queennefer 23.05.05, 11:25 Dziewczyny,mamy tu biedaka,który nie wie,gdzie szukać podniety,więc wchodzi na forum,by czerpać z ubliżania ludziom przyjemność.Cóż,są różne zboczenia i kółka zainteresowań.ZRÓBMY Z TYM GOŚCIEM RAZ PORZĄDEK.Która pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buterfly5 Re: Stassio na księżyc 23.05.05, 12:03 Mam!!! Zmalazłam go!!! Stassio, fotogeniczny jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: Stassio na księżyc 23.05.05, 12:05 proszę wszystkich o ocenę:) www.jasinek354.sympatia.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
queennefer Re: do buterfly5 23.05.05, 12:16 Widziałam zdjęcie,już ustawiam na tapetę,jest piękny,no gdzie mu tam do jakiegoś brudnego Araba.Stassio,jesteś tam gdzieś biedaku?????Piękniutki jesteś,a ten brzusio mnie po prostu urzekł.Dzięki Buterfly,dawno się tak nie ubawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: Stassio na księżyc 23.05.05, 12:05 znalazłam raczej... ( mam nadzieję, że elokwentny Stassio wychwycił błąd szybciutko) Odpowiedz Link Zgłoś
queennefer Re: Do buterfly5 23.05.05, 12:05 Co myślisz o tym nieszczęśniku stassiu??? Wydaje mi się,że ja wiem,co to za koleś,jeśli to ten,którego miałam wątpliwą przyjemność poznać w Hurghadzie w pewnym hotelu,to ma nieszczęśnik pecha.Natura poskąpiła biedakowi urody,snuł się po holu w poszukiwaniu miłości życia,no ale z takim ryłem to on chyba nieprędko coś złapie.Zagadywał do wszystkich dziewczyn,które napotkał.Niestety pierniczył coś bez sensu o wykupywaniu wycieczek u niego,a nie w miejscowych biurach,bo on podobno "najbardziej wiarygodny w całej Hurghadzie".Nie miał wcale chętnych,więc zrobił się natarczywy.Być może stąd u niego tyle złości-interes życia nie wypalił. Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 do queennefer :) 23.05.05, 12:08 queennefer napisała: > Co myślisz o tym nieszczęśniku stassiu??? Wydaje mi się,że ja wiem,co to za > koleś,jeśli to ten,którego miałam wątpliwą przyjemność poznać w Hurghadzie w > pewnym hotelu,to ma nieszczęśnik pecha.Natura poskąpiła biedakowi urody,snuł si > ę > po holu w poszukiwaniu miłości życia,no ale z takim ryłem to on chyba nieprędko > coś złapie.Zagadywał do wszystkich dziewczyn,które napotkał.Niestety pierniczył > coś bez sensu o wykupywaniu wycieczek u niego,a nie w miejscowych biurach,bo on > podobno "najbardziej wiarygodny w całej Hurghadzie".Nie miał wcale chętnych,wię > c > zrobił się natarczywy.Być może stąd u niego tyle złości-interes życia nie wypal > ił. gdybym tak wyglądała, tez nie potrafiłabym zdobyć się na życzliwość i optymizm... widziałaś już zjęcie??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
stassio :) 23.05.05, 20:27 oj dzieci, dzieci... lepiej juz idzcie pisac smsy do swoich kolesi bo wysilanie szarych komorek moze jedynie wam wyjsc na zle. trzeba bylo je trenowac wczesniej, teraz pozostaja juz do trenowania inne czesci ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
queennefer Re: do stassio 24.05.05, 07:06 To Ty Stassio biegnij ćwiczyć te swoje nędzniutkie części ciała,zanim Ci zupełnie zanikną.Oby tylko nie było zapóźno!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia999 Re: do stassio 31.05.05, 22:49 Nie jestem osoba na takim niskim poziomie jak stachu,wiec nie skomentuje tego,bo bedzie mu naprawde przykro. Odpowiedz Link Zgłoś