molo000 13.05.09, 12:55 Przeczytałam opinie na forum i mimo to mam problem z podjeciem decyzji. Wylot z neckermanna w obu hotelach zwykła opcja all - który wybrać, prosze pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molo000 Re: sunrise select garden beach czy mamlouk palac 13.05.09, 22:34 nikt nie może mi pomóc? proszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer87 Re: sunrise select garden beach czy mamlouk palac 14.05.09, 08:27 Bylam w sunrise selecta garden beach i moglam korzystac z mamlocka:) i podejrzewam ze ty tez bedziesz mogla wie wybierasz sunrise:) bo oni nie mogli korzystac z naszych basenow a my moglismy(jako ze oni maja tylko 4 * ) a sunrise 5:) ,milego pobytu to byly nasze pierwsze i udane wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
wikik2 Re: sunrise select garden beach czy mamlouk palac 17.05.09, 18:55 Widać, że jesteś słabo zorientowana, bo po pierwsze oba hotele należą do sieci Sunrise i mają 5*, a po drugie będąc w Mamlouku możesz spokojnie korzysać ze wszystkich udogodnień Gardena i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś