Gość: piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 10:36 Czy leciał ktoś Egipskimi Liniami Lotniczymi. Wybieram się do Egiptu z biura Oasis Tours i własnie będę leciał takim wynalazkiem. Bać się? czy też nie ma powodów do strachu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaladia Re: Egipskie Linie Lotnicze 07.07.03, 11:20 Poza jednym przypadkiem dwa lata temu, gdy jeden z pilotów EgyptAir popełnił samobójstwo rozbijając samolot w Atlantyku nie słyszałem o jakichś wypadkach tej linii, a latają bardzo dużo, chyba więcej niż LOT. Po tej katastrofie podobno dokładnie sprawdzili swój personel i chyba jest to jedna z bezpieczniejszych linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 11:47 chaladia napisał: > Poza jednym przypadkiem dwa lata temu, gdy jeden z pilotów EgyptAir popełnił > samobójstwo rozbijając samolot w Atlantyku nie słyszałem o jakichś wypadkach > tej linii, a latają bardzo dużo, chyba więcej niż LOT. > Po tej katastrofie podobno dokładnie sprawdzili swój personel i chyba jest to > jedna z bezpieczniejszych linii. > Dzięki za info ale bynajmniej nie czuję się jakoś bezpieczniej po twoich słowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: 89.0.1.* 07.07.03, 12:15 Lecialam tymi liniami 2 razy (razem z powrotem to 4) i jest O.K. Jedyna roznica pomiedzy polskimi jest taka, ze na pokladzie nie dostaniesz alkoholu i z personelem nie mozesz pogadac po polsku. Stewardesy bardzo ladne i mile, samoloty czyste, jedzenie normalne. Nie ma sie czego bac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 20:49 a dlaczego wybrałes takiego touroperatora? nie miałes lepszych ofert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 08:50 Gość portalu: Ha napisał(a): > a dlaczego wybrałes takiego touroperatora? nie miałes lepszych ofert? A Oasis Tours jest złym touroperatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Egipskie Linie Lotnicze IP: 217.153.98.* 08.07.03, 15:18 leciałem liniami Egipskimi i lot przebiegł łagodniej niż polskimi . SPOKO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik22 Re: Egipskie Linie Lotnicze 07.07.03, 21:26 chaladia napisał: > Poza jednym przypadkiem dwa lata temu, gdy jeden z pilotów EgyptAir popełnił > samobójstwo rozbijając samolot w Atlantyku nie słyszałem o jakichś wypadkach > tej linii, a latają bardzo dużo, chyba więcej niż LOT. > Po tej katastrofie podobno dokładnie sprawdzili swój personel i chyba jest to > jedna z bezpieczniejszych linii. Ale czartery obsługuje Lotos czy Lotus nie EgyptAir - leciałem z nimi z Eximem. Całkiem w porządku, jedzenie jak dla mnie chyba lepsze niż miała WEA tylko polskich gazet nie ma i nie ma monitorków z wyświetlaną trasą lotu ! Nie ma się czego bać, przynajmniej niczego innego niż w każdym samolocie ! Miłego lotu ! Odpowiedz Link Zgłoś