faber1 04.05.04, 14:36 Prosze o opinie o Grand Hotel w Hurghadzie z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faber1 Re: Grand Hotel Hurghada 06.05.04, 10:00 Chyba nie mozliwe zeby nikt z forum nie byl w tym hotelu a moze on taki kiepski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Grand Hotel Hurghada IP: 213.212.203.* 06.05.04, 18:04 czesc grand hotel polozony jest nad morzem niedaleko centrum hrg. jest to hotel 4 gwiazdkowy. znam go bardziej od strony moza i calego kompleksu wypoczynkowego jest ok. moi znajomi tam byli jak jeszcze byl ving- nie narzekali. mozesz smialo jechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Grand Hotel Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:06 Byłam w tym hotelu 3 lata temu (Ving). Jest hotel resort i grand resort (po dwóch stronach ulicy). Są OK, standard przyzwoity. Co chcesz konkretnie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
lorysa1 Re: Grand Hotel Hurghada 10.05.04, 12:40 Mam zamiar rowniez pojechac do tego Hotelu :) jakie sa pokoje czy mozna zalatwic ladniejszy pokoju jak wloze w paszport np 1$ oraz jakie jest jedzenie czy wyznaczaja stoliki czy szuka sie wolnego miejsca ? dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Grand Hotel Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 21:57 Ja mieszkałam akurat w grand resort, ale widziałam też pokoje w grand hotel - ładne, duże. Nam pokoje przydzielano "po kolei" - przy pomocy rezydentki z Vinga - hmm nie próbowałam dawać napiwku - pokój dostaliśmy ładny - zresztą, jak coś nie odpowiadało, to wtedy można było zamienić pokój (znajomi zamieniali - szczerze mówiąc to już nie pamiętam dlaczego) -jedzenie OK -przed posiłkami były kolejki do restauracji (jest kilka restauracji), ale szło to dosyć sprawnie. Nie pamiętam, czy kelner wskazywał stolik. Po prostu jak zwalniało się x miejsc, to taką liczbę osób wpuszczano do restauracji. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś