zielarz0 Re: czegos tu nie rozumiem dlaczego kolejny watek 01.08.08, 16:06 Standard, moich już z 5 usuneli, chociaż były na temat i zgodne z regulaminem, żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: czegos tu nie rozumiem dlaczego kolejny watek 01.08.08, 17:51 napiszcie @ do Giwi. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: czegos tu nie rozumiem dlaczego kolejny watek 01.08.08, 18:20 a co usunęli tym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: czegos tu nie rozumiem dlaczego kolejny watek 01.08.08, 20:57 U góry jest podczepiony wątek "Własnie wróciłam - pytajcie" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=80386247 Odpowiedz Link Zgłoś
majamichalska Re: zatem przenos tam watki,a nie usuwasz je ... 07.08.08, 14:36 z głownego forum,gdzie najwiecej ludzi zaglada. Nie wiem,czy widzisz,ze nikt nie czyta 'wrocilam/pytajcie'... Odpisalam calkiem duzo chocby dzis nt. Nuweiba Village i zamiast to wywalac - PRZENIEŚ, jesli juz musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl a nie prosciej tam od razu pisac? 07.08.08, 14:51 watek jest po to przyszpilony na gorze zeby go nie szukac.Zastanow sie przez moment jakby forum wygladalo gdyby kazdy powracajacy zakladal watek :"wrocilem-pytajcie"? Odpowiedz Link Zgłoś
majamichalska Re: zastanowiłam się, mózgu używam:) 07.08.08, 15:03 wrzucilam i tu i tu,bo,jak napisal ktos wczesniej,tam nikt nie zagląda. szkoda swoją droga,ze nikt nie walczy z bzdurami,ktore na tym forum są wypisywane,tylko z kims,kto w ciagu 5 minut mial 4 zapytania o ten hotel:)) pozdrawiam i czas chyba zmienic forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zastanowiłam się, mózgu używam:)=>wątpię 07.08.08, 15:13 majamichalska napisała: > wrzucilam i tu i tu,bo,jak napisal ktos wczesniej,tam nikt nie > zagląda. no wlasnie sami do siebie miejcie pretensje. >szkoda swoją droga,ze nikt nie walczy z bzdurami,ktore na > tym forum są wypisywane,tylko z kims,kto w ciagu 5 minut mial 4 > zapytania o ten hotel:)) pozdrawiam i czas chyba zmienic forum:) zawsze mozesz zglosic opiekunowie co wg powinien usunac. Plakac za toba tu nie beda, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
loslanz Re: zastanowiłam się, mózgu używam:)=>wątpię 07.08.08, 15:16 do iberia.pl wiesz, wydaje mi się że za Tobą też, a może nawet mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zastanowiłam się, mózgu używam:)=>wątpię 07.08.08, 15:30 loslanz napisała: > do iberia.pl > wiesz, wydaje mi się że za Tobą też, > a może nawet mniej... nie bedziesz mial powodu do placzu bo ja sie stad nie ewakuuje:-P Odpowiedz Link Zgłoś
loslanz Re: zastanowiłam się, mózgu używam:)=>wątpię 07.08.08, 15:33 trzeba żałobę narodową ogłosić... Odpowiedz Link Zgłoś
majamichalska Re: 07.08.08, 15:17 wiesz kochana,ja Ci nie ublizam,zatem powstrzymaj swe zapędy i pokaz krztę kultury,jesli ją masz:) i oczywiscie nie przykladaj swojej miary do innych,bo tak sie sklada,ze wielu osobom tu pomoglam i zamierzam dalej:) czy Ci sie podoba(m), czy nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: 07.08.08, 15:29 majamichalska napisała: > wiesz kochana,ja Ci nie ublizam,zatem powstrzymaj swe zapędy i pokaz krztę kultury,jesli ją masz:) i oczywiscie nie przykladaj swojej> miary do innych,bo tak sie sklada,ze wielu osobom tu pomoglam i zamierzam dalej:) czy Ci sie podoba(m), czy nie:) nie wydaje mi sie zebym ci ublizyla.Nie mam nic do twojej soosby czy twojej pomocy -nigdzie tego nie kwestionuje.Skoro jest watek przyszpilony to co za problem tam sie wpisac? Potem admini maja tylko robote z takimi niepokornymi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
majamichalska Re: 07.08.08, 15:36 ...szkoda,ze tylko z takimi jak ja:) bo jak napisalam,cala reszte bzdur zostawiaja:) ale cóz, ta dyskusja do niczego i tak nie prowadzi,bo nie jestes adminem:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loslanz Re: zastanowiłam się, mózgu używam:)=>wątpię 07.08.08, 15:18 i chyba chętniej tu będą zaglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
majamichalska Re: hehe:) 07.08.08, 15:20 jesli ktos chce sie dowiedziec czegos o roznych hotelikach w Egipcie i Jordanii,zapraszam na gg,bo to forum schodzi na psy. pozdrawiam,Maja / gg 442264 Odpowiedz Link Zgłoś
loslanz Re: hehe:) 07.08.08, 15:23 nie widziałam jeszcze żadnej odpowiedzi, która byłaby pomocna - zgryźliwa, ironiczna owszem, ale nie po to chyba zaglądasz tu iberiokropkopl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
neko.li Re: do Majami 07.08.08, 16:04 Pisz kochana :) , może kiedyś zmienią tu moderatornię ;) Tutaj już coraz mniej konkretów można znalezć i takich jak Ty jest coraz mniej... bo przecież "wyszukiwarka nie gryzie", że zacytuję pewną osobę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
majamichalska Re: staram się, ile mogę:) 07.08.08, 16:11 szkoda tylko,ze moje posty są usuwane. nie pierwszy raz zresztą:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sobol74 Re: do iberi 07.08.08, 21:21 Ha - ja zakładałem 4 ray wątek pod tytułem - ODLICZANIE - gdzie każdy pisał ile dni zostało do wylotu - po kilku minutach wpisało się na nim kilka osób - a mimo to ktoś ''zorientowany'' ten watek wywalił. I działo się tak 4 razy :] Na www.egipt.pl - forum - załozyłem taki atke i wsio jest ok. Czasami trudno ich zrozumieć. Tak czy siak - pozdrawiam admina :] ps - mam nadzieję że tego postu nie usunie . Odpowiedz Link Zgłoś
majamichalska Re: 08.08.08, 12:26 ...a ja podsylam link tym wszystkim,ktorym nie zdazylam odpowiedziec w wątku nt. Nuweiba Village: picasaweb.google.com/majamichalska/MJSynaj02 pewnie zaraz bedzie usuniety,no ale moze ktos zdazy!:) pozd Odpowiedz Link Zgłoś