jasiu12345 02.07.06, 11:46 jakie ceny w hurghadzie? (interesuje mnie jedzenie na mieście, pamiątki, wypożyczenie sprzętu wodnego? ile najlepiej wziąźć pieniedzy z polski? (w USD)na 2 tygodnie hotel ***HB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niusiawa Re: CENY 10.07.06, 23:48 jasiu12345 napisał: > jakie ceny w hurghadzie? (interesuje mnie jedzenie na mieście, pamiątki, > wypożyczenie sprzętu wodnego? > ile najlepiej wziąźć pieniedzy z polski? (w USD)na 2 tygodnie hotel ***HB najlepiej jakies 5000-10000 $ ale pewnie starczy ze 200$ na osobe :) ja biore po 600$ na łba Odpowiedz Link Zgłoś
kaskada4 Re: CENY 11.07.06, 00:07 Trzy lata temu byłam w Hurgadzie z męzem i dzieckiem w hotelu z HB. Fakt, że nie jadaliśmy na miescie, raczej nie chodziliśmy po knajpach, głownie ze wzgledu na dziecko, i na te trzy osoby na dwa tygodnie wydalismy 500$, w tym już sa wycieczki do Kairu, Luksoru, safari i 2xsnorkowanie (czyli klasyka) + pamiątki drobne i dwie większe do domu. Chyba nie tak wiele, cio? Pewnie zmieni się ta kwota jak dorzucisz alkohole i żarcie w knajpach...My niepijący praktycznie w ogóle a jedzenie w hotelu było wystarczające (zarówno jakościowo i ilościowo), jedynie kupowaliśmy wode ngaz. Wycieczki oczywiście w tamtejszym biurze podróży, a nie u rezydenta. Miłego pobytu!! I braku węża w kieszeni, chyba, że kieszeń ma zdolności regeneracyjne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: CENY 11.07.06, 07:05 odnosnie wycieczek u rezydenta koszt ogromnie wzrasta ;-) Kair, ok.65 $ Luksor --//-- Safari 35$ nurkowanie 55$ za 1 osobe dziecko 50% ceny na nurkowaniu gratis pamiątki :-) od 5 funtów za jakies "gówienko" do 3000 funtów za dosyc duży papirus np. picia i jedzenia nie kupowaliśmy bo mielismy all, wiec w tym nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
monka78 Re: CENY 11.07.06, 08:26 550$ na dwie osoby ,hotel Empire,opcja All-wycieczki Kair Luksor nurkowanie. Sama nie wiem czemu nam poszło tyle kasy.Kupiliśmy sporo prezentów,pamiątek,papirusa za 100$,srebro.NIE OSZCZĘDZALIŚMY,ale opcja all nie zmuszała nas do kupowania picia. Monka Odpowiedz Link Zgłoś
tasja Re: CENY 12.07.06, 00:29 Wróciłam 2 tyg temu, 4 dorosłe osoby,Luksor 60 usd/os,Kair 65 usd/os (warto)Te kupiłam u rezydentki, snurkowanie 25 usd/os u miejscowych (polecam)Jedzenie jest dosyć tanie, napoje tańsze niż w Polsce (pepsi 1l ok 2zł ).Bardzo drogie są słodycze, pamiątki kupowaliśmyw sklepach ze stałymi cenami, małe dórnostojki, kubeczki itp tanio:) Odpowiedz Link Zgłoś
czili Re: CENY 12.07.06, 10:02 a jak wyglada sprawa z cenami jedzenia i picia w knajpach - ile kosztuje posilek, ile browarek? ile sie placi za wypozyczenie maski, fajki i pletw? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś