lucy_z 30.11.02, 01:21 Casey, odezwij się do mnie na poczcie gazetowej, dobrze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Casey Re: Lucy IP: *.proxy.aol.com 30.11.02, 22:48 lucy_z napisała: > Casey, odezwij się do mnie na poczcie gazetowej, dobrze??? Lucy; nie wiem, moze jestem nie obznajomiony z poprawna procedura poczty gazetowej.... probowalem wczoraj i dzis wyslac e-mail a dostaje odpowiedz ze taki adres nie istnieje;)) Pozdr.kd. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy 01.12.02, 00:38 Casey:) Napisz: lucy_z@gazeta.pl a jeżeli nie przejdzie to: lucy_z@interia.pl Może pisałeś z tym co jest- NOSPAM??? Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Lucy IP: *.proxy.aol.com 01.12.02, 02:29 lucy_z napisała: > Może pisałeś z tym co jest- NOSPAM??? > Pozdrawiam:)) Lucy jestes jasnowidzem;))) Pisalem jak pisze "NOSPAM";)) Pozdr. kd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Casey IP: *.proxy.aol.com 01.12.02, 18:25 lucy_z napisała: > Przyszło, odpowiedziałam! > :)) OK, otrzymalem! A mnie zajetemu na internecie znow spalilo sie wszystko na patelni....;))))) No nie calkiem wszystko, tylko cebula, ocalaly pierogi ktorych zapomialem wlozyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Lucy IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 03:33 Lucy! Czy sprawdzilas jak dziala, MapQuest, tj.zblizenie terenu z satelity? Pozdr. kd. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy 04.12.02, 09:24 Casey! Witaj:))))) Mam taki adres. Wstawiłam wszystko. Znalazło punkt, w którym to miejsce się znajduje, taka gwiazdka czerwona. Ale nie znalazłam na tej stronie takiej opcji "area viev"??? Może ja coś pochrzaniłam???;)) Pozdrowiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Lucy IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 02:12 lucy_z napisała: > Casey! Witaj:))))) > Mam taki adres. Wstawiłam wszystko. Znalazło punkt, w którym to miejsce się > znajduje, taka gwiazdka czerwona. Ale nie znalazłam na tej stronie takiej > opcji "area viev"??? Może ja coś pochrzaniłam???;)) > Pozdrowiam:)) Sprawdzilem. Nic nie pochrzanilas;))). To moja wina. Dobrze trafilas. Oczywiscie adres nie ma zadnego znaczenia. Gwiazdka wskazuje gdzie dany numer sie znajduje. U gory po lewej stronie w bialym polu jest napis "Street map" znaczy to co jest w tej chwili pokazane. Obok w zoltym tle jest "Aerial Photo" kliknac i powinno pokazac sie zdjecie satelitarne tego segmentu mapy. Mozna przyblizac, powiekszac, czy przesuwac sie w roznych kierunkach. Oczywiscie nie jest to najlepszej klasy widok, raczej zacheta by klijenci zamawiali te zdjecia wydrukowane z lepszym przyblizeniem. Pozdr.kd. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: Lucy 10.12.02, 04:03 Po dlugich proooooobach i coooomplikacjacch zem sie zalogowal;))) Czy nadal moge liczzyyyyyccc na protekcjeeeee w "Cafe........"???? kd. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy 11.12.02, 10:45 No wiesz, nie poznałam Cię, hi, hi:))))) No pewnie, pewnie!!! Ale się uśmiałam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Casey 11.12.02, 18:09 Casey:) Sprawa poszła do rozpatrzenia pozytywnego:)) Jak bedzie dam znać, dobrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: Casey 13.12.02, 04:02 lucy_z napisała: > Casey:) Sprawa poszła do rozpatrzenia pozytywnego:)) Jak bedzie dam znać, > dobrze??? OK! Czy trzeba bedzie pisac "Resume"?; to cos takiego jak podanie czy petycja w kraju to ma jakas inna nazwe skrotowa, cos z litera "V";))) Ale , ale ja mam inny problem takze, i to z turkem, to takie cos zamrozone, ponad 18 funtow, dali mi w pracy na Dzien Dziekczynienia i nadal lezy w zamrazalniku a po polskiemu, indykiem jest zwany. Siekiery w domu nie mam zeby to cos na miejsze kawalki porabac. Bo w calosci to i na miesiac wystarczy;))) Nie mam komu tego oddac zeby z pozytkiem bylo wykozystane. OK, jest jeszcze Armia Zbawienia;))) Pozdr. kd. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Casey 13.12.02, 11:18 A nie masz tasaczka???;) Kiedyś kupiłam takiego dużego indyka w czasach jak było ciężko dostać i włożyłam do zamrażalki. Później miałam problemy z podzieleniem tego. Rzeczywiście i tasak nie pomógł. Teraz nie ma problemu bo wszystko jest, może w wyjątkiem pieniędzy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: Casey 14.12.02, 03:12 lucy_z napisała: > A nie masz tasaczka???;) > Kiedyś kupiłam takiego dużego indyka w czasach jak było ciężko dostać i > włożyłam do zamrażalki. Później miałam problemy z podzieleniem tego. > Rzeczywiście i tasak nie pomógł. > Teraz nie ma problemu bo wszystko jest, może w wyjątkiem pieniędzy. > :))) > A nie da sie dodrukowac???????? Tasaczka a raczej maczete, to ja trzymam w samochodzie w celach samoobronnych;))) Ale zblizaja sie swieta wiec bedzie wiecej czasu, co z turkem zrobic. My swietujemy 24 i 25 grudnia. Zas polski drugi dzien swiat, 26 grudnia my normalnie pracujemy;)) W poniedzialek 23 grudnia jest dniem normalnym, ale juz mnie poinformowano ze w tym dniu nikt nic nie robi, a okolo poludnia jest wspolne zarciee i wczesniej do domu;))) Pozdr.kd. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Casey 19.12.02, 17:24 A cóż to za spisek?? ;) A tak na marginesie - domyśliłem się kim jest kaz ;) Po podpisie kd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Casey 19.12.02, 18:32 Pepperoni, mówisz o tasaczku???;) A wiesz, to na wszelki wypadek, dla obrony a i czasami można indyka rozrąbać:)) A Casey wreszcie się zalogował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: Casey 20.12.02, 02:19 lucy_z napisała: > Pepperoni, mówisz o tasaczku???;) A wiesz, to na wszelki wypadek, dla obrony a > i czasami można indyka rozrąbać:)) > A Casey wreszcie się zalogował!!! Wynik perswazji Lucy;))))) Tylko ta "artificial intelligence" poinstruowala ze nick nie moze zaczynac sie na litere "C" i wybrala mi nr. 133 podejrzewam ze to ma znaczyc 13*3 tj. potrojnie pechowy. Pozdr.kd. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Casey 06.01.03, 22:29 Casey:) Co się nie odzywasz w Świdniku, co??? A u nas sliczna, zimowa pogoda jest. Śnieżek pada wolniutko i mimo mrozu jest bardzo przyjemnie!:) lucy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Lucy IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 03:45 lucy_z napisała: > Casey:) Co się nie odzywasz w Świdniku, co??? A u nas sliczna, zimowa pogoda > jest. Śnieżek pada wolniutko i mimo mrozu jest bardzo przyjemnie!:) > > > lucy Lucy, ja tu zagladam ale ........tubylcow nie widze;))) Tylko Ty jak ostatni Mochikanin....... z tasaczkiem......... Ja zas wole bez sniegu. W innych rejonach porzadnie przysypalo, zwlaszcza bardziej na polnoc. Zas u nas troche spadnie i zaraz sie rozpuszcza. Pozdr.kd. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Lucy 07.01.03, 20:10 Gość portalu: Casey napisał(a): > lucy_z napisała: > > > Casey:) Co się nie odzywasz w Świdniku, co??? A u nas sliczna, zimowa pogo > da > > jest. Śnieżek pada wolniutko i mimo mrozu jest bardzo przyjemnie!:) > > > > > > lucy > > Lucy, ja tu zagladam ale ........tubylcow nie widze;))) > Tylko Ty jak ostatni Mochikanin....... z tasaczkiem......... > > Ja zas wole bez sniegu. > W innych rejonach porzadnie przysypalo, zwlaszcza bardziej na polnoc. > Zas u nas troche spadnie i zaraz sie rozpuszcza. > Pozdr.kd. A u nas straszna zima sie robi sypie i sypie a na drogach sceny apokaliptyczne..Jak ja jutro do pracy dojade to nie wiem... Pzdrw. Zima prztszła późno ale w sile.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy 08.01.03, 09:54 Faciu, wreszcie masz tego śniegu w nadmiarze, co???;) Czytałam, że nieźle posypało u Was;) U nas dzisiaj -15 stopni ale nie sypie, słonce wychodzi. Muszę jechać do Lublina ale myślę, ze dojadę bez przeszkód! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Lucy 08.01.03, 21:51 Na szczęście juz od południa przestalo..teraz jest u nas wspaniale..Powiem tylko jedno - NARTY!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy 08.01.03, 09:55 Casey:)) Ktoś musi czuwać..;))) Ronja coś mi się zbiesiła i nie zagląda:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Lucy IP: *.proxy.aol.com 10.01.03, 03:43 lucy_z napisała: > Casey:)) Ktoś musi czuwać..;))) > Ronja coś mi się zbiesiła i nie zagląda:(( Lucy! ja doceniam Twoj wklad w tym forum;))) Lecz tam w Swidniku mieszka wiecej ludziow, i nikt nie zabiera glosu. Co do Ronji, ostatnio reklamowala wedrowki piesze gdzies nad jezioro... Nie daj B........by w jaki przerebel wpadla, no bo lazenie po lodzie to nie jazda konna.........i woda zimna...... A moze plotkowanie ja do czegos zmobilizuje;)))) Na szczescie Facio jakos te forum wspomaga, niech mu to Bozia w dzieciach wynagrodzi................;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Casey 10.01.03, 22:11 Casey:) dzięki za wsparcie forum:) jestem ostatnio zaganiana, latam po Lublinie;))) A mróz trzyma i nie puszcza! A u Ciebie dalej byle jaka pogoda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 03:31 Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) 08.02.03, 13:53 Casey, chyba wiesz jakie u nas śniegi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) IP: *.proxy.aol.com 09.02.03, 03:51 lucy_z napisała: > Casey, chyba wiesz jakie u nas śniegi?????? Oczywiscie........Lucy ......z Twoich sprawozdan pogodowo snieznych;))) Jestes nie zastapiona...... Ja za sniegiem nie przepadam. Juz bardziej pogodze sie z mrozem...... Wczoraj spadlo kilkanascie centymetrow sniegu. Dla niektorych co normalnie dojezdzaja godzine do pracy, to tragedia. Ja zas w razie czego moge maszyne zostawic i dojsc pieszo;))) Pozdr.kd. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) 09.02.03, 19:27 Jejku, musze sie poprawić i znów Świdnikowi postów natrzaskać:))))) A śnieg rzeczywiście jest piękny, zakochałam się w nim i nie mogę odkochać:)))) Dla mnie taki śnieg mógłby byc do końca marca, oczywiście co kilka dni nowy musiałby popadać, żeby odświeżyć trochę ten cudowny puch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) IP: *.proxy.aol.com 10.02.03, 01:34 ronja napisała: > Jejku, musze sie poprawić i znów Świdnikowi postów natrzaskać:))))) > A śnieg rzeczywiście jest piękny, zakochałam się w nim i nie mogę odkochać:)))) > Dla mnie taki śnieg mógłby byc do końca marca, oczywiście co kilka dni nowy > musiałby popadać, żeby odświeżyć trochę ten cudowny puch... Jeszcze Ronja nie zginela........ ..... a mysmy sie o nia martwili;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.03, 16:54 Ach! Strrrrrrasznie mi miło, żeście się martwili:)))))) I nie dosłownie, a dlatego, ze to oznacza, że mnie lubicie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) 10.02.03, 18:34 Ja też Ronju czasami Świdnik zaniedbuję:) Czasami parę miejsc obskakuję i czasu brakuje;)) Piękny te snieg, fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.03, 17:50 A jaka szadź dziś była, mrrrrrrrrrrr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) IP: *.proxy.aol.com 13.02.03, 05:19 A u nas na wschodnim wybrzezu mroz i wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) 13.02.03, 14:11 U nas dzisiaj jest pieknie. Słońce świeci, przy sporym mrozie... Rano było jeszcze kolo - 20stopni. Teraz trochę mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: Pogoda swietna z troszka mrozu;))) 16.02.03, 00:09 lucy_z napisała: > U nas dzisiaj jest pieknie. Słońce świeci, przy sporym mrozie... > Rano było jeszcze kolo - 20stopni. Teraz trochę mniej. -20*C u nas to tylko minus 4*F :)))) Brrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 A wczoraj wziął i przemówił 30.05.03, 00:04 Było to bardzo niespodziewane jak również długo i niecierpliwie oczekiwane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: A wczoraj wziął i przemówił IP: *.proxy.aol.com 30.05.03, 03:28 izis_2003 napisała: > Było to bardzo niespodziewane jak również długo i niecierpliwie oczekiwane :) Na wieki, wiekow, Amen;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: A wczoraj wziął i przemówił IP: *.proxy.aol.com 01.06.03, 01:59 ronja napisała: > A Lucy gdzie?:(((((( Czas egzaminow...... ........zdaje mature;)) Odpowiedz Link Zgłoś