Dodaj do ulubionych

Giertych przyszedł zamiast prezesa MPO

11.09.09, 19:00
Może to jedyne do czego Romuś się nadaje. Reprezentować i nastawiać
pierś za przestępców.
Obserwuj wątek
    • Gość: dosko A Orzechowski to od Gertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:44
      Ciekawe czy ten gość zaczym zabrał się za obronę dowiedział się że
      jego najbliższy kolega Orzechowski pierwszy złozył do prokuratury
      doniesienie jak na jego tel przysłano sms-y z informacjami o
      nieprawidłowościach w spółce. Panie Romanie to było w lipcu 2006
      roku. Wtedy w Prokuraturze Krajowej byli Pana koledzy i co?
      • Gość: iga Re: A Orzechowski to od Gertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:46
        Co to za gość ten Kazimierczak, zamist zgłosić się do Prokuratury to
        przed nią się chowa za lekarzy.
        • Gość: fakt Re: A Orzechowski to od Gertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:48
          Ciekawe że nikt z Łodzi nie chce go bronic. Tylko Roman na to
          przystał. Czyżby LPR polubiło ZCHN. Nie to niemożliwe
          • Gość: olo Re: A Orzechowski to od Gertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:49
            Panie Kazimierczak zgłoś się Pan wreszcie i miastu wstydu oszczędź.
            Piszą o Panu już prawie codzień.
          • Gość: retro Re: A Orzechowski to od Gertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:51
            Może Pan Giertych w obronę weźmie tych pracowników MPO których
            zwolniono i szykanowano za to że powiedzieli o nieprawidłowościach.
            Panie Romanie na tej usłudze do wielkiej polityki Pan nie wróci. A
            to i dobrze
            • Gość: kona Re: A Orzechowski to od Gertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:54
              Dlaczego Prokuratura ich nie zatrzyma. za mniejsze podejrzenia
              goście na glebie lądują a tu co nic. Wymiana zaświadczeń. Łodianie
              nabierają coraz większej niechęci do tej władzy. Brawo dla Panów z
              SLD. Tylko referendum uratuje to miasto
            • Gość: lolek Re: A Orzechowski to od Gertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:56
              Wielki szacunek dla Pana Dariusza Jońskiego. SLD nie ukrywa że
              zarzuty w tej sprawie dostał PJ. Walą w Kropę że aż huczy. Może
              Każimierczak zgłosi się do Prokuratury dopiero po przegranym przez
              Kropę referendum
              • Gość: Książe Re: A Orzechowski to od Gertycha IP: *.lodz.mm.pl 11.09.09, 20:05
                widze ze młodzieżówka SLD juz przy kompach siedzi... pozdro
                • Gość: ja, łodzianka Re: A Orzechowski to od Gertycha IP: *.4web.pl 11.09.09, 21:13
                  Mylisz sie, synku. Ja akurat nie jestem młodzieżówka, a kropidła ma też dosyć.
                  Lekką ręka wydał 17 mln na straszydło na pl. Dąbrowskiego, a szkołom brakuje 8.5
                  miliona dla dzieci. Poczytaj matole:
                  "Dziura w budżecie uderzyła również w najmłodszych uczniów, czyli sześciolatków.
                  Przed wakacjami magistrat namawiał rodziców, by posłali maluchy do szkolnych
                  zerówek lub pierwszych klas. Od tego roku umożliwia to reforma. Szkoły - by ich
                  przekonać - miały obiecywać wszystko, czego rodzice sobie życzyli: nowe meble i
                  zabawki dydaktyczne, a nawet oddzielne świetlice. Sześciolatki w szkołach
                  zwalniały bowiem miejsca młodszym dzieciom w przedszkolach, a przypomnijmy, że w
                  tym roku w Łodzi zabrakło tych miejsc aż tysiąc!

Szkoły długo czekały na obiecane przez gminę pieniądze. Teraz okazuje się, że
                  dostała je tylko połowa - po 10 tys. zł. Reszta zaledwie po 1000 zł albo wcale.
                  - W zerówce miałam mieć nowe meble, ale te parę złotych nie wystarczyło.
                  Sześciolatki siedzą więc na starych, trzeszczących krzesłach, przy stolikach,
                  które ostatnie lata przeleżały w piwnicy zaprzyjaźnionej szkoły - denerwuje się
                  wicedyrektorka z Widzewa. Jej koleżanka z innej podstawówki boi się, że w końcu
                  któryś rodzic zapyta, gdzie obiecany dywan? Gdzie zabawki, dzięki którym maluchy
                  miały się w szkole nie nudzić?" Teraz wiemy gdzie pieniądze dla dzieci:
                  kropaszenka utopił je w fontannie. Sam też nie się tam utopi. Tylko niech ch..
                  nie zapomni czapki!!!
                  • Gość: do lali ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:42
                    Do lali-łodzinki

lala co ty tu farmazony gadasz o 8 milionach dla łódzkich dzieci.

CZY TY WIESZ JAKA JEST BIEDA W ETIOPII?

TAM TO DZIECI MAJĄ PRZEKICHANE.

WIĘC NIE MÓW O JAKICHŚ MARNYCH 8 MLN.

Gość portalu: ja, łodzianka napisał(a):

> Mylisz sie, synku. Ja akurat nie jestem młodzieżówka, a kropidła ma też dosyć.
                    > Lekką ręka wydał 17 mln na straszydło na pl. Dąbrowskiego, a szkołom brakuje 8.
                    > 5

• Gość: iLL debli IP: 89.127.245.* 12.09.09, 08:45
                      j.w.
                    • Gość: łodzianin Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 09:36
                      A ja widzę, że kolesie z urzędu miasta nudzą się przu komputerach?
                      Bronicie stołków, kanalie?
                      Brawo dla SLD - koniec z tym "ch...em w czapce" i jego bandą.
    • izabeli Re: Giertych przyszedł zamiast prezesa MPO 12.09.09, 03:01
      Cóż? Romuś jest jako adwokat dość skuteczny, niestety (dla nas). I kolega...
      dlatego się zgodził. Niezbadane są ścieżki polityki. Koleś kolesiowi oka nie
      wykolesi.
    • Gość: adwokat Re: Giertych przyszedł zamiast prezesa MPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 18:42
      A to ciekawe z checia zobaczylbym go w akcji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka