moniask1 21.03.08, 21:41 Witam@! mam malutkie pytanko: czy możecie mi polecić jakąś sieć komórkową, bądź inny w miarę cenowo sposób na połączenie z Polską? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: sieć komórkowa 21.03.08, 21:57 W Egiptowie masz 2 sieci Mobinil i jeszcze jedną (tak było rok temu, chyba się to nie zmieniło?!). Ja nie zauważyłem istotnych różnic pomiędzy nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: sieć komórkowa 21.03.08, 22:10 tak sie czasem zastanawiam po co ludzie z wakacji wydzwaniaja? Rozumiem sytuacje losowa, ale czy naprawde 7-14 dni nie mozna wytrzymac bez kontaktu z rodzina,ewentualnie smsy? Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: sieć komórkowa 21.03.08, 22:14 Iberko spox,jest Mobi Nil i Vodafon.Polecam ten drugi.Sygnał nie zanika.Pozdro.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: sieć komórkowa 21.03.08, 22:25 ja mam ustawione automatyczne wyszukiwanie sieci :-P, a to czy za smsa zaplace 20gr wiecej czy mniej nie robi mi roznicy.Poza tym i tak mam to w abonamencie :-P. Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: sieć komórkowa 21.03.08, 22:15 Acha,wszedł trzeci ale mnie nie interesuje więc n ie wnikam.Trzymta się ludziska. Odpowiedz Link Zgłoś