doodster 29.12.09, 11:13 "Szacuje się, że w imprezie uczestniczyć będzie ok. 8 tys. osób. Na zabawę miasto wyda 1,5 mln zł." 187,50 per capita. Nieźle, nieźle, na bogato! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: łódzki sylwester 30.12.09, 00:13 A gdzie się te 8 tysiecy zmieści? Szłam dziś przez Plac - wozy telewizyjne, wieże kamer, reflektorów, wszystko obstawione barierkami. Namioty browarów. Jedna toaleta w podcieniach na Legionów. Chyba rotacyjnie. :) Dziarsko wycinano ozdobne krzewy ze środka Placu - naprawdę super, będzie łódzki trawnikowy standard - czyli rdest, babka, koniczyna i perz. Jak przy wejściu do dętki. Fajnie :) A, zapomniałam - to przedpole do remontu trakcji. To może i nie szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: łódzki sylwester IP: *.retsat1.com.pl 30.12.09, 12:31 > Dziarsko wycinano ozdobne krzewy ze środka Placu - naprawdę super, Przecież i tak mają z placu wyrzucić tramwaje, a całość wylać betonem. Ot, taka betonowa pustynia w centrum miasta. Widocznie te prace, to już pod tym kątem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość bardzo dostaliśmy po dupie... IP: 91.193.160.* 30.12.09, 11:02 Lokale w ostatniej chwili odwołują zabawy sylwestrowe, bo nie sprzedały zaproszeń. W Łodzi takiej sytuacji jeszcze nie było - bardzo dostaliśmy po dupie. Było marnie, a teraz nawet nie zarobimy w sylwestra - mówi jeden z restauratorów. Winny kryzys? A może gwiazdy, które będą śpiewać za darmo na miejskich imprezach? lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7406954.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: bardzo dostaliśmy po dupie... IP: *.toya.net.pl 30.12.09, 11:20 Ale w zeszłym roku też był sylwester miejski i dwa lata temu też. Wydaję mi się że ludzie chodzący do lokalu na sylwestra to inna kategoria niż zwolennicy imprez na mrozie Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dużo ładnych obrazków w tiwi 31.12.09, 10:44 w związku z łódzkim sylwestrem. To naprawdę miła odmiana. [2. kawa + 1. kieliszek lava dell'Etna; jajo na twardo] Odpowiedz Link Zgłoś