szymkieaton 12.03.07, 17:08 czy ktoś był w tym hotelu i wie jaki najlepszy pokój i inne rzeczy które mi się przydadzą na miejscu jadę 27.04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: czy był ktoś w sea star beaue rivage hurghada 12.03.07, 17:41 wyszukiwarka nie gryzie, że się powtórzę... Misiąc temu podbijałeś wątek na ten temat. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=56736720&v=2&s=0 Hotel póki co stoi i ostatnio znajomi którzy wrócili nie narzekali. zacie super, ładne baseny. Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton Re: czy był ktoś w sea star beaue rivage hurghada 12.03.07, 18:03 tak pytałem się ale nikt świeżych wiadomości nie nadesłał chyba nikt nie jezdzi do tego hotelu na forum o hotelach są informacje z zeszłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: czy był ktoś w sea star beaue rivage hurghada 12.03.07, 22:59 a w czym Ci to wpływa w opinii o lokalizacji pokoi??? Pozamieniali, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton do miriam 13.03.07, 10:57 a ty masz jakiś problem taki cwaniaczek jesteś nie masz nic do powiedzenia to żegnam jesteś panem i władcą tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: do miriam 13.03.07, 12:36 Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam żadnego problemu. To ty wykazujesz objawy braku zrozumienia tego, co czytasz. Jest kilka postów, które wyraźnie piszą o pokojach w linku który podałam Ci juz miesiąc temu. Jak widac masz problem z ich zrozumieniem. PS. Nie jestem ani panem ani władcą tego forum. Jak widac tutaj też masz jakieś zakłócenia w odbiorze tekstów pisanych. PS2. Miriam to imię żeńskie, rybko. Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton Re: do miriam 14.03.07, 12:13 jednak ludzie odpisują na moje pytanie ale sorry rybko nie będę już cię obrażał może będę potrzebował fachowej porady Odpowiedz Link Zgłoś
amidala1 Re: czy był ktoś w sea star beaue rivage hurghada 13.03.07, 10:41 Niestety też nie mam świeżych informacji, bo byłam tam 2 lata temu (mój opis w hotelch) i prawdopodobnie trudno będzie znaleźć newsy, gdyż hotel nie jest zbyt często wybierany - leży dość daleko od centrum w zupełnie niehotelowej dzielnicy. Jesli jednak masz jakieś pytania i zadowli cię moja wiedza archiwalna, chętnie odpowiem, bo to był cudowny, udany urlop i ja ten hotelik wspominam bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton do amidala 1 13.03.07, 11:05 Interesuje mnie sprawa pokoju z widokiem na morze bo wiem z forum że nie wszystkie takie mają czy na miejscu można sobie coś takiego załatwić w recepcji jakie numery są najlepsze jak daleko od starego centrum ile brały za przejazd busy a ile taxi czy w pobliżu jest sklep wolnocłowy czy w hotelu jeżeli masz all lodówka jest płatna co masz w all Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: do amidala 1 13.03.07, 11:55 chyba mój opis w dziale-hotele, jest ostatni, byliśmy w lipcu 2007 na 5 noclegach po rejsie. pokoju nie można było wybrać bo hotel był pełen gości, nawet czekaliśmy 2 godziny na sprzątnięcie zwolnionego rano pokoju.90% lokali jest z widokiem na morze.busy za funta, ale do starej hgh spacerkiem w 7-8 minut.wolnocłówki blisko nie było. all nie mieliśmy ale lodówka jest pełna Odpowiedz Link Zgłoś
amidala1 Re: do szymkieaton 14.03.07, 09:57 ad. pokoje. Hotel jest w kaształcie litery U wiec 90% jest z widokem na morze/basen/wnetrze kompleksu. Tylko nielicze były z widokiem na ulicę i (za mojej bytności) na budowę po lewej stronie Sea Star. U nas 10$ w paszporcie spowodowało, że dostalismy cudny pokój w prawym skrzydle z wielkim łożem małżeńskim, ale pierwszą noc (przed rejsem) spędzilismy właśnie w pokóju vis a vis budowa. Numerów niestety nie pamiętam, ale jak dawalismy te dolce to pan nas pytał, gdzie chcemy i z jakim łóżkiem). Za moich czasów poleciałbym prawe skrzydło, bo w lewym tak wiało, że aż efekty dzwiękowe były. ad.odłegłość od centrum Hotel ten, jak wspomniałam lezy w nietypowej dzielnicy, to dzielnica mieszkalna (i to tych zamozniejszych Egipcjan), bardzo cicha, nikt nie zaczepia. Za mojej bytności Sea Star był jedynym hotelem, a obok budowano drugi. Do centrum Hurghady spory kawałek, busy jeździły głowną drogą (jakieś 10 min spacerkiem od hotelu), ale rzadko, a sprzed hotelu taxi, niestety cen nie pamiętam, ale busy to zwykle kilka funtów (do 5), no a taxi to opłaca się jak jadą 4 osoby. ad. sklepy W pobliżu jedynie 3 spozywczo-pamiątkowe i poza tym nic nie było,wolnocłowe o ile pamiętam to w centrum Hurghady. ad. lodówka nie miałam opcji all, a lodóweczka była i to z wsadem, chociaz nasze tez się mieściło. ad. uwagi uwaga na meduzy (ja byłam w maju), tam widać jak "pracuje" przypływ - mimo siatki do zatoczki dostawało się ich sporo i często odławiali. jakby jakies pytania jeszcze to nie ma sprawy. pozdrawiam i życzę cudownego wypoczynku i pozdrówcie ode mnie hotelowego wielbłada, milusi - uwielbia pomarańcze i jest bardzo fotogeniczny! Aaaa i był tam taki cudny rudy kocur, chodzący przystojniak i lew salonowy! Odpowiedz Link Zgłoś