nowiniak8 02.04.10, 21:02 Wybieram się do łodzi na kilka dni,mam pytanie gdzie można sobie załatwić tanie noclegi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magik Re: noclegi IP: *.retsat1.com.pl 02.04.10, 21:38 www.noclegi-lodz.pl/tanienoclegi.php Odpowiedz Link Zgłoś
fidelitka Odradzam Hotelik na Zdrowiu. 04.04.10, 13:17 W środku potwornie jedzie pleśnią, po kwadransie w Sroteliku człowiek cuchnie jak zeszłoroczny kartofel. Do tego pan ma dziwne pojęcie o interesach. Chciałam raz umieścić tam 10 osób (opłatę kazano mi wnieść na PIĘĆ TYGODNI Z GÓRY), ale kiedy pojechałam finalizować transakcję pan hotelikowy po prostu się rozmyślił, bo wyszło mu, że nie opłaca mu się wynajmować na jedną noc. Dziwaczne, chimeryczne, nieprofesjonalne, niemiłe. Do tego ten smród. Dla koneserów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: noclegi IP: *.net.stream.pl 04.04.10, 11:59 myślisz że łodzianie korzystają z noclegów w hotelach we własnym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: noclegi IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.10, 15:57 może hostel na Sienkiewicza przy Nawrot? Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiankiewicz Re: noclegi 12.01.17, 12:01 Polecam M Hotel. W weekendy mają bardzo atrakcyjne ceny, plus SPA w cenie noclegu. www.mhotel.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: noclegi IP: *.dynamic.mm.pl 15.02.17, 22:44 Warto zajrzeć do hotel-diament.com.pl. Dużo osób jest zadowolonych. Odpowiedz Link Zgłoś
amaliebenes Re: noclegi 30.07.18, 22:17 Najlepszy hotel w Łodzi to www.agathotel.pl/hotel.html . Co prawda nie jest w centrum, ale to akurat największa zaleta. Ponieważ bez względu na to w jakim celu przyjeżdżasz do Łodzi tam spokojnie odpoczniesz, w centrum z okna zobaczysz najczęściej odrapaną ścianę kamienicy, albo będziesz mieć okno na ruchliwą ulicę, tak jak w przypadku wielu hoteli wzdłuż Mickiewicza i Piłsudskiego. Jednocześnie Agat, hotel Łódź ma bezpośrednie połączenie autobusowe do Dworca Fabrycznego. Przejazd autem z hotelu do centrum zajmuje 10 min. Przy hotelu znajduje się bardzo popularna restauracja w Łodzi, Grill Bar Agat. Hotel znajduje się w granicy Lasu Łagiewnickiego, przy trasie wyjazdowej na skrzyżowanie autostrad A1/A2. Odpowiedz Link Zgłoś