ahmed_salim Re: Film "Cairo Time" 2009 22.09.09, 10:25 Film dobrze się zapowiada. Oby mnie nie rozczarował tak jak wiele innych filmowych "dzieł" głownie z gatunku s-f. W tamych filmach zwiastun pełen fajnych scen odziany w dorbą muzykę daje fajny efekt, ale jak potem zacząłem oglądać film to już mi si.ę rewelacją nie wydawał. Dlatego też nie gustuję w s-f. Ja teraz wolę filmy o życiu, bowiem opowiadają o realiach życia. A ten z wymienionym tytułem chętnie obejżę. :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angeline Re: Film "Cairo Time" 2009 23.09.09, 09:14 Mysle, ze ten film wyglada naturalnie i bochaterowie tez. Jak malo innych zostal nakrecony w Kairze :) Ile jest filmow co historia sie ma dziac w Egipcie a nagrywany byl w innym kraju. Ale czy jest dobry??? trzeba samemu zobaczyc, kazdy ma inny gust. Ja tez chetnie go obejze a przy okazji przyjemnie bedzie znow zobaczyc Kair. Aktorki tej nie znam, ale jego to widzialam w Syriana i Kingdom of Heaven. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goodthings Re: Film "Cairo Time" 2009 22.09.09, 10:34 Kiedy ten film będzie w Polsce??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
angeline Re: Film "Cairo Time" 2009 22.09.09, 16:54 Niewiem kiedy bedzie w Polsce, w Kanadzie chyba wchodzi October 9 a International November 1 to moze i w Polsce w tym samym casie. Jesli go znajde kiedys online to obiecuje, ze napisze :) Ruba Nadda ktora jest scenariuszem i rezyserem tego filmu, ma tez film "Sabah". Nie ogladalam go. Tu jest recenzja z arabia.pl www.arabia.pl/content/view/289637/2/ A tu trailer www.theauteurs.com/films/1291 Odpowiedz Link Zgłoś