Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:23 cóś mi nie gra....... Aida dla 2+1 z ALL to 5400????????za 2 tygodnie????? jakas pomyłka???? biorac pod uwagę ze 1 osoba z all to 3 tys.....czyli dwie to 6 tys ... ktos ma jakies odczucia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jary69 Re: Aida Verdi 30.04.05, 22:42 Byłem w tym hotelu z Alfa Star.Taka cena promocyjna.Było tak jak pisali w ofercie.(Dwa pokoje dwuosobowe połączone ze sobą).Byłem w styczniu.Był to nasz trzeci pobyt w Egipcie.Hotel spełnił nasze wymagania.Pozdrawiam Jary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Aida Verdi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:58 Zastanawiam się nad tym hotelem, napiszcie o nim coś wiecej zannim podejmę decyzję dokąd jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Aida Verdi IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 14.05.05, 19:00 Ewa Ty chyba bierzesz po uwagę 70% hoteli w Hurghadzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledzący Re: Aida Verdi IP: *.pl / *.interkar.pl 15.05.05, 10:08 Ja także jadę do tego hotelu za tak małakasę, skorzystałem z promocji... niestety moi znajomi nie zdązyli... Odpowiedz Link Zgłoś