andrzejb303 14.12.07, 22:16 Czy był ktoś w tym hotelu? Jesli tak to proszę o kilka zdań. Nie wiem czy warto przepłacać czt też wybrać np Hotel Ali Baba. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamlouk Re: Hotel Sunrise Select Royal Makadi 15.12.07, 13:18 Nie przepłacasz, bo jakość jest dużo lepsza. Wszystkie hotele tej sieci w Egipcie są b. dobrej jakości. Znajomi jeżdżą co roku do innego i wracaja zadowoleni. Za ich poleceniem wybrałam Mamlouka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
woktjek Re: Hotel Sunrise Select Royal Makadi 15.12.07, 14:15 A gdzie zarezerwowałaś Mamlouk'a? Był w Alfa Star, ale zdjęli wszystkie Sunrisy z oferty i nie wiadomo czy wrócą? Byłem w Gardenie - raj!!! POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mamlouk Re: Hotel Sunrise Select Royal Makadi 16.12.07, 18:10 w neckermannie, co dziwniejsze dla składu 2+2 z dwoma pokojami było najtaniej. Wiem, że jeszcze Ecco ma tą sieć hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa001 Re: Hotel Sunrise Select Royal Makadi 15.12.07, 13:24 Witaj! W te wakacje byłam w hotelu Ali Baba z biurem Sun&Fun( aczkolwiek wiem że również Neckermann ma ten hotel w ofercie). Mnie i mojej rodzince bardzo się podobało. Standart jest wysoki. Czysty basenik, ładne otoczenie i plaża też ok. Co do jedzenia to był duży wybór. Inne rozrywki: codziennie animacje rano i wieczorem, tenis, siatkówka na plaży, internet i salon gier. W holu kilka sklepów i kantor. Uważam że jest to chyba jedyny hotel w HRG z takim piękym otoczeniem i dobrym położeniem(blisko morza). Zależy jak kto lubi spędzać czas ale ja bardzo polecem nurkowanie i Kair. Nie wiem czy jedziesz sam czy z rodziną ale na pewno można tam też poszaleć(full wypas jeśli chodzi o dyskoteki, drinki itp.) Odpowiedz Link Zgłoś