sarciaaa 19.07.09, 12:04 Czy do dyskoteki w hotelu mogą wejść rodziny z dziećmi czy jest tylko dla dorosłych? Może ktoś był? A przy okazji czy są jakieś rozrywki dla dzieciaków (8,10 lat) w Naama Bay? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarciaaa Re: Hotel Kiroseiz- Dyskoteka w hotelu? 21.07.09, 12:17 Nikt nie był w tym hotelu:-( ? Odpowiedz Link Zgłoś
ap1803 Re: Hotel Kiroseiz- Dyskoteka w hotelu? 21.07.09, 13:24 ja np. byłam ;) do dyskoteki nie zaglądałam i wątpię czy inni też mieli przyjemność tam wejść 99% bawiących się tam osób to tzw. "tubylcy", muzyka "ichniejsza" ze świeczką szukać europejczyków Odpowiedz Link Zgłoś
mamami5 Re: Hotel Kiroseiz- Dyskoteka w hotelu? 21.07.09, 21:44 ja byłam 2 razy razy rok temu i teraz w czerwcu, ale bez dziecka. Rok temu tam zajrzeliśmy ale było jeszcze wcześnie i było mało osób i pojechaliśmy standardowo jednak do Hard Rock Cafe w Naaama Bay. Dzieciaki to szaleją na dyskach dla dzieci w amfiteatrze i na animacjach.Jest też wieczór arabski na plaży, dzieci oczywiście też mogą uczestniczyć.No i są zjeżdżalnie przy hotelu, może nie dużo, ale nam wystarczyło.a co do rozrywek dla dzieci w naama to niestety się nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
maoko Re: Hotel Kiroseiz- Dyskoteka w hotelu? 22.07.09, 00:04 Byłam tam w lutym br., więc trochę dawno, ale 2 razy zajrzeliśmy do tej dyskoteki i muzyka była raczej techno czy rokowa, goście to turyści. Było tam wtedy kilka osób, zresztą niezbyt to duże pomieszczenie, więc nie zabawiliśmy długo. Mysle, że z dziecmi nie można iść, ale nie wiem czy wam sie spodoba. Chociaż w sezonie może byc wieksze zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maoko Re: Hotel Kiroseiz- Dyskoteka w hotelu? 22.07.09, 00:05 Sorry, chciałam napisać, że z dziećmi pewnie można wejść, a wyszło inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee31 Pluskwy 22.07.09, 18:39 To była moja nieplanowana pamiątka z Kirosize. Radzę uważać i obejrzeć dokładnie pościel. Myślałam, że jestem pocięta przez komary, a to były pluskwy. Ble Odpowiedz Link Zgłoś
mamami5 Re: Pluskwy 22.07.09, 21:57 Byłam 2 razy, rok temu i teraz ostatnio w czerwcu br i nie widziałam żadnych robalków Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee31 Re: Pluskwy 22.07.09, 22:44 Nie twierdzę, że łażą całymi tabunami po hotelu :).Miałam pecha, że akurat mi się trafiło. Żeby było śmieszniej jechałam z duszą na ramieniu żeby nie spotkać karalucha no i nie spotkałam, tylko, że pluskwy są 1000 razy gorsze. Pluskwy nie są problem tylko hoteli w Egipcie, w Europie również,a ostrzegam, bo naprawdę jest to upierdliwe do zwalczenia. Ogólnie Kiroseiz jest fajnym hotelem, ot poprostu komuś musiał się przytrafić i przytrafiło się mi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamami5 Re: Pluskwy 23.07.09, 19:29 to współczuję, ja na szczęście nie miałam nielubianych lokatorów, specjalnie wygooglowałam jak dokładnie wygląda pluskwa i an 100% nie spotkałam takiego czegoś w hotelu.Karaluchów też nie. A ich ukąszenia to swędzą czy bolą? Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee31 Re: Pluskwy 23.07.09, 21:39 Swędzą, na poczatku przypomina to bąble po komarach, tylko potem swędzenie jest o wiele silniejsze i wygląda to jak wysypka uczuleniowa. Na początku myślałam, że to komary, potem, że uczulenie i tak dopiero tydzień po powrocie zorientowałam się, że cos jest nie tak.W szczytowej formie byłam wysypana od stóp do ramion. Tż nie gryzły, ale jego zwykle nic nie gryzie. Miałam tyle szczęścia,że w mieszkaniu pomógł jeden oprysk (zwykle potrzeba kilka) i po pozbyłam się lokatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
drpau Re: Pluskwy 23.07.09, 22:17 Przywiozlaś to do .pl i zasiedliły Ci sypialnię? Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee31 Re: Pluskwy 24.07.09, 17:36 Sypialnię? Całe mieszkanie. Dlatego o tym pisze, bo wyjeżdżając nie miałam bladego pojęcia co to pluskwy i że akurat mi staną na drodze. Gdybym miała cień podejrzenia to pewnie na miejscu bym sprawdziła i zareagowała. Dlatego radzę uważać. Odpowiedz Link Zgłoś