Dodaj do ulubionych

NEFERTARI - Safaga !!!!!!

03.03.05, 08:57
poszukuję wszelkich informacji o tym hotelu - mam wyjazd 5 kwietnia i
zaczynam się trochę denerwować bo nie ma za wiele informacji o tym miejscu.
Wybieram się tam z grupą nurków jako osoba towarzysząca, oni będą przez cały
dzień na morzu a ja ? chciałabym się dowiedzieć czy jest stamtąd jakaś
możliwość uczestniczenia w wycieczkach fakultatywnych i oczywiście jaki jest
ten hotel (bo pogłoski chodzą różne)- będę wdzięczna za wszelkie
informacje !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Minius Czemu zakładasz kolejny wątek o tym hotelu? IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 03.03.05, 09:04
      Przecież na forum o hotelach w egipcie już jest:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=16346056&a=18463655
      więc zadaj konkretne pytanie tam.
      • Gość: piotrek Re: Czemu zakładasz kolejny wątek o tym hotelu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:39
        nie wiele sie dowiesz na forum o tym hotelu1! ja zadalem podobne pytanie
        miesiąc temu i do tej pory nikt nie odpowiedział!!!! wiem natomiast , że jest
        to nowy hotel z piekną rafą , a ogólnie jest ok. za tę kasę którą chce exim -
        myśle , że warto. w kwietniu mam zamiar tam pomieszkać 2 tyg . pozdrawiam
        • siwa78 Re: Czemu zakładasz kolejny wątek o tym hotelu? 04.03.05, 07:41
          bardzo ci dziękuję za odpowiedź - mam nadzieję że i ty i ja będziemy zadowoleni
          z pobytu w tym miejscu. Przeszukałam w internecie wszelkie wiadomości na temat
          tego hotelu ale niestety nic nie ma - cóż przekonamy się na własnej skórze !!!
          Życzę ci miłych wakacji !!!
      • siwa78 Re: Czemu zakładasz kolejny wątek o tym hotelu? 04.03.05, 07:44
        nie chcę się wymądrzać ale z tego co zauważyłam to nie ma tu za wiele wątków o
        tym hotelu - ale jeśli Tobie to przeszkadza to przepraszam
        • Gość: arek Re: Czemu zakładasz kolejny wątek o tym hotelu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:48
          ja lece tam 17 marca to dam ci znac jak jest
          • siwa78 Re: Czemu zakładasz kolejny wątek o tym hotelu? 04.03.05, 12:02
            ok będę Ci bardzo wdzięczna za wszelkie informacje !! udanej podróży !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka