Dodaj do ulubionych

Grand Hotel Hurghada

04.05.04, 14:36
Prosze o opinie o Grand Hotel w Hurghadzie z gory dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • faber1 Re: Grand Hotel Hurghada 06.05.04, 10:00
      Chyba nie mozliwe zeby nikt z forum nie byl w tym hotelu a moze on taki
      kiepski ?
    • Gość: mala Re: Grand Hotel Hurghada IP: 213.212.203.* 06.05.04, 18:04
      czesc grand hotel polozony jest nad morzem niedaleko centrum hrg. jest to hotel
      4 gwiazdkowy. znam go bardziej od strony moza i calego kompleksu wypoczynkowego
      jest ok. moi znajomi tam byli jak jeszcze byl ving- nie narzekali. mozesz
      smialo jechac
      • Gość: gosc Re: Grand Hotel Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:06
        Byłam w tym hotelu 3 lata temu (Ving). Jest hotel resort i grand resort (po
        dwóch stronach ulicy). Są OK, standard przyzwoity. Co chcesz konkretnie
        wiedzieć?
        • lorysa1 Re: Grand Hotel Hurghada 10.05.04, 12:40
          Mam zamiar rowniez pojechac do tego Hotelu :)
          jakie sa pokoje czy mozna zalatwic ladniejszy pokoju jak wloze w paszport np 1$
          oraz jakie jest jedzenie czy wyznaczaja stoliki czy szuka sie wolnego miejsca ?
          dzieki za pomoc
          • Gość: gość Re: Grand Hotel Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 21:57
            Ja mieszkałam akurat w grand resort, ale widziałam też pokoje w grand hotel -
            ładne, duże. Nam pokoje przydzielano "po kolei" - przy pomocy rezydentki z
            Vinga - hmm nie próbowałam dawać napiwku - pokój dostaliśmy ładny - zresztą,
            jak coś nie odpowiadało, to wtedy można było zamienić pokój (znajomi
            zamieniali - szczerze mówiąc to już nie pamiętam dlaczego)
            -jedzenie OK
            -przed posiłkami były kolejki do restauracji (jest kilka restauracji), ale szło
            to dosyć sprawnie. Nie pamiętam, czy kelner wskazywał stolik. Po prostu jak
            zwalniało się x miejsc, to taką liczbę osób wpuszczano do restauracji.
            pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka