Dodaj do ulubionych

Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe?

IP: *.toya.net.pl 25.09.09, 20:03
> Bo w Polsce, kupowanie biletów za pośrednictwem internetu ciągle
> nie jest tak powszechne jak na Zachodzie. I, z całym szacunkiem,
> jeszcze długo nie będzie.

Słucham? Taka forma sprzedaży jest bardzo popularna. Baa, jak ktoś nie chce
kupować biletów przez Internet to może to zrobić przez pośredników (empik
chociażby). Kupowanie biletów na chwilę przed samym meczem jest IMO
frajerstwem i liczeniem na cud.
Obserwuj wątek
    • Gość: Markus Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.toya.net.pl 25.09.09, 20:20
      Pani Aleksandro, około 10 tysięcy biletów na walkę Gołota-Adamek rozeszło się
      w półtora dnia właśnie przez internet. Czy to nie świadczy o popularności tej
      formy dystrybucji?
      • Gość: konik Re: Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 22:04
        rozeszło sie przez internet... i zobaczysz ile z tych biletów będzie oferowanych
        przed halą w dniu imprezy
      • Gość: qq Re: Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.toya.net.pl 26.09.09, 09:32
        czy jak będzie wystawa kotów rasowych albo targi np. "Wiatr i woda" to ja mam
        zamawiać bilety w internecie ? Bzdura !!! Kasy muszą być.
        • Gość: anihilator Halę budowała ekipa Krowiepickiego... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.09, 12:43
          ... który uczestniczy tylko w imprezach z udziałem biskupa, gdzie biletów się
          nie sprzedaje, ale zbiera "co łaska". Nic więc dziwnego, że zatwierdzono projekt
          bez zaplecza kasowego. Jak halę święcili, to latał kościelny z tacą, a potem to
          już mało istotne. A na wystawie kotów będzie można zbierać do kuwety !
    • Gość: krytyczny Artykuł jest tak samo aktualny jak dołączone zdjęc IP: *.teosat.pl 25.09.09, 20:52
      Artykuł jest tak samo aktualny jak dołączone zdjęcie...z tyłu, na froncie
      "starej" hali od kilku dni wisi baner mistrzostw....znów jakiś pismak nie wie
      co pisze
      • Gość: Przygoda Artykul na poziomie fundamentow Areny IP: *.lodz.mm.pl 25.09.09, 22:24
        Argumenty o likwidowaniu krzeselek itp. Gdzie autor tego artykulu uczyl sie
        pisac? Zalosna ta gazeta sie robi!!
    • Gość: A Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 23:18
      Kupowanie biletów do przyjemności nie należy. Zdarzyło mi się, ze bilety
      dotarły w ostatniej chwili i firma kurierska nie chciała ich dostarczyć.
      Proponowano odbiór osobisty. Uważam, że system jest niedopracowany.
    • Gość: Paweł Parkingi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.astral.lodz.pl 25.09.09, 23:37
      Tam są potrzebne parkingi. Byłem dziś na meczu i miejsca szukałem 25 min
      między innymi na pobliskim osiedlu. W końcu zaparkowałem na trawniku.
      SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kibic Re: Parkingi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 00:10
        dziś na meczu , przyjechałem przed dwudziestą, zaparkowałem bez
        problemu w rejonie dworca, było dużo wolnych miejsc.
        • Gość: Miszal Re: Parkingi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.toya.net.pl 26.09.09, 13:53
          Zgadzam sie, ze nie problemu parkowania, wiem z Eurobasketu miedzy
          innymi. A i tak najszybciej dostawalem sie tramwajem. Ale oczywiscie
          sporo ludzi musi sie pochwalic ze ma auto i jechac nawet jak mieszkaja
          500 od Areny.
    • Gość: pajak Kobito, reprezentujesz tradycyjny sposób myślenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 00:35
      Przykre bo dziennikarz powinien być hop do przodu, a nie do tyłu jak
      w tym przypadku.
      Artykuły p.Hac świadczą o jej możliwościach intelektualnych, do tej
      pory powstrzymywałem się od komentarzy, ale problem kas mnie poraził.
    • Gość: iLL Domaszewicz ma cos do powiedzenia? IP: 83.141.66.* 26.09.09, 07:56
      Od kiedy bez-radny Domaszewicz zostal jednym z dyrektorow hali Arena, jakby mniej krytykuje prezydenta.
      A BURDEL Z ARENA JAK BYL DO PRZEWIDZENIA, TAK JEST!

Domaszewicz niemoto, zrob cos dla tego miasta. Posade juz masz, wiec k..wa wez sie do roboty nierobie. Nastepna kadencja jako radny ci nie grozi. I z roboty tez zostaniesz wy...ny kiedy przyjdzie na to odpowiednia pora. Czasy na wałki w Lodzi sie skonczyly.
      PO to partia skonczona w Lodzi.
    • Gość: Kibicka Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 10:22
      Bardzo dobra odpowiedź p. Hac. Kasy są potrzebne, ponieważ nie wszyscy mają
      internet, a niektórzy wydając pieniądze na bilet, muszą oszczędzać nawet 20
      zł. Ja kupując bilet za 40 zł i tak wydaję za dużo w stosunku do dochodów.
      Pan redaktor Bińczyk powinien wyzbyć się arogancji; wykazać pokorą, która w
      tym momencie byłaby bardziej na miejscu.
    • Gość: Miszal Hac!!! IP: *.toya.net.pl 26.09.09, 13:55
      pani hac! Niech pani skonczy wreszcie. Rzygac mi sie chce (przepraszam
      za mocne slowo) jak czytam kolejne pani wypociny. Do widzenia, Łódź za
      pania nie zateskni! Moze inne miasta pania przyjma do krytykowania
      Łodzi.
    • nefnef Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? 26.09.09, 21:48
      Ja chcę kupować w kasie! Owszem, niekiedy kupię poza kasą, ale częściej kupuję
      w kasie. Czy kina też mają zlikwidować kasy? PKP też? Co za absurdy!
    • Gość: bogdan Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.28.rev.vline.pl 26.09.09, 21:59
      Kasy (czy przygotowane miejsca nie) być powinny. Zgadzam się z opiniami, że
      nie każdy ma internet i nie każdego stać na dodatkowe 20 zł za pośrednictwo
      firmy kurierskiej. Poza tym może nie jestem super kibicem i pół roku temu nie
      wiedziałem, czy będę miał czas i ochotę obejrzeć jakiś jeden wybrany mecz sam
      albo z dzieckiem. A tak poza tym, jeśli przyszedłbym godzinę przed meczem,stał
      półtorej godziny po bilet, to jaki jest sens iść na ten mecz??
    • Gość: gosc niepotrzebne są kasy biletowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.09, 22:29
      wystarczy jeden sepleniący KASJER w czerwonej koszulce , każdy
      chętny da mu do łapy....on chętnie weźmie !!!
    • Gość: tomkin Grubiaństwo pana Jarosława Bińczyka IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 22:39
      Grubiaństwo pana Jarosława Bińczyka jest porażające, to przykre że tacy
      ludzie mają możliwość się wypowiadać na szerokim forum. Jeżeli mam ochotę
      kupić bilet przed meczem, a jest on dostępny to nie muszę stać dwie godziny w
      kolejce. Absolutna plama organizatora i niech się on wstydzi, a nie zatrudnia
      idiotę do wypisywania bzdur.
    • Gość: ja Re: Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 12:27
      Małe sprostowanie do zdjęcia przy artykule podpisanego "Przechodnie mogą
      swobodnie zaglądać do wnętrza hali. Nie ma rolet. A szyby szpecą plakaty
      przyklejone zwykłą taśmą". Jest to stwierdzenie nieprawdziwe. Informuję
      szanownego autora, że ROLETY JUŻ SĄ !!! To że nie było ich podczas meczów
      sparingowych Polska-Chorwacja w koszykówce mężczyzn (o czym Wyborcza
      informowała) nie oznacza, że się nic od tego czasu nie zmieniło. Rolety (na okna
      w hali - od samego dołu aż po dach) - były już podczas mistrzostw świata w
      koszykówce.
      • Gość: mapi7 Re: Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 15:56
        Bilety kupiłam przez internet i w empiku.
        Uważam, że kasy powinny być, a PARKING przede wszystkim. My z mężem
        też musieliśmy parkować gdzieś na osiedlu!!!!
        Ale gdy już pokona się barierę kupna biletów, braku parkingu, straci
        przy wejściu butelkę wody mineralnej, bo po co mieć własną, gdy w
        środku bufeciki z wodą w straszliwych cenach, minie najczęściej
        niemiłych panów porządkowych I ZASIĄDZIE WRESZCIE Z KIBICOWSKA BRACIĄ
        na widowni, to warto pokonać te wszystkie niedogodności!!!!!!!
        Pozdrawiam wszystkich miłośników siatkówki!!!!!
        • Gość: Miki1238 Re: Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 19:48
          Witam,

Do kościoła w niedzielę też z rodziną dwie przecznicę jedziecie
          samochodem. Patrząc po IP mogłaś środkami komunikacji miejskiej
          przyjechać. Gdzie te parkingi wybudować ? Łódź Kaliską zlikwidować?
          Ludzie pomyślcie. A dla osób które przyjechały spoza Łodzi
          proponuje parking przy Real-u i kawałeczek dojść.

Pozdrawiam
    • Gość: jasio Re: Czy Atlas Arenie potrzebne są kasy biletowe? IP: *.dc.dc.cox.net 27.09.09, 17:54
      zaorac ta Lodz !!! po co komu potrzebne to miasto ?
    • Gość: buc Panie Bińczyk!!! IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 22:35
      Panie Bińczyk!!! A skąd miałem wiedzieć pół roku wcześniej, że na koszykówkę pójdę??? Może z Wyborczej!!! To nie wyprawa na K2 tylko meczyk. Dogaduje sie znajomych i na spontonie idziemy pokibicowac. Kupujemy bilety w kasie i to góra pare dni wczesniej. Zresztą niby czemu 1/3 miejsc swiecila pustkami na baskecie??? Bo poszla fama ze bilety dawno wyprzedane w necie a kas nie ma. I wszystko. Czesc :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka