maaarta84 22.08.07, 12:11 Czy ktos z Was byl w ww. hotelu? bardzo prosze o opinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewula36 Re: REGINA STYLE 22.08.07, 12:50 Ja nie byłam ale czytałam na forum i słyszałam od znajomych same negatywne opinie. Za podobną albo i mnieszą kwotę można pojechać do Empire. Fajny i okolica super. Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
maaarta84 Re: REGINA STYLE 22.08.07, 13:08 Otoz to...ja tez natrafilam na negatywne opinie, chcialam sie jedynie utwierdzic w przekonaniu, ze nie warto tam jechac, dziekuje! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bergasse Re: REGINA STYLE 22.08.07, 21:38 czy może chodzi o Regina Style w Nuvejbie czy też w Sharm lub HUrgadzie ? pytam bo negatywne opinie dotyczyły tego w Nuveibie ale hotel wcale do końca taki zły nie był , jedznie również nie było najgorsze . Odpowiedz Link Zgłoś
maaarta84 Re: REGINA STYLE 22.08.07, 22:06 Mialam na mysli hotel regina style w hurghada. Zdecydowalam sie na inny hotel, dla wlasnego spokoju nie powiem nazwy, zeby nie pojawily sie zaraz negatywne opinie, ktore nie pozwola mi zasnac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: REGINA STYLE 22.08.07, 22:08 Najgorszy hotel w HRG to Palacio, jeżeli tylko tego draństwa nie wybrałaś --> śpij spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaarta84 Re: REGINA STYLE 22.08.07, 22:15 Ostatecznie wybralam hotel w sharm el sheikh, ale wiecej juz nie powiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: REGINA STYLE 22.08.07, 21:48 Regina Style w Hurghadzie to hotel o klas kilka lepszy niz Empire, nie ma porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: REGINA STYLE 23.08.07, 13:46 Bylam w tym hotelu, ale trochę dawno, bo w październiku 2003. Mnie się bardzo podobało. Mieszkaliśmy w domku w ogrodzie. Wszedzie blisko - do plaży, basenu. Plaża fajna, niezatłoczona. Jedzenie trochę monotonne, bardzo mało owoców. Hotel w centrum, wszedzie blisko, ale w ogrodzie nie jest głośno. Domki były już lekko zuzyte, ale podobno mieli przeprowadzić remont. Ja byłam zadowolona, ale wiedziałam na co się decyduję - nie wymagałam super ekskluzywnego resortu i złotych klamek. Chciałam mieć normalny hotel tylko do noclegów, bo cały dzień albo spędzałam na plaży, albo na wycieczkach fakultatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mwiha1 Re: REGINA STYLE 24.08.07, 12:09 Byłam w regina style jedna noc i takiego koszmaru jak tam nie przezylam NIGDY. ten hotel to jakas totalna masakra, a nie jestem mocno wybredna...Brud, syf, obsluga nie majaca o niczym zielonego pojecia. Na stolowce brzydzilam sie jesc bo stoly nie bylo sprzatane ( napoje podawane w platsikowych kubkach wielorazowego uzytku), wersja all inclusive w zasadzie nie istnieje-ale tym sie nie przejelam bo i tak strach cokolwike zjesc i wypic, w pokoju trafilismy na nie wymieniona posciel z pozostalosciami wlosow, podloga sprzatana pewnie z kilka mieiecy wczesniej, do krzesel sie przykleilam, w lazience plesn na plesni, odplyw zapchany, kontakty wiszace ze sciany. Nie jestem rasistka ale 90% mieszkancow tego hotelu to muzulmanie kapiacy sie w morzu w ubraniach. Lezaki brudne porozrywane. Nawet nie chce mi sie wymieniac niedoskonalosci bo jak najszybciej chce zapomniec o tej jednej dobie tam spedzonej. Hotele w egipcie nie naleza do najczystszych ale to co tam zastalismy cala wycieczka przeszlo nasze wszelkie oczekiwania... Acha...karaluchy i pluskwy to standardzik... Odpowiedz Link Zgłoś