko mi tez jest powiedziec cokolwiek, nie mowie, ze to konkretnie wina ochroniarzy... ale moze wlasnie przy tej okazji warto sie przeyjrzec ich pracy ? co do dziennikarza- ja mu nic nie zarzucam... podal info, ktore sa w pewnym stopniu pewne... ja znam kilka wersji tego, co moglo sie stac... on tez je zna... ale nie napisal o tym, bo to tylko przypuszczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.lublin.pl 20.10.05, 16:07 chyba... najprawdopodobniej..pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 16:11 a skad wiesz, ze nie napisal o tym, ze mogl byc pijany, bo gazeta by sie nie sprzedala ? gadales z nim ? powiedzial ci tak ? poza tym skad on ma wziac konkrety skoro nawet policja nie jest jeszcze pewna ? czy ma wyreczyc policje ? zrobic wlasne dochodzenie ? no powiedz mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.lublin.pl 20.10.05, 16:15 skąd ma wziąc konkrety?? a od czego on jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 16:17 odpowiedz na pytanie, skad to wiesz... a konkrety- juz napisalem cos na ten temat... niech sie za to wezmie policja... on moze jedynie dowiedziec sie tyle, ile moze dowiedziec sie dziennikarz, ale nie slyszalem jeszcze o tym, zeby w Polsce role polcji przejely media... rozne rzeczy sie dzieja, ale to juz by byla paranoja... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 16:28 no widzisz... i mam racje... daj spokoj dziennikarzowi... zrobil co mogl... przynajmniej ludzie dowiedzieli sie co dzieje sie w Lublinie... bo to juz nie pierwsza akcja, ze komus dzieje sie w tamtej okolcy krzywda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.lublin.pl 20.10.05, 16:30 dziennikarz, który opiera swoja wiedzę na plotkach, to d.. nie dziennikarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 16:33 policja ktora robi to co robi... sam sobie dokoncz... a dziennikarz powtarzam po raz kolejny nie opiera swojej wiedzy na plotkach tylko pisze co mowi klub, co policja i zaznacza, ze koledzy przypuszczaja, ze mogli go pobic ochroniarze... bo tak mowi wiele osob... przeczytaj artykul jeszcz raz, bo mam wrazenie, ze ty nie wiesz co tam jest napisane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwa Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 11:44 Ja wam powiem!! to jest wszytko chore!! wiadomo ze ochrona go pobila bo jesli by tak nie bylo nie bylo by takich urazow! i nie doszlo by do smierci! mi strasznie krzysia brakuje znalam go od dziecka i do tej pory nie moghe uwierzyc w to co sie sltalo ;( przeciez trzeba z ta ochrona teraz cos zrobic a na poczatek wyjasnic ta sprawe jak byl!! :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 'zolwik' Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 23:45 niech ktos mi napisze nr.gg do kogos z krzyska klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 00:12 j.piwko.pl o klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 22.10.05, 13:04 a po co Ci ? P.S. jest na j.piwko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3j Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 22.10.05, 13:31 jak chcesz, to pisz na 2195605 lub 4427383... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 16:35 a ty rozumiem nie wiesz skad wiesz, ze nie napisal tego, ze Krzysiek mogl byc pijany, zeby gazeta sie lepiej sprzedala? tez jestes dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III J 5 Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:37 To fakt - nie ma pewności ze to mogli zrobic ochroniarze z MC ale fakty sa takie: - obrazenia byly takie że wykluczaja zwykly upadek na plaska nawierzchnie - ochroniarze sa owiani zla slawa - wg ochroniarzy siedzial na murku i spadl - to jest smieszne ... albo raczej zalosne i niemozliwe. - policja zostala wezwana po godzinie 1 - karetka zabrala go przed 24 Oczywiscie mogl byc pobity przez kogos innego - ale wtedy po co ochrona mialaby sciemniac ze go widzieli jak spadl z murku. Ja mam taka tez prosbe aby ci co z nim byli (a wiem ze sie juz wypowiadali na forum)napisali nam co wiedza. Moze sprawa sie wkoncu wyjasni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAaAAAA Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:04 ja akurat to widzialam :) chlopak uciekal i chyba nie wiedzial o tym murku chcial go pewnie przeskoczyc.... i skoczyl. a to wlasnie ochroniarze pobiegli za nim i zadzwonili po karetke!!! ja nie oge nikt tego nie widzial ale kazdy krytykuje!! ja to widzialam i to tylko jego wina! gdyby nic nie zrobil nie musialby uciekac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: 217.98.100.* 31.10.05, 06:44 niestety, prawdy z gazety sie nie dowiesz. Jak zwyle wszystko poprzekręcali, aby tylko zrobić sensacyjny tekst. Do dzisiaj nie stac ich, żeby podać prawdziwą wersję i przyznać się, że był to wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.11.05, 15:55 najciekawsze sa "sprostowania" na stronie mc...nie radze nawet komentowac, wszelkie proby ktore nie sprowadzaja sie do pochwal mc sa kasowane przez moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 17:04 www.j.piwko.pl/krzys.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 17:04 www.j.piwko.pl/krzys.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.rozaniec.sdi.tpnet.pl 20.10.05, 18:03 Znalem Krzyska, a raczej Peta... Wlasnie "znalem";(...Przynajmniej tam gdzie poszedl, nie spotka go taka niesprawiedliwosc:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad_2lo Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.pronet.lublin.pl 20.10.05, 19:22 chodzilam do jednej szkoly z tym chlopakiem... mijalam go na korytarzu.. chyba raz nawet z nim gralam w ping-ponga... kiedy dowiedzialam sie co sie stalo.. nie moglam w to uwierzyc.. dalej nie moge.. po prostu mysle ze zobacze go znowu gdzies w szkole.. przy swojej klasie czy na schodach albo na sali gimnastycznej... nie znalam go i zaluje ze nie mialam okazji go poznac... kiedy widze jego klase widze jedna wielka pustke... jeden ogromny bol... nie wyobrazam sobie co musza przezywac jego rodzice, najblizsi, przyjaciele... dla mnie samej jest to tragedia.. tragedia bo byl w tym samym wieku co ja z tej samej szkoly co ja i poszedl do klubu w ktorym bywalam ja... i tam musialo go spotkac to nieszczescie... mam nadzieje ze prawda wyjdzie na jaw i ze winowajcy nie pozostana bez kary.. bo nie wierze zeby on sobie o tak o zeskoczyl.. poza tym obrazenia ktore odniosl wczesniej sa dowodem na to ze na pewno sam stamtad nie zeskoczyl... lacze sie w bolu z cala klasa.. wyrazam glebokie wyrazy wspolczucia jego rodzinie... i zapale znicz na jego grobie. Krzysiu... rest in peace [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:37 czekałyśmy na 18stkę . żeby miec dowód . żeby się 'wbić' do mc . bo podobno fajne imprezy. bo spoko towarzystwo . podobno . bo można spędzić mile czas . podobno . bo podobno podobno ... nie pójdziemy tam nigdy . elo . Odpowiedz Link Zgłoś
netty2 Nic o tym nie wiem !!!! A chce !!! 23.10.05, 18:40 Czy ktos moze mnie pokierowac na jakais artykul o tym zdarzeniu.Jestem z Lublina ale nie ma mnie tam od dluzszego czasu.Nic nie wiem o tym co sie stalo,a bardzo bym chciala sie dowiedziec z jakais prasowych zrodel.I dlaczego nie ma o tym wzmianki na stronie inernetowej lubelskiej policji ???? Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.speed / *.in.lublin.pl 20.10.05, 19:02 Już nigdy nie bede miala okazji powiedziec Mu jak bardzo mi sie zawsze podobal... Nie wiem czy kiedykolwiek zdolam sie otrzasnal po Jego stracie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.reynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 01:03 Nie rozumiem jednej rzeczy - na foru wypowiada się chłopak, który twierdzi, że był tej nocy z ofiarą, czyli był naocznym świadkiem tego, co się stało; już nie chodzi o to, że nie komentuje tego, co piszą tu różne osoby, ale jest też czyjaś wzmianka, że koleDZY, którzy byli wówcza w MC powiedzieli, że nie widzieli bójki/pobicia...no to skoro jest świadek, a pewnie było ich co najmniej kilku, niech zostanie przesłuchany/ni przez policję! Poza tym uważam, że sprawę nalezy nagłośnić w mediach, wtedy zawsze jakimś dziwnym trafem wszystko się wyjaśnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enrike Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.centertel.pl 21.10.05, 16:03 to moze po kolei 1. moze w koncu rodzice przestana swoje dzieci puszczac samopas na miasto 2. skoro ktos zarzuca dziennikarzowi ze nie pisze prawdy to czemu MC nie podalo go do sadu czy cos w tym stylu 3. w Lublinie i tak sie nic nie zmieni bo to dziura gdzie rzadza jakies ukladziki na poziomie zadupia gdzie rzadzi soltys z rodzina i jak sami tego nie zmienicie to bedzie tak plakac co pare lat jak lyse karki kogos zabija i nie jestem z Rzeszowa (jesli ktos poczul sie urazony) napisalem krotko i na temat i mam nadzieje ze w Lublinie bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Tajemnicze okoliczności śmierci maturzysty IP: *.2.freezenet.pl / *.freezenet.pl 21.10.05, 19:07 Boze itak wszyscy wiemy ze on skoczyl z tego murku tylko zostal brutalnie pobity !!nie badzmy glupi !!skad by sie tak wziely tak liczne obrazenia a ta osoba ktora byla z byla znim tamtego wieczora i dobrze wiem kto to jest musi przelamac strach i wyznac prawde !!!!niech to zrobi dla niego Krzyska !! przeciez ta zbrodnia pociagnie za soba inne a sprawcy ciagle beda sie czuli bezkarnie !! a co do tego marszu ,jak bedzie to ja napewno sie tam pojawie !![*] Odpowiedz Link Zgłoś