imhotep8 27.02.04, 09:38 Witam, przeczytałem w jednym z Twoich postów o BP Best Reisen, czy mogłabyś coś więcej o nich napisać? Przyznaję, że wczesniej o tym BP nie słyszałem. Dzięki i pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: corrina_f1 Re: Do: corrina_f1 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.04, 10:14 Witam Przepraszam , ze dopiero dzis odpowiadam, wczoraj jakos przegapilam ten watek. Tak, to prawda, bylismy z Best Reisen, ale jesli czytales moja relacje, prawde mowiac nie wiem, czy moge jeszcze cos dodac. Wybralismy to biuro, bo mialo dobra cene, 1500 zł kosztowal nas Sultan Beach (4*) w czerwcu. O samym biurze wiem tyle, ze wlascicielem jest Tunezyjczyk i chyba jego zona Polka. Biuro ma siedzibe w W-wie. Widzialam ich kilkakrotnie na warszawskich targach turystycznych. Nie mam niestety pojecia o ich kondycji finansowej, wyplacalnosci etc :( Z rezydentem, jak juz pewnie wiesz, nie mielismy wlasciwie do czynienia. Nie umiem powiedziec, czy moge je polecic, czy nie. Nas interesowalo, zebysmy na miejsce dolecieli, znalezli sie w wykupionym hotelu, a potem wrocili. To wszystko zostalo spelnione, rezydent nie byl nam do niczego potrzebny, wiec kontakt ograniczylismy do absolutnego minimum, czyli odebrania z lotniska. Fakt, ze nie ma wielu opinii o nich, bo to male biuro. W samolocie Eximu wykupili doslownie kilka miejsc. To chyba tyle. Nie wiem, czy pomoglam, pewnie nie, ale nie mam wiecej informacji :( Przykro mi. Moze popytaj na innych forach, na pl.rec.turystyka.zorganizowana i na forum wakacje.pl pozdrawiam i zycze powodzenia Kasia Odpowiedz Link Zgłoś