anooleczka 01.02.09, 19:23 prosze o jakiekolwiek opinie na temat tego holetlu? istnieje w ogole taki?:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
women85 Re: HOTEL BYBLOS 01.02.09, 23:50 Hotel istnieje, obecnie jest remontowany, wiem to od mojego faceta który w nim pracuje... a wiec hotel ten polecam głownie osobą młodym, lub lubiącym nocny tryb zycia, blisko hotelu znajdzuje sie świetna dyskoteka British Bar, do plazy nie jest daleko wystarczy przejsc przez ulice i potem jakies 500m, basen hotelowy świetny z 2 wodospadami oraz sezonowo barkiem na wodzie.. jedzenie jest troszke monotonne ale smaczne, obsługa jest sympatyczna i pomocna,sa animacje, pokoje codziennie sprzatane, kazdy z balkonem z widokiem na basen... anooleczka pisz co jeszze chcesz wiedzieć...pomimo tego ze w tym hotelu pracuje moj luby moja opinia jest obiektywna Odpowiedz Link Zgłoś
anooleczka Re: HOTEL BYBLOS 02.02.09, 13:56 Dziękuje Ci slicznie:) ale mam jeszcze jedno pytanko... bo nasłuchalam sie od moich znajomych ze ogolnie mam sie bardzo pilnowac bo bardzo kradna (ogolnie w miejscowości) ze czasem trzeba uwazac na ludzi bo chca wykupic młode dziewczyny... a tak poza tym jak sie nazywa ta miejscowosc do ktorej sie wybieram? Sorki ze Cie tak męcze, ale tak mi nagadali i tyle sie naczytalam ze az mi sie nie chce jechac ze strachu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women85 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.system-net.pl 02.02.09, 23:45 miejscowośc to Hammamet(jego starszna dzielnica)... podczas mojego pobytu nie zdarzyła sie zadna kradzez kasa, paszporty wsyztkko mielismy w walizkach w pokoju..zawsze mozesz sobie wykupic sejf w recepcji chyba 2 dinar za dzień wiec nie duzo. Musisz sie natawić ze zaczepiać Was beda na kazdym kroku...taka ich specyfika..a poza tym jestescie młode i macie europejską urode a dla miejscowych to coś innego, (jdnka jak dla mnei to bardz sympatyczni ludzie).ogólenie ja nigdy nie chodziłam z nieznajomymi spotkanymi na ulicy, ale spokojnie mozesz sie poruszac w towarzystwie chłopaków z hotlu hehe :):) JAk Ci sie jescze cos przypomni to pytaj, ja cisze sie ze moge komuś pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: HOTEL BYBLOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 12:36 "czasem trzeba uwazac na ludzi bo chca wykupic młode dziewczyny" - kobieto kto Ci takich głupot naopowiadał? Obciach pisać coś takiego!!! Nie mów i nie pisz więcej takich rzeczy, bo to kompromitacja. Hotel Byblos ok, ale nie wyśpisz się (od północy łomot z pobliskiej dyskoteki). Jedzenie ok, obsługa ok, basen bardzo fajny, plaża 600 metrów od hotelu. Hotel jest w miejscowości Hammamet. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1961 Re: HOTEL BYBLOS 04.02.09, 14:54 Cieszę się , że wreszcie ktoś jedzie do tego hotelu. Też słyszałem, że był w remoncie, a czy jeszcze remont trwa? może to już drugi? Hotel nazywał się BYBLOS w ofercie biur podróży teraz figuruje pod nazwą Hammamet Resort ( ale to napewno chodzi o ten sam hotel****). Opinie że jest głośna muzyka to niestety fakt ale to też zależy jakie skrzydło w hotelu ( da się ponoć przeżyć). Jadę na 2 tyg od 23.07.2009 do 06.08.2009 2+2. Chętnie poczytam jeszcze trochę Waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women85 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.system-net.pl 07.02.09, 22:22 Poważnie, ani ja ani moi znajomi nie słyszeliśmy tej muzyki(byliśmy w październiku 2008),kiedy okna pokoju były zamknięte. Z tego co wiem to dobudowuja dodatkowe pokoje...(to informacja z końca stycznia) Hotel ma włąsnie taka opinie jak romek napisał, ale powiem Wam ze jechalismy tam śwadomi tego, i było super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolajna Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 15:02 Hotel Byblos jak dla mnie super,wakacje w 100% udane. Ogólnie hotel dla młodych. P.S. women85 jak twoj luby ma na imię? poznałam tam pare osób pracujących...świetni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 08:59 szukam osob,ktore jada do hotelu Byblos 23 07 na 2 tyg. odezwijcie sie,mysle ze w grupie razniej... Odpowiedz Link Zgłoś
romek1961 Re: HOTEL BYBLOS 10.02.09, 09:49 wylatuję dokładnie 23.07 (jak wcześniej już napisałem) i będę w BYBLOS 2 tygodnie. Aha wylatuję z Okęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women85 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.system-net.pl 10.02.09, 13:11 bede w Hammamecie od Lipca do Września, a w Byblosie pewnie tez zawitam nieraz, jak moj facet bedzie kończył prace...:) Wiec moze sie spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
romek1961 Re: HOTEL BYBLOS 10.02.09, 17:34 z przyjemnością super by było. Każda bratnia dusza się liczy, można korzystać z doświadczeń innych czegoś się dowiedzieć i nie popełnić błędów poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: HOTEL BYBLOS IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.09, 18:29 Ja jadę, ale w czerwcu. Szkoda, że tylko pokoje dobudowują, bo remoncik na pewno by mu się przydał. Dziwne, że nazwę zmieniają... Zarezerwowałam miejsca przed czytaniem recenzji, bo własnie na nazwę "Hammamet Resort" żadnych nie było. Mam nadzieje, że nie będzie tak tragicznie jak niektórzy piszą ;( Nie chciałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women85 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.system-net.pl 11.02.09, 22:38 przedewszystkim nie mozesz jechac z nastawieniem że bedzie tragicznie, w zasadzie tak szczerze mówiąc to w pokoju tylko sie śpi..bo wiadomo wiecej casu spedza sie na plazy czy przy basenie. To naprawde niezły hotel jak na te pieniądze, oczywiscie sa lepsze ale za nie juz musisz liczyc jakies 2500 za jedna osobe. Ja byłam w tym hotelu i nie żałuje. Jesli chodzi o remoncik, to pewnie ze by sie przydał i to kazdemu hotelowi, wiem że było wielkie malowanie w grudniu...ale co dokładnie malowali to juz nie bardzo wiem ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemonthree Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 10:30 :)witam:) ja sie własnie wybieram do tego hoteliku ale juz 16 kwietnia:) pomimo niektórych negatywnych opinii mam zamiar mieć udane wakacje:) pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 12.02.09, 14:07 Ja się wybieram do tego hotelu 27.08-10.09. Przyznam sie ze skusila mnie cena, bo porownujac np Krete czy Rhodos to Tunezja wypada duzo taniej i to all inc. Początkowo nie byłem dobrze nastawiony, po tym że hotel zmienił nazwę oraz opiniach o Hotelu Byblos czytanych na necie... Ale z drugiej strony każdy przeżywa to inaczej i opinie piszą różni ludzie... Więc nie przejmuje się tym... Jesli jedzie ktos rownież w tym terminie, to bedzie milo;) Do zobaczenia ps. Women 85 czy Ty przypadkiem nie jestes z okolic Tychów?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 12.02.09, 14:19 Jeszcze pytanie, czy jedzie ktos z Triady tam?? w tym terminie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
romek1961 Re: HOTEL BYBLOS 12.02.09, 19:29 widzę, że jest coraz więcej nas . Dokładnie tak jest, co osoba to inne zdanie. Można być w tym samym hotelu i w tym samym terminie i mieć dwie różne opinie. Najlepiej po prostu się dobrze bawić i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women85 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.system-net.pl 12.02.09, 23:44 Dawid jestem ze śląska..a stad z kazdej strony blisko do Tychów...:) A dlaczego pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 13.02.09, 09:47 Pytam, bo dziewczyna mojego kumpla z Tychow ma biuro podrozy Karolina Bus i ona ma jakaiegos znajomego tunezyjczyka ktory zalatwial jej informacje dla mnie o byblos... i tez cos wspominala o jakiejs znajomej co tam jedzie;) wiec pokojarzylem fakty i dlatego zapytalem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women85 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.system-net.pl 13.02.09, 10:35 ciekawa informacja, ale niestety to nie ja ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: HOTEL BYBLOS IP: 217.17.41.* 15.05.09, 14:39 women85 czy twój chłopak nie jest przypadkiem animatorem w tym hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: HOTEL BYBLOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 10:01 ...panie Romku widzę że w tym terminie puki co lecimy razem,ja z dwójką dzieci w wieku 13 lat chłopiec i 8 dziewczynka,również z Okęcia.W Hammamecie byłam dwa razy i było super.Do hotelu Byblos pierwszy raz(atrakcyjna cena)mam nadzieję że pobyt też będzie udany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
women85 Re: HOTEL BYBLOS 07.03.09, 20:35 wróciłam wczoraj z Tunezji, Byłam tak jak obiecałam w Hotelu Byblos, teraz Hotel jest zamkniety, z rozpoczeciem sezony czyli koło maja bedzie na nowo otwarty. Z tego co wiem to zwolniło sie sporo obsługi z powodu małych pieniazków ktore płaci im szef, nikt nie wypowiada sie o nim zbyt dobrze. Jesli chodzi o hotel to chłopaki mówili ze byo odswiezanych kilka pokoi. Przypuszczam ze na poaczatku sezonu pokoje moga mniec troszke dziwny zapach poniewz nie były wietrzone przez prawie pół roku czyli tyle ile jest hotel zamkniety, ale to chba standard... Życze udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 09.03.09, 08:51 Mam jednak nadzieje ze nie bedzie tak strasznie....I nie bede z zona jedynymi polakami... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_klu Re: HOTEL BYBLOS IP: *.cust.tele2.pl 12.03.09, 15:05 Ja jadę do Hammamet Resort 21 maja. To moja pierwsza tak daleka wycieczka z 2 dzieci: 6,5 lat i 1,5 roku. Jestem pełna obaw. Może ktoś wie czy np można w nocy przygotować mleko dla malucha? czy w pokoju jest czajnik bezprzewodowy? czy można jakoś podgrzać wodę? czy oprócz brodzika są jakieś atrakcje dla dzieci, bo zabawy z animatorem są ponoć tylko w sezonie, a MAJ jest przed sezonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gala Re: HOTEL BYBLOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 15:11 Czajników nie ma, radzę zabrać własny. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1961 Re: HOTEL BYBLOS 08.03.09, 21:55 do Kamy : cieszę się, że lecimy razem. U mnie starsza jest córka - 12 lat, syn właśnie skończył 7. Myślę, że pobyt będzie udany, pogoda murowana i kursy walut dużo niższe. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 09.03.09, 12:54 Women85 a co mozesz powiedziec o plazy tego hotelu?? on sam nie jest przy plazy ale jest dojscie, jak to wyglada jaki jest stan Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women85 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.system-net.pl 14.03.09, 18:55 plaża i ile mi wiadomo to ten hotel swojej plazy nie ma, niedaleko sie idzie kawałek jakies 500m ulicą potem skret i juz widac plaże. Lezaki 2dinary ale mozna sobie spokonie rozłozyc recznik na piachu, na plazy polecam sporty wodne, niezadrogie a zawsze jakas dodoatkowa atrakcja. Czajników nie ma , radze sobie zabrac...tylko teraz nazwy zapomiałam...poprostu maja inne wejscia do gniazdek..taka zmienke.. Teraz jesli chodzi o atrakcje, rzeczywicie animaje sa od czerwca no moze konca maja..w zasadzie z wyjatkiem basenu to nie ma zadnym...jest plac zabaw ale w opłakanym stanie, zreszta chyba wejscie do niego jest zamkniete.. Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukaneros Re: HOTEL BYBLOS IP: *.chello.pl 17.03.09, 10:05 Ja jade do tego hotelu 16 kwietnia wylot z Warszawy. Mam nadzieję, ze będzie fajna pogoda i miło sędzi się 2 tyg;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 17.03.09, 10:52 No to koniecznie prosze napisac opinie o tym hotelu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martina Re: HOTEL BYBLOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:43 jeśli o mnie chodzi, to hotel jest naprawde wporządku :) ale trzeba przygotować się na muzyke dochodzącą z B. Baru :) obsługa bardzo sympatyczna :) a szczególnie pan macaroni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyza Re: HOTEL BYBLOS IP: 80.50.63.* 23.03.09, 08:57 Jedzie ktoś od 7 maja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerber Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 00:11 Do Pyza. Lecimy w dwie pary na tydzień 7 maja z Katowic. Wie ktoś może czy jest tam wifi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia22108 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.centertel.pl 06.05.09, 16:56 4,06 hotel byblos 2+1 tzn ja Natalia 24 narzeczony 26 i moj tatus:)51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka1605 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.ibd.gtsenergis.pl 26.03.09, 09:50 My z mezem lecimy 10 wrzesnia na tydzien. Mimo roznych opini nastawieni jestesmy bardzo dobrze-to bedzie nasza spozniona podroz poslubna:) Odpowiedz Link Zgłoś
babka1234 Re: HOTEL BYBLOS 03.04.09, 12:08 izka1605 my także chcemy wybrać sie do Tunezji 10 września i również w podróż poślubną :) Zastanawiamy się właśnie nad tym hotelem. Powiedz z jakiego biura lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
izka1605 Re: HOTEL BYBLOS 14.04.09, 13:58 Witam babka 1234, ja zadecydowałam spontanicznie i lecimy z biurem Kopernik z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alajla Re: HOTEL BYBLOS IP: *.bater.net.pl 26.08.09, 18:38 Cześć izka1605:) My z Chłopakiem lecimy też 10 września z Katowice więc się pewnie spotkamy :):) Też bardzo optymistyczne jesteśmy nastawieni :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.telbeskid.com.pl 26.08.09, 19:32 Alajla jak lecisz do tgo hotelu to przykro mi ale z triady juz tam nie polecisz.... dowiedz sie lepiej do jakego hotelu was przepisali pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: HOTEL BYBLOS IP: *.chello.pl 29.03.09, 08:34 Kto wybiera się do tego hotelu 16 kwietnia?? Odpowiedz Link Zgłoś
anooleczka Re: HOTEL BYBLOS 13.04.09, 11:35 widzac te wszystkie opinie dochodze do wniosku iz trzeba sie przekonac samemu bo opinie sa bardzo różniace i dobrze bo ani to go nie skresla ani to nie schlebia pojedziemy to sie przekonamy... na wszelki wypadek proponuje wziac wlasne namioty i jakiej koreczki do uszu:D no coz pożyjemy zobaczymy;) a wybiera sie ktos 06 CZERWCA 2009? fajnie by było w wiekszej grupce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women85 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.system-net.pl 13.04.09, 13:17 Tyle opinii ile ludzi...tak jak napisałaś musisz się sama przekonać..co to namiotu, to naprawdę jest zbędny i zapewniam ze przy zamkniętych oknach te muzyki z pobliskiej dyskoteki naprawdę nie słychać...Zresztą przypuszczam ze większość z turystów w nocy spać nie będzie tylko właśnie bawić się w tej dyskotece... Ja po raz kolejny odwiedzę ten hotel 21maja, a potem w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 16.04.09, 10:56 No to dzis pierwsi szczesliwcy jada do tego hotelu;) czekamy na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:12 ...czekamy niecierpliwie,miejmy nadzieje ze wroca baaaaaaardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
romek1961 Re: HOTEL BYBLOS 17.04.09, 19:41 tak tak droga Kamo nastawiajmy uszu i słuchajmy opinii (ale tylko tych dobrych), nasz wyjazd już za 3 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa85 Re: HOTEL BYBLOS IP: 62.29.163.* 23.04.09, 10:27 Witam serdecznie:) my również wybieramy się do tego hotelu niestety tylko na tydzien ale mamy nadzieje że i tak bedzie super, wylot mamy z Katowic 23 lipca, lecimy z Kopernika, Jade ja:) Ewa, mój facet, jego starszy brat z żoną i ich dzieci - chłopiec 17 lat, dziewczynka 10 lat mam nadzieje że będzie miło :) na pewno fajnie będzie spotkać tam kogoś z Polski :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asska64 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.lcs.net.pl 23.04.09, 20:26 Może ktoś leci do Tunezji -hotel Byblos na 2 tyg. od 21.05 do 3.06.09 wybieram się tam z córkami -15 i 17 lat ,miło będzie spotkać kogoś z POLSKI . POZDRAWIAM WSZYSTKICH LATAJĄCYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asska64 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.lcs.net.pl 23.04.09, 19:53 To niezły hotel **** gwiazdkowy ,ja lecę tam z córkami 21.05.09.Jest dobre jedzenie i miła obsługa ,do plaży ok 500m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przylepa Re: HOTEL BYBLOS IP: *.aster.pl 25.04.09, 00:14 ja mam takie pytanie - coprawda zadałam je juz na forum hammamet resort ale z tego co zauważyłam nie wiele tam sie dzieje:) czy w pokoju jest suszarka do wlosow i czy na terenie hotelu jest jakas siłownia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudeboy Re: HOTEL BYBLOS IP: 77.252.172.* 01.05.09, 11:55 Witam Właśnie wróciłem z 2 tyg wakacji. Mieszkałem w hotelu Byblos. Hotel 3 piętrowy. W pokoju łóżko dwuosobowe, garderoba, tv (12 programów, po polsku tv polonia i tele5, telefon. W łazience prysznic,suszarka. Codziennie są sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki. W hotelu się drink-bar miejsc ok 45. Jeżeli chodzi o alkohol to ma niska ilość %. Drink-bar czynny od 10-23. Stołówka duża, czysto. Faktycznie jedzenie monotonne, minus brak owoców. Hotel posiada basen plus malutki brodzik. W basenie woda ma temperaturę taką jak w morzu ok 16-17 stopni. Ja osobiście się kąpałem. Jest animator mówiący po polsku prowadzi poranna gimnastykę a wieczorem przeprowadza konkursy. Można pograć w bilard, brak siłowni. Jeżeli ktoś chce uzyskać konkretne informacje proszę pisać na mój e-mail: wilk115@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kubusisko Re: HOTEL BYBLOS 01.05.09, 12:56 Hejka wielbiciele upałów:)Jedziemy do Hammamet 18,06/córka 11lat/do hotelu "Hammamet Resort".Na forum nie widać osób,które lecą w tym terminie...może jednak...niech te osoby dadzą znak życia:);Opinie o hotelu słyszałem jak najbardziej pozytywne.Ponoć jak się jest z dzieckiem,to istnieje możliwość wyboru pokoju,z dala od dobiegającej muzy z ulicy...Pozdro dla wszystkich:);A wylatujemy z Okęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerber Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 00:16 Do Pyza. Lecimy w dwie pary na tydzień 7 maja z Katowic. Wie ktoś może czy jest tam wifi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzaPyza Re: HOTEL BYBLOS IP: 80.50.63.* 05.05.09, 09:53 To się spotkamy:) A z tym wifi to też bym chciała wiedzieć, ale niestety pani z biura nic nie wie. Wie ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 17:21 Witajcie ja jadę na 2 tygodnie od 23.07 z dziećmi córki 17 i 15 lat oraz syn 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatusiel Re: HOTEL BYBLOS IP: *.18.90.lan.e-wab.pl 12.05.09, 13:51 Bardzo proszę o kilka uwag odnosnie wycieczek z tego hotelu.Jakieś orientacyjne ceny i miejsca tych wycieczek.Po prostu chce wiedzieć już teraz ile mam zabrać więcej kasy.Jeżeli ktoś był na fajnej wycieczce i pamieta ceny innych chociaż przybliżone to będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: HOTEL BYBLOS IP: *.plwaw.energis.pl 21.05.09, 12:55 W hotelu oferowali rejs statkiem (nie wiem ile kosztował, ale na pewno moza sie potargowac i zbic troche cenę), a także 2-godzinną wycieczkę quadami - bylam i polecam każdemu kto lubi poczuc troche adrenaliny, a nigdy nie miał mozliwości spróbować jazdy na quadach. jeden quad kosztuje 60DT ale tę cenę da się zbić - warto się targować jesli chodzi o inne wycieczki to Triada oferowała kilka - nigdzie w pobliżu nie widziałam żadnej tunezyjskiego biura z wycieczkami, ale to nie znaczy ze nie ma tylko na poczatku maja niewszystkie lokale były otwarte. bylam w tunezji pare lat temu i wtedy byłam na 2-dniowej wycieczce na sahare - koszt dosyc duzy ok 175 DT + opłaty za jeepy i inne w tym roku triada oferowała jescze jedną wycieczkę 2-dniową na północ tunezji - zwiedzanie rzymskich miast, ruin czy coś takiego:) koszt podobny - ale nie wiem jak to dokladnie wygląda bo nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: HOTEL BYBLOS IP: *.plwaw.energis.pl 21.05.09, 12:56 niestey nie ma wifi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: HOTEL BYBLOS IP: 217.17.41.* 15.05.09, 14:46 women85 czy twój chłopak nie jest przypadkiem animatorem w tym hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatusiel Re: HOTEL BYBLOS IP: *.18.90.lan.e-wab.pl 16.05.09, 09:22 Hej,ludziska co z tymi wycieczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 20.05.09, 14:06 Mam pytanie gdzie usytuowany jest sejf dla gosci hotelu, jak wyglada sprawa korzystania z niego, oraz oplaty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: HOTEL BYBLOS IP: *.plwaw.energis.pl 21.05.09, 12:46 Nie dowiadywałam się ile kosztuje sejf bo z niego nie korzystaliśmy, ale usytuowany jest przy recepcji i bardziej przypomina niewielką skrytkę, do której wejda pieniądze i jakieś dokumenty, a nie jakies inne cenne przedmioty. Słyszałam że zdarzyła sie jakaś kradzież czy nawet kilka, ale nam nic z pokoju nie zginęło, a mieliśmy nie tylko apart ale także laptopa. ale niech każy sam decyduje czy wynajmować sejf bo w Tunezji hotele nie odpowiadają za kradzieże w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 21.05.09, 12:59 A czy moze Pani napisac cos o swoim pobycie, bo nigdzie ne widze Pani wrazen z tego pobytu tam, chyba ze cos przeoczylem. O ile dwie osoby pisza ze spedzily czas dobrze i sa zadowolne, to jedna juz pisze zupelnie odwrotnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: HOTEL BYBLOS IP: *.plwaw.energis.pl 21.05.09, 12:58 jesli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to z chęcia odpowiem zycze wszystkim udanego wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: HOTEL BYBLOS IP: *.n1.isko.net.pl 22.05.09, 10:49 Bardzo proszę opisać pani wrażenia z pobytu w tym hotelu.Kwestia czystości w pokojach i wyżywienia.Jestem przerażona opiniami ludzi którzy już tam byli i wrócili niezadowoleni.Ja lecę w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: HOTEL BYBLOS IP: *.plwaw.energis.pl 22.05.09, 15:28 Jeśli chodzi o wrazenia - to jak najbardziej pozytywne- wszystko zalezy z jakim nastawieniem sie jedzie. POKOJE: czyste, żadnych robali, sprzątane codziennie - nie miałam pokoju przy tym british baru więc bylo cicho, ale z tego co zaobserwowalam to goście są od razu przypisani do pokoju - po wypełnieniu takiej karty - chyba meldunkowej recepcjonista odnajduje Cie na liście i daje klucz - ale z tego co wiem to chyba da się wymienic pokój jakby ktos bardzo chciał, ale osobiscie nie widze powodu do zamiany. OKOLICA: dookoła sa same hotele i pare sklepów, ale jest to raczej wyludnione miejsce (bylam w maju) radze pojechac do yasmine i do starego hammametu - byblos jest położony między tymi dwoma miejscami JEDZENIE: z tym jest najwięcej klopotu - jak dla mnie było ok, ale inni POLACY strasznie wybrzydzali bo im nic nie pasowało - moim zdaniem każdy znajdzie coś dla siebie - sniadania były w godzinach 7.30-9.30 od 10 otwarty bar z kanapkami i croisantami, 12.30-14.30 lunch od 15 była podawana pizza (pyszna tylko że na zimno) i na świeżo smazone pączki, a od 19.30 do 21.30 kolacja. Ludzie narzekali ze jedzene było wydzielane- bylo ale tylko jak był jakis kurczak czy indyk to wtedy kelner nakładał - rzeczywiście te porcje były nieduże ale możnabylo podejśc drugi raz, a po za tym bylo mnóstwo innego jedzenia. jesli chodzi o drinki to jest jedna rzecz na ktora mozna narzekać (po za narzekajacymi wciąz Polakami) - moim zdanie w drinkach nie było alkoholu - nie wiem co tam lali - albo rozcienczali gin, wódke alebo to była woda, wina tez słabe. PLAŻA: trzeba kawałek przejśc - wiem ze ludzie tam chodzili, ja byłam tylko pare razy na spacerze gdyz uważam, ze nie byla za czysta ale to dlatego że generalnie tam teraz porzadkują wszystko (sprzątaniem tego nazwać nie mozna - bo wszedzie jest raczej brudno - po za hammaet yasmine, która jest naprawde zadbana. Ale za to ogród i basen przy hotelu bardzo fajny - leżaki za darmo - na plazy niestety nie wiem. ogólnie polecam, mam nadzieje że ludzie będą sympatyczni, bo tak jak juz wspominiałam wiekszośc była na NIE (nie wspominając takich co przyjechali na traf 3* HB za 1070zł za tydzien i dostali 4*ALL i też im nie pasowało) jescze raz polecam hotel bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: HOTEL BYBLOS IP: *.n1.isko.net.pl 22.05.09, 15:53 Dziękuje bardzo.Zaczynam nastawiać się pozytywnie i tego będę się trzymać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martina Re: HOTEL BYBLOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:46 Hotel Byblos jest wporządku... i niektórzy naprawdę przesadzają. Jedzenia baardzo dużo i napewno każdy znajdzie coś dla siebie, czysty basen, czyste pokoje, miła obsługa, cudowny animator.. zawsze się coś działo :) Ja byłam pod koniec lipca 2008r. ale mam zamiar jeszcze tam kiedyś wrócić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolajna Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 15:19 "turysta" którego animatora masz na myśli? jak ma na imię? ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MmIImM Re: HOTEL BYBLOS IP: *.mmj.pl 10.06.09, 00:31 A może wybiera się ktoś tam 25 czerwca...?:) Najbardziej liczę na młodzież w wieku 16-20 bo sam mam 18...lece z rodzicami ale nie mam zamiaru trzymać się cały czas obok:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferbik Re: HOTEL BYBLOS IP: *.chello.pl 14.06.09, 23:15 Witam.Lecimy do hotelu Byblos 2-16.07 z Okęcia, hej ludziska,leci ktoś w tym czasie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: HOTEL BYBLOS IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 12:50 Ja lecę 18-go, więc będę już tam tydzień ;] Jestem dziewczyną i mam 18 lat ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: HOTEL BYBLOS IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 16:00 A oto zdj. hotelu robione wczoraj przez znajomych z Tunezji :) rapidshare.com/files/244814804/a75ec2044e.jpeg.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: HOTEL BYBLOS IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 12:52 Gość portalu: MmIImM napisał(a): > A może wybiera się ktoś tam 25 czerwca...?:) Najbardziej liczę na młodzież w > wieku 16-20 bo sam mam 18...lece z rodzicami ale nie mam zamiaru trzymać się > cały czas obok:D Ja lecę 18-go, więc będę tam tydzień przed Tobą. Jestem dziewczyną i mam 18 lat ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: HOTEL BYBLOS IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 14:41 Wróciłam z Hammamet Resort kilka dni temu i mogę co nieco o hotelu powiedzieć. Ogólnie wewnątrz jest on całkiem przyzwoity. Nie uświadczy się żadnego robactwa itp. Sprzątaczki co dzień dbają o czystość w pokoju i łazience. Wg mnie nie ma różnicy w sprzątaniu czy zostawi się dinara sprzątaczce czy też nie. Jedzenie może być. Dużo warzyw, przygotowanych całkiem zwyczajnie, ale niezłych. Mięsa słabo przyrządzone. Więcej było kości w porcjach, niż samego mięsa. Kucharze co jakiś czas obiady i kolacje próbują urozmaicać, ale ogólnie można się znudzić tym jedzeniem. Szczególnie monotonne są śniadania, cały czas takie same. Obsługa hotelowa na pozór miła, aczkolwiek widać, że mają po dziurki w nosie nadętych Polaków, którzy nie umieją czerpać radości z tego, że są NA WAKACJACH! Zdarzały się incydenty, że niestety między jedną i drugą stroną dochodziło do kłótni. Ogólnie w hotelu w czasie dnia dzieje się bardzo mało. Dzieciaki oczywiście narzekać nie mogą, ponieważ animatorzy z biura podróży Triada bardzo fajnie urozmaicają im czas. Animator hotelowy się nie wysila, starszym pozostaje leżakowanie. Wielkim minusem są wg mnie płatne leżaki na plaży i bar. Nie wiem dlaczego nie może być to w cenie :| Wieczorami nie można się nudzić, jeśli lubi się zabawę. W miejscowości jest kilka dyskotek, między innymi hotelowa, gdzie można się nieźle zabawić. Nie radzę jednak mieć pokoju nad ową dyskoteką, jeśli chcecie się wyspać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubusisko Re: HOTEL BYBLOS IP: *.g1.isko.net.pl 05.07.09, 20:49 Wróciłem nie dawo z Byblos,moje spostrzeżenia są podobne...Pokoje sprzątane przez miłą Dżamirę i Salhę,jedzenie monotonne/dosłownie przez 2 tyg.to samo!/.Obsługa baru do wymiany...Np.przyjechaliśmy z Sahary,ustawiliśmy się w kolejce po napoje,a panowie barmani wdali się w dyskusję między sobą.Kiedy zwróciłem im uwagę,zaczęli polemizować ze mną,zamiast obsługiwać kolejkę...Dlatego mam propozycję,aby tych panów wysłać na szkolenie do Polski,posadzić ich na kasie w Realu na 8godz.,w pampersie,niech się nauczą kultury obsługi... Odpowiedz Link Zgłoś
adamagnes Re: HOTEL BYBLOS 08.07.09, 13:12 Witam. Proszę o opinie osób, które były w tym hotelu niedawno , ale nie chodzi mi o sam hotel, tylko o biuro podróży Kopernik. Jak się te biuro sprawuje, czy mieliście jakiekolwiek kłopoty ? Troche się naczytałam o Koperniku na tym forum i mam mieszane uczucia.Wiem ,że w tym hotelu , oprócz Kopernika ,turystami opiekuje się jeszcze Triada. Może jeszcze inne biuro z Polski ? Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: HOTEL BYBLOS IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 17:44 Tylko te dwa biura z tego co mi wiadomo. Ja żadnej rezydentki z Kopernika nie spotkałam przez 2 tyg. mojego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubusisko Re: HOTEL BYBLOS IP: *.g1.isko.net.pl 08.07.09, 18:30 Z tego co wiem,byli klienci Kopernika,ale też narzekali,min.że nie ma ich rezydentki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: HOTEL BYBLOS IP: *.belchatow.msk.pl 10.07.09, 23:07 Wróciliśmy wczoraj z Byblos, rezydentka była i nie mieliśmy żadnych problemów z biurem podróży Kopernik a nasz pobyt był tańszy niż w Triadzie.Z obsługą też nie było problemu.Oprócz tego ,że ciągle puszczali disco polo , to nasz pobyt można uznac za udany.Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku,bo pogoda gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 13:34 Hotel dla osob rozrywkowych, my bylismy w tamatym roku pod koniec sierpnia i mielismy pokoj typowo nad dyskoteką, leci tam super muzyka i chociaz od 12 do 5 rano było głośno jakos bardzo nam to nie przeszkadzało, w innym skrzydle podejrzewam ze było duzo lepiej, wiec radze brac pokoje z widokiem na basen, jak sie da. Obsługa ok, jedzenie ok, ale faktycznie po tygodniu zaczeło nam sie troche nudzic, wiadomo ze maja inna kuchnie. Animator Aldo super nie ociągał się cały czas pełen wigoru nawet jak imprezował do rana w dyskotece obok. W dyskotece znizki jak jestes gosciem hotelu warto o tym pamietac. Basen super mozna popływac bo nie ma masy ludzi, jak dajesz napiwki w barze to zrobią ci drinki z kwiatkami, ale nie warto zaczynac od duzych kwot ;-) Ogólnie polecam, spędzilismy tam bardzo fajne wakcje Odpowiedz Link Zgłoś
adamagnes Re: Hotel Byblos- Bp Kopernik 17.07.09, 13:39 Gość portalu: gocha napisał(a): > Wróciliśmy wczoraj z Byblos, rezydentka była i nie mieliśmy żadnych > problemów z biurem podróży Kopernik a nasz pobyt był tańszy niż w > Triadzie.Z obsługą też nie było problemu.Oprócz tego ,że ciągle > puszczali disco polo , to nasz pobyt można uznac za udany.Pozdrawiam > i życzę udanego wypoczynku,bo pogoda gwarantowana. Ale mieliście szczęście, jeszcze tydzień temu wszystko było ok z Kopernikiem. Dobrze ,że nie zdążyłam wykupić u nich wycieczki. Czy ktoś ma informacje ,co z ludźmi, którzy są w Byblos z tego biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiiM Re: Hotel Byblos- Bp Kopernik IP: *.mmj.pl 18.07.09, 07:26 Wróciłem już jakiś czas temu:D Zaczniemy tak: 1) Hotel czysty, pokoje zawsze dokładnie wysprzątane jak to ktoś wyżej napisał nie ma znaczenia czy sprzątaczka dostanie dinara czy nie... 2) Jedzenie- o tym mówiono najwięcej... Ja osobiście nie narzekam. Głodny nie chodziłem, każdy jeżeli chciał to mógł znaleźć coś dla siebie. 3) Alkohol- jeżeli dasz parę razy dinara nie możesz narzekać... 4) Okolica- Dużo dyskotek...jedna przy hotelu. A wiec balować (jeżeli wystarczy sił) można cały tydzien. 5) Wycieczki- Szczerze to z wycieczek zorganizowanych byłem tylko na Saharze...i Gorąco Polecam:) 6) Starsza część Hammametu (obowiązkowo do zobaczenie w piątkowy wieczór, a nawet noc) Hammamet Yasmine i Nabeul również godne zobaczenia:) Ogólnie jak dla mnie...Super spędzone 2 tygodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia2439 Re: Hotel Byblos- Bp Kopernik IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 18.07.09, 18:05 Ja dzisiaj przyleciałam z rodziną z tego hotelu. Mięliśmy zostać do 23 lipca lecz niestety przez to co się wydarzyło jesteśmy już teraz w Kraju. Wszyscy z tego hotelu z Kopernika są w Polsce :( A wyjazd bardzo mi się podobał, obsługa, jedzenie, otoczenie, dyskoteka, basen, super jak dla mnie tylko szkoda że tak wyszło z nami :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: Hotel Byblos- Bp Kopernik IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.09, 21:39 A co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniu Re: HOTEL BYBLOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 06:55 "Wróciliśmy wczoraj z Byblos, rezydentka była i nie mieliśmy żadnych problemów z biurem podróży Kopernik a nasz pobyt był tańszy niż w Triadzie". I tu jest pies pogrzebany. Do czasu, do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia2439 Re: HOTEL BYBLOS IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 19.07.09, 11:27 no właśnie my płaciliśmy około 2100zł od osoby na 2 tygodnie a podobno Triada płaciła 2600zł. Pytaliśmy znajomych o to biuro i wszystko było ok. Triada została - my wróciliśmy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: HOTEL BYBLOS IP: 81.15.151.* 24.09.09, 09:29 Witam, czy ktoś wybiera się może do hotelu Byblos w pażdzierniku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: HOTEL BYBLOS IP: 80.48.221.* 24.09.09, 20:47 Jeśli masz jeszcze wybór jakiegoś innego hotelu to przemyśl to. Ja właśnie wróciłam, nie będę na wszystko narzekać bo nie przeszkadzało mi to tak jak innym ale jeść przez cały tydzień martadeli (na śniadanie kanapki, obiad martadela z kartoflami a na kolacje dla urozmaicenia z makoronem)to i ja miałam serdecznie dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okcia Re: HOTEL BYBLOS IP: *.centertel.pl 25.09.09, 20:25 ludzie jak mozeci to nie jedzie do tego hotelu jak mozecie zrezygnowac to wam radze. ja wlasnie wrocilam wczoraj i powiem wam ze hotel ma 4* to nie weim kto mu je dal chyba ktos ostro pijany. on zasluguije na co najwyzej 2*. jedzenie jest caly czas to samo i zimne nawet jak sie wejdzie na obiad czy kolacje od razu to i tak bedzie sie jaadlo zimne a mozna nawet znalezc bonus w jedzeniu jakiegos pajaka, muche czy jeszcze cos. na plaze idzie sie prza pole na ktorym sa odchody konskie. pokoje sprzatane codziennie chyba bardziej scilenie lozka codzinnie i to wszystko. napoje nalewane z laska. wino piwo czy cola podawane sa w tych samych szklankch ale watpie ze one byly myte!!! po pokojach chodza wszelkiego rodzaju robale zaczynajac od mrowek malych i gigsantow konczac na chrabaszczach wielkosci ok 4cm. jedego ktos zabil na korytarzu i lerzal tak przez 4 dni na srodku. jesli chodzi o przekaski to ja ich nie widzialam przez caly tydzien. aaaaaaa to bedzie najlepsze- osluga jes tak fajna ze nawet potrafia z sejfu ukrasc pieniadze bizuterie i nikt sie do tego oczywiscie nie przyzna jeszcze wtedy sie obuzaja ze ktos ich podejzewa. wiec lepiej wszystko noscie przy sobie jesli juz musicie tam jechac!!! ale naprawde warunki oktropne!!! obsluga w sumie jest mila ale to tylko dlatego ze oni widza w turystach pieniadze a jesli juz ktos jedzie na wycieczke i ma all to raczej juz nie musi placic jak by kupowal cienkie drinki ktroe nie kopia. ja nie pije alkoholu ptrawie w ogole ale raz przez calyu dzien jak nie bylo podosy pilismy kolo baru i wyobrazcie sobie ze na koniec dnia nawrt nie mialam lekkiej bobeczki:)a jak zapytalismy dlaczego robi takie cienkie drinki to powiedzianao nam ze oni nic nie dostaja wiec nie robia dobrych wiec dalismy barmanowi 5dinarow to nam zrobil w tej samej szklance tak samo cienkiego drinka jak te wczesniejsze a piwo w jedenj szklance na 0,5% i ta szklanka dla piwosza jest na lyka. jak mozecie to REZYGNUJCIE!!!!!! nie wiem kto pisze o tym hotelu ze jest fajny i ze poleca bo jak ja wyjezdzalm to starsi pasntwo mowili ze tez by sie zabrali z wielka checia wiec ten hotel nie jest ani dla mlodych ani dla starszych. jak juz tam bedziecie to przejdzicoie sobie na druga strone do hotelu z 3* i zobaczcie jak tam jest to nie uwierzycien ze w 3* moze byc taki wypas a napewno bedzie tam chodzic rozmieniac pieniadze bo w byblosie jak rano sie nie zalapiecie to potem nie ma szans. jak ja raz rozmienilam 100euro to ludzie za mna juz nie mieli co stac bo nie mieli oni dinara wiec organizacj zajebista!!! nawet mieszkancy hammametu a dokladniej to taksowkarze nie wiedzieli gdzie jest byblos musielismy podawac nazwe hotelu z na przeciwka wiec to chyba tez duzo mowi!!!! wiec zapamietajcie lepiej nazwe tego hotelu. plaza hotelowa do dupy az wsted tam isc, basen maly brudny z zimna woda, lezaki brudne ostane przez ptaki i jedynie mozna jechac do hammametu jasnim 5dinarow w dzien a taryfa nocna chyab razy dwa sie liczy o kazdej porze bo jest bezpiecznie i to tam jest pyszne jedzenie a do starej mediny jedzie tylka jak jest jasno bo tam sa sami tubylcy zadnych obcokarjowcow i podchodza mowia cos po swojemu i sie smieja albo podchodza z pytaniem - chaszysz, marihuana, kokaina itd. ja z tamtad ucieklam ale podroz tez wychodzi okolo 5din w sdzien ale jak my mowilismy taxowkarzowi ze mamy tylko np 7 din to nas zawiezli w nocy do hotelu bez stekania i pod tym wzgledem bylo oki:) mozecie spokojnie jechac na wycieczke ktora organizuje taki Alladyn naprawde spoko koles i mowi dobrze po polsku i tez wszystko rozumie. ja bylam na takiej wycieczce rejs statkiem, cos fajnego bo byli niby pirai i fajne szol zrobili ale nie ma tam jedzenia takiego jak alladnyn przedstawia na zdjeciach- jest tez lipa straszna ale naprawde warto mozna poskakac do morza tak samo przejazdzka quadami tez super spawa. a jak ktos juz napradwe nie da rady tam wytrzymac to proponuje wycieczke na sahare 2 dni niezapomnianych wrazen cos pieknego i tak tez jest hotel zapewniony 3* ale zdecydowanie lepszy niz byblos- tylko to wszystko troszke kosztuje wiec wezcie z soba troszke kasy:) a jak wezwiecie lekarza to tez za niego musicie zaplacic, za taxi w 2 strony za wizyte i za leki jak wam da je od razu. niby to ma byc oddane w Polsce ale musicie miec na to fakture badz paragon bo jak nie ma to lipa!!! wiec chyba wszystko mowi ze nie ma co tam jechac, jak ktos spedzi tam 2 tyg to wspolczuje:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: HOTEL BYBLOS IP: *.tvgawex.pl 26.09.09, 12:05 Byblos to porazka i zgadzam sie w 100% z Olcia. ja tez wrocilam z Tunezji 2 dni temu i ciesze sie ze juz jestem w POLSCE bo jak bym miala tam byc tydzien dluzej to bym chyba oszalala. nie ma nic pozytywnego w tym hotelu i wydaje mi sie ze pozytywne rzeczy pisza osoby pracujace w selectursie bo9 maja podpisana umowe z tym hotelem i przypal by byl jak by wszyscy pisali ze jest tam lipa. REZYGNUJCIE JAK MOZECIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: HOTEL BYBLOS 26.09.09, 13:45 ciekawe wypowiedzi .. tak czytam i czytam opinie Polakow o roznych hotelach .. i dziwne ze ja mam zawsze inne zdanie ... no coz raz ze Polacy uwielbiaja narzekac- bo przeciez wszystko im sie nalezy, dwa ze jest roznica miedzy turysta a podroznikiem ... nie wiem tylko jednego jezeli kolezanki wybraly sie z selectours na wycieczke do tunezji to chyba widzialy cene tej wycieczki )dodatkowo agent pobiera jeszcze od tego swoja prowizje), wiec za ta cene chyba nikt nie ma prawa wymagac luksusow klasy 8 gwiazdek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: HOTEL BYBLOS IP: *.centertel.pl 26.09.09, 16:31 zgadzam sie z dziewczynami ktore wypowiadaly sie przed pania na j... i powiem Ci tak kolezanko ze rok temu bylem za taka sama cene w egipcie i bylo wszystko bez zastrzezen a nawet o 100zl mniej i tu nie chodzi ze polacy lubia marudzic tylko pisza cala prawde o tym hotelu. rozmawialem z polakami ktorzy byli w hotelu na przeciwko 3* i jakos oni za taka sama cene mieli wypas a 4* w byblosie sa tandetne. a jak by ktos ci ukradl z sejfu ktory oplacasz prawie wszystkie pieniadze ktore masz bo ty pojechalas sobie na sahare tez bys napewno nie chwalila tego hotelu. a jesli juz ten hotel jest tak zaniedbany to niech nie koloryzuja za bardzo w tych opisach bo tylko ludzi w blad wprowadzaja. zebym w ciagu tygodnia svhudla 2kg z all to chyba jest smieszne albo zenujace!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: HOTEL BYBLOS IP: *.centertel.pl 26.09.09, 16:41 a poza tym to jestem bardzo ciekawy czy Ty bylas chociaz na jedna noc w tym hotelu!? pewnie nie i piszesz glupoty albo po prostu jestes z selectoursa i musisz od czasu do czasu tak napisac zeby sie wyrownalo i zeby nie byly tylko negatywne opinie bo bys miala lipna sprzedaz wycieczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: HOTEL BYBLOS 28.09.09, 09:51 co sie tak burzysz? uspokoj sie .. nie jestem z selectroursa, tylko widze jakie sa realia rynku turystycznego. Kazdego roku jest "promocja" na dany kraj i konkretne hotele, ktore agenci super reklamuja ... a w rzeczywistosci jest jak jest. zreszta ... po co komukolwiek coskolwiek tlumaczyc .. widac nie mozna miec wlasnej opinii skoro wg Ciebie osoba majaca inne zdanie pisze glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: HOTEL BYBLOS IP: *.enion.pl 29.09.09, 13:34 Justynko, wierz lub nie, w kazdym razie sam mialem jechac do tego hotelu, na szczescie triada zmienila mi hotel, podobnie jak innym osobom ktore mialy ten hotel wykupiony, ze wzgledu na skargi turystow. Osoba mi zaufana byla na przelomie lipca i sierpnia i niestety potwierdzila wszystkie negatywne opinie, jedynie z czego byla zadowolona to basen, duzy i ladny oraz pokoje. Nic poza tym Pozzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: HOTEL BYBLOS IP: *.centertel.pl 30.09.09, 10:34 5rozumiem ze masz swoje zdanie i dobrze ale jak ktos sie juz wypowiada na temat tego hotelu to niech pisze pradwe a nie go zachwala jak tak naprawde nie ma co w nim zachwalac. moze i basen jest duzy ale woda tak zimna ze nikt za bardzo nie chcial do niego wejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: HOTEL BYBLOS 12.10.09, 13:55 a wiec bylam i widzialam na wlasne oczy. wiec za ta cene uwazam ze : hotel + basen + okolica + (dyskoteka troche glosna, ale jak ktos lubi to przecierpi, latwy dojazd do starego i nowego hammametu, z hammametu zas latwo dostac sie autobusem do tunisu, sibi.., nabeul i innych ...) jedzenie, alkohol, ogolem oferta all in wraz z obsluga duuzy minus ... mimo wszystko ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś