polyanna11 16.01.10, 09:13 Właśnie chciałam sprawdzić ofertę tego biura i okazuje się, że wszystkie terminy są już u nich sprzedane, niezależnie od destynacji i miesiąca. Wiecie czemu tak jest? Czy to może jakiś błąd na stronie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: Sun&Fun - o co chodzi??? 16.01.10, 09:26 Ja kupowałem w Pazdzierniku na czerwiec i po miesiącu już nie było naszego hotelu,mieli dobre ceny ale wątpie żeby już nic nie mieli chyba że ............???? Odpowiedz Link Zgłoś
gezon Re: Sun&Fun - o co chodzi??? 16.01.10, 09:38 faktycznie brak ofert, pewnie błąd strony. Odpowiedz Link Zgłoś
mamynia Re: Sun&Fun - o co chodzi??? 16.01.10, 10:09 To zapewne błąd strony, bo wczoraj jeszcze dużo ofert było. Odpowiedz Link Zgłoś
mamynia Re: Sun&Fun - o co chodzi??? 16.01.10, 10:51 Dzwoniłam do biura Sun&Fun - powiedzieli, że maja jakąś awarię. Około 12.00-13.00 strona powinna działać. Uf... bo my też mamy zarezerwowane wczasy na czerwiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: Sun&Fun - o co chodzi??? 16.01.10, 15:52 na lipiec-sierpien wyświetlają się już pojedyncze oferty wyjazdów do Tunezji ceny masakryczne, wybór żaden Odpowiedz Link Zgłoś
lipekok Re: Sun&Fun - o co chodzi??? 17.01.10, 12:12 Sytuacja taka też miałe miejsce na przełomie roku wszystkie oferty szybko wróciłyły ceny jednak wyższe o około 150 pln za każdy hotel także przypuszczam że teraz sytuacja jest podobna oferty wrócą z cenami skalkulowanymi ponownie Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś