ukradziono.gar.bigosu 22.04.08, 11:10 Ma być full wypas na maxa. Znacie taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaga172 Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 22.04.08, 19:18 Witam Ja polecam Intercontinental Resort, luksusowy hotel, swietna obsługa, piękna plaża. Jedzenie też bardzo dobre i urozmaicone. Wszystko super Odpowiedz Link Zgłoś
jotpiasecki Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 22.04.08, 20:45 DANA BEACH - sprawdzony Odpowiedz Link Zgłoś
walet Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 24.04.08, 22:11 Jak "full wypas" to jedz do Sharmu ,tam duzo więcej hoteli godnych polecenia ; poza tym będziesz mógł codziennie pójść piechotą na rafę a nie bulić za łódki w Hurghadzie :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-ro Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 24.04.08, 22:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=78796554 Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia995 Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 24.04.08, 23:00 Ja polecam hotel Hilton Long Bech ,wlasnie wrocilismy . superowy Odpowiedz Link Zgłoś
faliszewice Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 25.04.08, 03:01 Jak full wypas to tylko Hotel Faliszewice ****** , Niestety bardzo bardzo drogi !Szkoda że Cie nie bedzie na niego stać.Dostepny tylko dla elit, w katalogu tego nie znajdziesz.Powodzenia !Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
agagrusz Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 01.05.08, 16:38 i ty niby ta ELYTA jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
chaczepsu Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 01.05.08, 11:14 bardo hotel w hurgadzie za rosadne pieniadze to DANA BEACH bardzo bogaty ALL INC. nowe i czyste pokoje duzo restauracji dobre jedzenie , naprzeciw hotelu fajna dyskoteka , sa opinie ze to najleprzy hotel w Hurgadzie Odpowiedz Link Zgłoś
egiptomaniak Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 01.05.08, 17:46 Holiday Inn Safaga Odpowiedz Link Zgłoś
monia80.0 Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 02.05.08, 10:55 My również dopiero wróciliśmy z Egiptu. Hilton Long Beach polecam, dużo nie podróżuje ale dla mnie hotel pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
esek7 Re: Porządnego hotelu allinclusive w Hurghadzie s 03.05.08, 13:54 Sunrise Select Garden Beach Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Coral Beach 04.05.08, 09:49 Ja polecam Coral Beach. Pokoje są na dobrym poziomie czterech gwiazdek, ale za to całe otoczenie i pozostała inmfrastruktura to jest moim zdaniem właśnie full wypas. Do tego kawał przepięknej własnej rafy obok hotelowej plaży. Minus tylko taki że to jakieś pół godziny jazdy samochodem od centrum Hurghady, więc pytanie na czym Ci bardziej zależy. Odpowiedz Link Zgłoś