iza-olsztyn 16.12.07, 16:59 czy ktos moze plywala takim statkie??jak wrazenia??czy warto?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: statek ze szklanym dnem 16.12.07, 17:12 Bardziej polecam maske ,rurke i do wody ,chyba że się boisz wody to nie masz wyjścia ,dla dzieci ok . Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: statek ze szklanym dnem 16.12.07, 17:39 jeśli nie jestes pływaczką klasy Otylii J to taki statek w sam raz przynajmniej zobaczysz rafę pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
marzenam117 Re: statek ze szklanym dnem 16.12.07, 17:45 plywałam ale jesli chodzi o stan statku to aż strach :D chyba ze na taki trafiłam ale warto gdyz ma sie wyobrazenie jak wyglądają rafy choc to szło to wygląda jakby wstawił jakies stare okno.Zdjecia e wychodzą słabo.sądze ze statek podwodny byłby lepszy jednak nie korzystałam i nie zawsze jest taka mozliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-olsztyn Re: statek ze szklanym dnem 16.12.07, 17:54 niestety nie plywam tak dobrze jak Otylia;)nigdy nie nurkowalam ani nie plywalam w masce i pletwach-naleze do osob bojazliwych.plywam aby nie utonac:) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: statek ze szklanym dnem 16.12.07, 18:35 no to statek ze szklanym dnem nawet z zastrzeżeniami o jakich pisze autorka powyżej jest atrakcją obowiązkową .. pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
belfer33 Re: statek ze szklanym dnem 16.12.07, 19:38 Nie musisz pływac jak Otylia aby zanurkować z maską!! Naprawdę. Ja pływam o tle o ile (najlepiej z asekuracja na głębokiej wodzie)a "nurkowałam" z maską i fajką na rafie. Tylko poproś o kamizelkę do pływania. To żaden wstyd. Ja poprosiłam, dostałam i mogłam spokojnie podziwiać rafę, odpocząć, poprawić maskę i po prostu odpocząć. Bajka. Uważam to za swój ogromny sukces - przy moich umiejętnościach pływackich. Z kamizelką naprawdę - żaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś
egythai Re: statek ze szklanym dnem 16.12.07, 21:04 popieram nawet mój syn, który prawie w ogóle nie pływa, dawał radę z maską i fajką, bo założyli mu kamizelkę... łódka ze szklanym dnem? porażka: jak dostaniesz gratis, to warto. nawet w najbardziej słoneczne dni krypa zasłania promienie słońca, nie widzisz więc kolorów rafy, tylko wszystko jest zielone... więcej widać w łodzi podwodnej, ale ona kosztuje 10$ więcej... natomiast nic nie pobije nurkowania i snurklingu: widzisz najpiękniejsze mieszanki kolorów na świecie... rafy czarują i hipnotyzują tak, że potrafię leżeć z fajką na wodzie godzinami i podziwiać wszystko, co Morze czerwone nam oferuje. będziesz chciała jakiś krótki filmik z łódki ze szklanym dnem, to pisz na maila: chętnie prześlę. łódka jest OK dla dzieciaków: czasami nawet wpuszczają maluszki na szyby i ogladają sobie ryby i rafy "z bliska". Dla dorosłych? średnia frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkaa5 Re: statek ze szklanym dnem 16.12.07, 21:17 Zależy gdzie.W Hurghadzie ten "statek ze szklanym dnem" pływa koło raf,które są już prawie nieżywe - szaro-białe.Mało kolorów,nie za wiele rybek. Może w Sharm jest lepiej. A kasę zdzierają nieprzyzwoitą za tę atrakcję. Jeśli już to naprawdę warto popływać prawdziwa łodzią podwodną - która też jest /lub była/ w ofercie /prawie za te same pieniądze/. Odpowiedz Link Zgłoś