miriam_73 06.08.03, 14:11 Czy ktoś z Was zna ten hotel, był, widział, wypoczywał i mógły napisac parę słów jak to z bliska wygląda? Może ktoś się wybiera 29 sierpnia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Hilton Dreams - Sharm 08.08.03, 10:03 Hej, naprawdę nikt nie zna tego hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Hilton Dreams - Sharm IP: 213.77.38.* 08.08.03, 11:09 Ja byłem ostatni tydzień czerwca, jest super, 9 basenów, pokoje spox z klimą sterowaną ręcznie, obsługa ok, żarcie - tak jak przy szwedzkim stole, każdy znajdzie coś dla siebie, jedyny mankament to to, że jest trochę do plaży ale nie daleko jakieś 300 metrów i trzeba przejśc przez ulicę ale jak masz 9 basenów do dyspozycji to nie wiem czy CI się będzie chciało ruszać na plażę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hilton Dreams - Sharm IP: *.icpnet.pl 08.08.03, 16:56 Tez bylem w tym hotelu , jest ok ale - do plazy daleko przede wszystkim ze trzeba przejsc przez 4 pasmowa droge przelotowa co przy jezdzie egipskich kierowcow graniczy czasami z samobojstwem ( nad basen to sobie moge jechac do Leszna - rafa to podstawa), pokoje sa super tylko skoncentrowane na malej powierchni- widzialem dokladnie co sasiedzi robia wieczorami i vice versa (czasami sie dzialo :) , plaza hotelowa przy glownym deptaku spacerowym i restauracyjnym miasta- to juz porazka jesli ktos chce odsapnac, ciagle ruch a tak kolo 13-14 zalatywalo ostro ze wszystkich mozliwych restauracji, ale ogolnie na plus ale raczej sam Egipt niz hotel 5 gwiazdek- ale w koncu nie jechalem tam dla hotelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś