Dodaj do ulubionych

Chcesz zostać moderatorem tego forum?

21.02.14, 14:58
zamknięty
Poszukujemy osoby, która chciałaby dołączyć do grona moderatorów społecznych Forum.gazeta.pl i zaopiekować się forum Egipt.

Moderator społeczny to osoba wyjątkowa. Zaangażowana w życie forum, przestrzegająca netykiety i znająca forum jak własną kieszeń. Jeżeli uważasz, że dasz radę sprostać wyzwaniu - napisz, podając w treści maila swój login.

Jeśli chcesz zostać moderatorem innego forum redakcyjnego, napisz i podaj link do tego forum.

Zgłoszenia prosimy kierować na adres forum@agora.pl

Czekamy na Wasze maile,
Administracja Forum Gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • kasia_p45 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 10:53
      zamknięty
      I co? Są jacyś chętni?
      • rojb.erek Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 11:01
        zamknięty
        może Dariusz? albo gladi? zróbmy kasting :)
        • gladi3 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 11:14
          zamknięty
          ja bym mogl hehe siedze tu czesto ale majac intensywna prace swiatek piatek i bez wolnej niedzieli nie dam rady...no zalezy ile tez placa moze ktos wie?
          • kasia_p45 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 12:06
            zamknięty
            Ale to się nazywa moderator społeczny. To chyba za darmo???
            • janan2 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 14:14
              zamknięty
              @ Kasia!
              A czego tak dopytujesz!?
              Zgłoś się!!!Będziesz dostawać darmowe bęcki z każdej ze stron.Za frico he he.
              Ostatnio jesteś taka grzeczna,w kant wyprasowana,pełna dyplomacja we wpisach i zachowaniu.Nawet qrna nie odszczeknie jak ją uszczypnie.Nie to co jeszcze parę lat temu werwą z charakterkiem.Same plusy.A jaka "waaadza" na forum!
          • miriam_73 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 13:50
            zamknięty
            nic nie płacą, robisz to pro bono i zbierasz zewsząd zj..y ;-)
            • deoand Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 14:18
              zamknięty
              W czasach gdy prowadziłem słuszną wojne z satrapami z TWA pod kierownictwem osławionego der.... aż strach wymawiać ten nick - miriam była moderatorką i chciała nas dobic jak der ... przykazał i pewno by sie tak stało gdyby nie prawe skrzydło naszego Majdanu pod kierownictwem wp , które odgryzało sie jak mogło tak , ze czasem odezwało sie u mir.... ludzkie sumienie i sprawiedliwośc i poparła nas ale wtedy dostawała straszne lanie od ciemnej strony mocy . Tak to jest z moderatorem społecznym .... Nastała wtedy obecnie śp. Giwi i rozgoniła wszystkich i zapanował pokój , ład i porządek .
              • kasia_p45 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 14:33
                zamknięty
                To może Miriam by została??? A ty Janan uważaj i zakładaj przyłbice bo ząbki jeszcze nie porachowane są :P :D
    • rojb.erek Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 17:11
      zamknięty
      no niech się ochotnik jakiś zgłosi..........
      lepszy wróg ;) oswojony niż zupełnie nie znany albo co gorsze jaki generał albo antyegipska...
      • gladi3 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 17:29
        zamknięty
        to moze ty?
        • rojb.erek Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 23.02.14, 05:40
          zamknięty
          ja niestety nie mam akurat na tym forum zbyt długiego stażu....
          • gladi3 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 23.02.14, 10:42
            zamknięty
            to chyba nie ma znaczenia.
            • rojb.erek Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 24.02.14, 09:40
              zamknięty
              eee ja się raczej nie nadaje. to może Dariusz????jak Gladi nie chce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka