crazy_patris 05.05.09, 13:55 Hej. Znacie może Faceta o imieniu Michael?? Hotel Roma? Co o Nim myślicie?? www.easygo.pl/opinie/egipt/hurghada/roma-6k1.html? zdjecia,189a9 Wejdźcie na link. Znacie go? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topi1234 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 11.05.09, 14:53 Ale o kogo dokładnie Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 12.05.09, 18:57 witaj :) Chodzi o Michała z Hotelu Roma tego sklepu z pamiątkami? Obok sklepu z biżuterią. Każdy mieszkaniec Romy napewno miał okazje go spotkać. Facet miły , do pogadania. Ale uważaj bo ma kobiete w Krakowie i córeczke ,która ma 1 roczek. 3 dni temu wróciłam z Egiptu. w Romie nie mieszkałam ale miałam tam znajomych , których odwiedzałam. Mogłam nawet przychodzić na stołówkę za darmo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
darlingangels Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 12.05.09, 22:26 do kleoluder1: Kochana a Ty nie piszesz w tym roku maturki? ;> Bo z tego co pisałaś w innych wątkach tak wynikalo ;D a tu słysze, że dopiero co wróciłaś z Egiptu ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 12.05.09, 23:18 darlingangels napisała: > do kleoluder1: Kochana a Ty nie piszesz w tym roku maturki? ;> Bo z tego co > pisałaś w innych wątkach tak wynikalo ;D a tu słysze, że dopiero co wróciłaś z > Egiptu ;] > > Pozdrawiam ale co tam matura.. w Egipcie nie jest potrzebna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 13.05.09, 10:57 Co z moją maturką to moja osobista sprawa :D to nie temat tego forum ? Piszesz książke czy co ? ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
beata7.0 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 13.05.09, 16:21 kleoluder1 napisała: > Co z moją maturką to moja osobista sprawa :D to nie temat tego > forum ? Piszesz książke czy co ? ;>> Hej Klo:) Historia tego forum pokazuje, że nie ma tematów niewłaściwych na to forum:):):) Dawaj co tam u Ciebie? Jesteście dalej razem z Twoim lubym, jak mniemam. I jak Wam sie układa? Jakieś postanowienia na przyszłość? Odpowiedz Link Zgłoś
darlingangels Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 13.05.09, 20:35 Nie pisze żadnej książki... są ciekawsze osoby od Ciebie ;P ale nurtuje mnie to bo widze, że Twoja miłość kwitnie, a matury trwają ;D I pytam dlatego bo kiedyś pisałaś o swoich planach, że jak zdasz to lecisz tam na dłużej... no i jestem ciekawa czy Twoje plany staną się realne ;] czego Ci serdecznie życze ;] A pytam z życzyliwości. Sama jestem w podobnej sytuacji bo mam znajomego w tym pięknym miejscu i możliwe że też go znasz ;P Ale to nie ważne. Ja nie szukam na jego temat żadnych informacji jest w stosunku do mnie szczery i jest to tylko zwykła znajomość ;D pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 13.05.09, 11:02 sashamari napisała: > darlingangels napisała: > > > do kleoluder1: Kochana a Ty nie piszesz w tym roku maturki? ;> Bo z t > ego co > > pisałaś w innych wątkach tak wynikalo ;D a tu słysze, że dopiero co wróc > iłaś z > > Egiptu ;] > > > > Pozdrawiam > > ale co tam matura.. w Egipcie nie jest potrzebna :) Matura w Egipcie jest potrzeba , jeśli ktoś chce tam dobrze zarabiać.. Mam koleżankę , która po maturze zaczęła studiować w Kairze i otrzymuje stypendium. Odpowiedz Link Zgłoś
zara-1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 13.05.09, 13:56 Kleoluder1 nie rezygnuj z edukacji dla swojego Kochanego Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_patris Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 13.05.09, 15:47 Tak chyba o tego.... On ma dziecko?? to jego fotka: www.easygo.pl/opinie/egipt/hurghada/roma-6k1.html?zdjecia,189a9 Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 14.05.09, 13:33 No byłam w egiptowie od 24.04 do 8 maja . Ze łzami w oczach wsiadłam w samolot powrotny.. Do matury podchodze w następnym roku ale nie z jego powodu. Coś mi w życiu nie wyszło ale on nie był tego powodem. Aby odreagować pojechałam do niego po odebraniu świadectwa ukończenia liceum. teraz wybieram się charterem na 2 miesiące. Znalazłam fajną prace dorywczą.. także wszystko jak narazie jest dobrze. Jeśli chodzi o habisia to wbrew stereotypom tego forum w trakcie mojego przyjazdu nie naciagal mnie na kase ..i jak narazie bardzo sie nam uklada.. moze tylko w sprawach przekonan religijnych czasem sie klocimy.. Ostatnio poszlo nam o świnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_patris Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 14.05.09, 13:49 A z kim Ty jesteś?? z kimś z hotelu Roma? A o Michale mi coś więcej powiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 14.05.09, 18:32 No generalnie to hotel Roma znam bardzo dobrze. Jestem z facetem ,który pracuje w diving center. Michaela znam z zeszłego lipca i mojego niedawnego pobytu w HGR. No napisałam to co mi powiedział wtedy w lipcu - w lipcu twredził ,że ma żonę w Krakowie i przyszła mu na świat córka. Teraz gdy byłam w maju zaczął kręcić się za moją koleżanką ,która mieszkała w Romie z rodzicami - nie wiedziała ,że jest zajęty - spytałam go jak tam jego córka w jej obecności no i wszystko się wydało.. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek82.1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 14.05.09, 18:39 kleoluder1 mam pytanie do ciebie, jaka prace mozna znalesc dla kobiety ,mój facet nalega zebym przyjechała do niego na dłuzej ale ja zastanawiam sie co ja bym tam mogła robic bo z czegos musze sie utrzymac a poza tym nie wyobrazam sobie ze przez całe dnie mogłabym byc bez zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 14.05.09, 18:46 To może zadzwon do Alfa staru - oni potrzebują animatorów. Teraz zaczyna się sezon to hotele znów mają zapotrzebowanie na tego typu pracowników. Sprawdź w Golden five - tam zwolniły się miejsca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek82.1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 14.05.09, 18:51 dziekuje a golden five co to jest mozesz mi napisac , Odpowiedz Link Zgłoś
misiek82.1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 14.05.09, 19:01 misiek82.1 napisał: > dziekuje a golden five co to jest mozesz mi napisac , wiem ze to hotel ale gdzie kobieta w hotelu moze pracowac oprócz animatorki Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 15.05.09, 15:43 Słuchaj .. ja uważam ,że praca w hotelu może być poprostu przyjemniejsza niż siedzenie w jakimś biurze niekoniecznie z klimatyzacją. No myśle ,że np w Marinie kobieta miała by szanse dostać prace w ,którymś z tamtejszych sklepików.. no ale wiadomo ,dobrze jest mieć jakieś znajomości no i znać język.:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_patris Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 14.05.09, 21:25 Hmm.... a teraz kiedy jedziesz tam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 15.05.09, 15:40 Jeśli się uda to pojade tam w lipcu.. i może zostane do ramadanu.. Ponoć za przekroczenie miesiąca bez kolejnej wizy turystycznej płaci się tylko 100 L.E .. w sumie czemu by nie skorzystać i zostać dłużej.. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_patris Re: MICHAEL Hotel Roma Hurghada 14.05.09, 14:12 Moze pogadamy na gg? 12990363 Odpowiedz Link Zgłoś