Dodaj do ulubionych

Kluby,dyskoteki w Hunghardzie co polecacie ??29.09

IP: 62.29.138.* 23.09.05, 14:54
Mamy meskie towarzystwo i planujemy sie wybrac do jakiegos milego klubu-
cywilizowanego gdzie mozna milo posiedziec,popatrzyc,poznac kogos :)
Obserwuj wątek
    • hispana Re: Kluby,dyskoteki w Hunghardzie co polecacie ?? 23.09.05, 15:00
      niezle mozesz zabawic sie idac przed dyskoteka na kolacje do Samos, najlepszy
      seafood na swiecie i wlasciciele (koptowie, nie muzulmanie) serwuja doskonale
      ouzo i piwko - ceny dosc niskie. Obsluga tak wspaniala i z poczuciem humoru ze
      az nie masz ochoty wychodzic. Niemalze zaprzyjaznilismy sie z nimi.

knajpa znajduje sie naprzeciwko syrenki - po drugie stronie ulicy jest centrum
      handlowe Ala Rosa.
      • Gość: Gość: HURGHADZIE chyba... :/ IP: *.chello.pl 23.09.05, 15:58
        • cameltravel Re: HURGHADZIE chyba... :/ 25.09.05, 19:13
          hej też wtedy lece do Hurghady !!!
          polecam - oklepane ale extra ;) papa's beach, Calypso, disco w Roma
          Hotel .......
          Pozdrawiam ewa
          • Gość: renia Re: HURGHADZIE chyba... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:48
            Ja polecam Bonanzę koło hotelu Aqua Fun i Waves.Super zabawa i w każdy dzień
            tygodnia różnorodne atrakcje, jak np darmowe drinki dla Pań od 23,muzyka na
            żywo, happy hours itp.Poza tym to miejsce spotkań większości rezydentów i
            pilotów z HRG więc można się z nimi naprawdę nieźle pobawić i przy okazji
            poznać super ludzi :))))
    • Gość: monika Re: Kluby,dyskoteki w Hunghardzie co polecacie ?? IP: 193.111.166.* 26.09.05, 13:01
      My tez wybieramy sie 29.09 do Hurgady i bedziemy w hotelu Le Pascha, a wy?
      • Gość: On Re: Kluby,dyskoteki w Hunghardzie co polecacie ?? IP: *.acn.waw.pl 28.09.05, 12:36
        Ja Hilton Long Beach kurcze szkoda ze nie ma jakiejs mapy z tymi lokalami
    • Gość: natka110 Re: Kluby,dyskoteki w Hunghardzie co polecacie ?? IP: *.pool8288.interbusiness.it 27.09.05, 13:58
      Ja 2 pazdzeirnika do Lillyland, ale jakos nikt nie slyszal o tym hotelu tu na
      forum...
      Ja znam tylko Papas, swietnie sie bawilam ze 2 lata temu, do Samos sie przejde,
      jak tak polecacie.
      Niestety, rok temu disco bylo poza dyskusja - ledwo co dociagalismy do kolacji,
      po 2 nurkowaniach dziennie... :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka