Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 20:08 A 14. marca Tokio Hotel! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel Depeche Mode - Kosmos w Atlas Arenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 21:31 Koncert rewelejszyn! A rewelejszyn to przede wszystkim publiczność. To co pokazała to MISTRZOSTWO ŚWIATA! Gwiazdy tego wieczora były dwie I audytorium II zespół Jeżeli chodzi o szaleństwa wokalisty czy zespołu, hmmm... polecam AC/DC w maju. Fakt, tam będzie przewaga formy nad treścią ale show to łałłł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P77 Koncert Depeche Mode w Łodzi. Kosmos w Atlas Ar... IP: *.chello.pl 12.02.10, 03:38 w476.wrzuta.pl/obraz/4CpNzCjvBYZ/depeche_mode_lodz_11.02.2010 koncert git ,tylko 2 godz ale organizacja ...do bani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YarekP Dorzucilem swieze zdjecia z 11.02.2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 06:37 Wybralem 10 mam nadzieje ze beda sie podobaly :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YarekP Dorzucilem swieze zdjecia - cd.: adresy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 06:49 w80.wrzuta.pl/obraz/0H2WrdFjhnv/dsc02479 w80.wrzuta.pl/obraz/agR6FbdFtKd/dsc02406 w80.wrzuta.pl/obraz/2N6anJzgfFj/dsc02416 w80.wrzuta.pl/obraz/5LZUVZsYpd3/dsc02426 w80.wrzuta.pl/obraz/0zSVxmtrAzb/dsc02429 w80.wrzuta.pl/obraz/2fB3MSSZ8jr/dsc02437 w80.wrzuta.pl/obraz/0VhnOdybXkx/dsc02441 w80.wrzuta.pl/obraz/6ujvo8WGxMp/dsc02453 w80.wrzuta.pl/obraz/186unvngvQF/dsc02457 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Dorzucilem swieze zdjecia - cd.: adresy IP: 194.156.48.* 12.02.10, 08:18 Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja znowu Re: Dorzucilem swieze zdjecia - cd.: adresy IP: *.pai.net.pl 12.02.10, 11:46 Yarek, jak dla mnie foty rewelacja. Jak już je obrobisz wrzucaj linka. day.break@wp.pl thx i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Depeche Mode - Kosmos w Atlas Arenie IP: *.toya.net.pl 12.02.10, 09:32 Który koncert był lepszy - w srodę czy w czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INU Re: Depeche Mode - Kosmos w Atlas Arenie IP: 217.153.8.* 12.02.10, 09:54 Wybrałem czwartek przypadkowo, ale sądząc po opiniach znajomych, którzy byli w środę- zespół wokalnie lepiej się zaprezentował w czw. Widowisko świetne, publiczność faktycznie wspaniała. Oby więcej takich wydarzeń, oby więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Koncert Depeche Mode w Łodzi. Kosmos w Atlas Ar... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:44 Byłam - widziałam!!! Cała prawda. Nie zapomnę tego do konca życia :) Jak każdy ich koncert - geniealnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Koncert Depeche Mode w Łodzi. Kosmos w Atlas Ar... IP: *.pai.net.pl 12.02.10, 11:37 Autor artykułu nie jarzy za bardzo tematu DM. Bardzo proszę o poprawkę. Łódzki fanklub nazywa się FC Faith!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depeszówa Koncert Depeche Mode w Łodzi. Kosmos w Atlas Ar... IP: *.toya.net.pl 12.02.10, 11:51 a mnie czegoś zabrakło, może dlatego, że w 2006 roku byłam na 2 koncertach DM i miałam porównanie. jak dla mnie nagłośnienie pozostawiało wiele do życzenia, ale "lot" balonów przy Policy of Truth był REWELACYJNY. superwidok. 'Home' w wykonaniu Gore'a - czysta uczta dla ucha. jedno jest pewne - takiej publiczności jak polska,nie ma. Byłam w Pradze na koncercie DM i tam było drętwo. brawo dla nas! Arena robi wrażenie, ale organizacja nieco kulawa (tylko kilka bramek do wejścia, 2 wyjścia po koncercie, zwały śniegu, totalny chaos, megakolejki do szatni...). ale chłopaki z DM dali czadu, mimo że 20 lat skończyli dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Koncert Depeche Mode w Łodzi. Kosmos w Atlas IP: 212.87.244.* 12.02.10, 15:15 po pierwsze - akcje z balonikami to nie inicjatywa lodzkich fanow tylko fanow skupionych wokol polskiego forum depeche mode po drugie - Alan nie przyjedzie na koncert tylko bedzie to bardziej forma imprezy ,spotkania, wspolnego odsluchania utworow + na pewno jakies wizualizacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARNI from P Rewelacyjny - koncert depeche mode w łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 15:16 Byłem na wszystkich koncertach w Polsce i powiem szczerze, że ten czwartkowy był REWELACYJNY! Wokalnie super, zero przesterów głosu i improwizacji jak to czasami bywało ...Jestem mega zadowolony. Nagłośnienie wg mnie nie było złe, bo w Katowicach było tak głośno, że aż mi wątroba skakała...A tu w AA było ok Moim zdaniem scena była troszkę zbyt nisko, mogłaby być z 1 m wyżej byłaby lepsza widoczność...dla niskich, tórych na płycie nie brakowało....Atmosfera - pozazdrościć...klimatu. Krótko mówiąc najlepszy koncert jaki dali w Polsce (mówię o czwartkowym, bo nie wiem jak było w środę)See you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Rewelacyjny - koncert depeche mode w łodzi IP: *.toya.net.pl 12.02.10, 16:12 Koncert boski trochę scena za niska mogła być ze 2 metry wyżej, nagłośnienie można było trochę poprawić natomiast cała reszta obsługa hali 2 wyjścia z tafli koszmar czy z samej hali za mało, szatnia istna paranoja, 1 osoba na kilkaset osób !!!,wyjzady aut z pod hali plus piesi w tysiącach kocioł niebezpiecznie tylko 2 wyjścia i to przez kołowrotki??tłok może się to skończyć dużą tragedią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Gratulacje dla prezesa IP: *.toya.net.pl 12.02.10, 17:03 Dariuszowi Galazce prezesowi areny gratulujemy zdolnosci organizacyjnych. Trzeba jednak przyznac ze tak wspanialego koncertu nawet jemu nie udalo sie zepsuc chociaz probowal co sil. Odpowiedz Link Zgłoś