Dodaj do ulubionych

Egipskie Linie Lotnicze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 10:36
Czy leciał ktoś Egipskimi Liniami Lotniczymi. Wybieram się do Egiptu z biura
Oasis Tours i własnie będę leciał takim wynalazkiem. Bać się? czy też nie ma
powodów do strachu?
Obserwuj wątek
    • chaladia Re: Egipskie Linie Lotnicze 07.07.03, 11:20
      Poza jednym przypadkiem dwa lata temu, gdy jeden z pilotów EgyptAir popełnił
      samobójstwo rozbijając samolot w Atlantyku nie słyszałem o jakichś wypadkach
      tej linii, a latają bardzo dużo, chyba więcej niż LOT.
      Po tej katastrofie podobno dokładnie sprawdzili swój personel i chyba jest to
      jedna z bezpieczniejszych linii.
      • Gość: piotr Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 11:47
        chaladia napisał:

> Poza jednym przypadkiem dwa lata temu, gdy jeden z pilotów EgyptAir popełnił
        > samobójstwo rozbijając samolot w Atlantyku nie słyszałem o jakichś wypadkach
        > tej linii, a latają bardzo dużo, chyba więcej niż LOT.
        > Po tej katastrofie podobno dokładnie sprawdzili swój personel i chyba jest to
        > jedna z bezpieczniejszych linii.
        >
        Dzięki za info ale bynajmniej nie czuję się jakoś bezpieczniej po twoich
        słowach.
        • Gość: Iwona Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: 89.0.1.* 07.07.03, 12:15
          Lecialam tymi liniami 2 razy (razem z powrotem to 4) i jest O.K. Jedyna roznica
          pomiedzy polskimi jest taka, ze na pokladzie nie dostaniesz alkoholu i z
          personelem nie mozesz pogadac po polsku. Stewardesy bardzo ladne i mile,
          samoloty czyste, jedzenie normalne. Nie ma sie czego bac. Pozdrawiam
          • Gość: Ha Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 20:49
            a dlaczego wybrałes takiego touroperatora? nie miałes lepszych ofert?
            • Gość: piotr Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 08:50
              Gość portalu: Ha napisał(a):

> a dlaczego wybrałes takiego touroperatora? nie miałes lepszych ofert?

A Oasis Tours jest złym touroperatorem?
        • Gość: edek Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: 217.153.98.* 08.07.03, 15:18
          leciałem liniami Egipskimi i lot przebiegł łagodniej niż polskimi . SPOKO!!!!!
      • czytelnik22 Re: Egipskie Linie Lotnicze 07.07.03, 21:26
        chaladia napisał:

> Poza jednym przypadkiem dwa lata temu, gdy jeden z pilotów EgyptAir popełnił
        > samobójstwo rozbijając samolot w Atlantyku nie słyszałem o jakichś wypadkach
        > tej linii, a latają bardzo dużo, chyba więcej niż LOT.
        > Po tej katastrofie podobno dokładnie sprawdzili swój personel i chyba jest to
        > jedna z bezpieczniejszych linii.

Ale czartery obsługuje Lotos czy Lotus nie EgyptAir - leciałem z nimi z Eximem.
        Całkiem w porządku, jedzenie jak dla mnie chyba lepsze niż miała WEA tylko
        polskich gazet nie ma i nie ma monitorków z wyświetlaną trasą lotu ! Nie ma się
        czego bać, przynajmniej niczego innego niż w każdym samolocie !

Miłego lotu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka