Dodaj do ulubionych

Princess Palace w Hurgadzie

IP: 212.160.138.* 04.09.03, 08:21
Bardzo proszę o info o tym hotelu
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Princess Palace w Hurgadzie IP: 213.77.48.* 04.09.03, 09:42
      Napiszę krótko - drugi raz nie pojechałabym do tego hotelu. Byłam tam w zeszłym
      roku.
      • Gość: anka Re: Princess Palace w Hurgadzie IP: 212.160.138.* 04.09.03, 10:17
        Ponieważjest to hotel czterogwiazdkowy wiec proszę o kilka słów co tam był nie
        tak - tzn. jedzenie, robale w pokojach itp.
        dziękuję
    • Gość: Anka Re: Princess Palace w Hurgadzie IP: 213.77.48.* 04.09.03, 10:46
      Byłam tam z Orbisem i wg ich klasyfikacji są to 3,5* Jest to kompleks hotelowy
      tzn. Princess Palace oraz 3* Princess Club-bungalowy. Hotel miał swoje lata
      świetności w latach 70-tych. Ma nieduży basen - niestety ze słoną wodą, plaża
      jest bardzo malutka i nieciekawa - przy zejściu do wody duży fragment jest
      zabetonowany - chyba są to resztki przystani jachtowej, bo obok jest pomost do
      którego przybijają statki wycieczkowe.
      Gośćmi tego hotelu byli sami rosjanie, obsługa w restauracji (kelnerki) też
      była rosyjska. Niestety poziom świadczonych usług był bardzo niski. Wiem, że
      jest to specyficzny kraj, ale widzieliśmy inne hotele i niestety Princess
      wypadał bardzo słabiutko na ich tle. Sama rezydentka mówiła nam, że jest to
      hotel średniej klasy, a w Egipcie to trochę mało.
      Wybór hoteli w Egipcie jest bardzo duży i dlatego radzę wybrać coś lepszego -
      ja w tym roku byłam w El Gounie w super hotelu i było rewelacyjnie - piękna
      plaża, super jedzenie (nie wiedzieliśmy co to jest "zemsta faraona" - a w
      Princess leczyliśmy się przez 2 dni).
      Oczywiście do Egiptu nie jedzie się do hotelu, tylko zwiedzać, ale jak dopadnie
      cię "zemsta faraona" to i ze zwiedzania i nurkowania nici.
      • Gość: anka Re: Princess Palace w Hurgadzie IP: 212.160.138.* 04.09.03, 10:52
        Bardzo dziękluję Ci za te informacje, dały mi dużo do myślenia, myślałam, że
        jak cztery gwiazki to będzie coś naprawdę fajnego ale z tego co piszesz to
        naprawdę nie ma się co tam wybierać, bardzo dziękuję - bardzo mi pomogłaś,
        dzięki!
        • Gość: Anka Re: Princess Palace w Hurgadzie IP: 213.77.48.* 04.09.03, 10:59
          Nie wiem z jakiego biura szukasz, ale bardzo duży wybór hoteli ma Alfa Star.
          Ostatnio ludzie narzekają, że zmieniają hotele, ale to chyba wynika z tego, że
          teraz jest sezon i mają dużo turystów. Ja byłam z nimi w maju i mi nie zmienili
          hotelu, ale za to był problem z rezydentem (a raczej z jego brakiem).
          Jeżeli jedziesz po sezonie, do Hurghady to myślę, że warto z nimi spróbować -
          ceny mają zachęcające. Życzę udanych wakacji. Pozdr.
    • izzaa Re: Princess Palace w Hurgadzie 19.09.03, 17:52
      Hotel może niezbyt wysokiej klasy ale ja nie narzekam, Baseniki fajniutkie,
      plaża nienajgorsza (tylko daleko do niej), klimka cały dzień no i Ahmedzik
      sprzątacz codziennie wymyślający nowe łabędzie.
      Rzeczywiście mieszka w nim dużo Rosjan co od samego początku doprowadzało mnie
      do furii. Zero osmiechu na ich twarzach. Restauracja może niezbyt ładna ale za
      to atmosferę ulepszał kucharz Kamel oraz wszyscy kelnerzy.
      W pokoikach czyściutko przynajmniej u nas tak bylo.co tam jeszcze...Uwazajcie
      na widny !!! moja zacięła sie kiedy jechałam z jednym Arabem,
      Dyskoteka taka sobie ale lepsze to niż siedzenie w pokoju... jesli ktos ma
      jakies pytanka..piszcie....ooooooooo dużo moge podpowiedziec :)
      • pc_maniac Dział Hotele w Egipcie 20.09.03, 20:10
        Dział forum HOTELE w EGIPCIE cały czas się powiększa, ale nadal sporo opisów
        hoteli w nim brakuje.

Jeśli byłeś w Egipcie na pewno masz jakieś zdanie o "swoim" miejscu pobytu.
        Opisz obiektywnie co Ci się podobało, a co nie w "twoim" hotelu.

Wiele osób czeka na takie informacje, a dzięki temu działowi i Twojej
        informacji szybciej znajdą odpowiedź na najczęstsze na tym forum pytania.

Adres działu HOTELE W EGIPCIE:
        www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=14938
        Dziękuję
        PC_M.
    • paulo69 N I G D Y ! ! ! 21.09.03, 20:30
      95% gości to rosjanie!!!
    • Gość: puma Re: Princess Palace w Hurgadzie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 11:53
      Byłam tam 3 lata temu i z tego co czytam nic się tam nie zmieniło.Jedynym plusem
      były faktycznie bardzo duże pokoje.Co do jedzenia to miałam za darmo dietę
      odchudzającą.Ja osobiście za 5 dni znów jadę do Egiptu ale tego hotel;u nie
      polecam,jest wiele innych nowszych i ciekawszych hoteli.Jak dla mnie ten hotel
      powinien mieć 3 słabe gwiazdki (byłam z Orbisu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka