ciocia_rada 05.08.10, 19:34 kurczę, szukam już prawie rok! kiedyś widziałam w lidlu, ale dawno już tam nie ma. Widział ktoś może, wie coś? help! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Ja gotuję w zwykłym. 06.08.10, 09:24 Kiedyś widziałam takie garnki w Tesco i w Ikei. Skoro jednak szukasz od roku, to pewno znasz stany magazynowe wszystkich pospolitych sklepów. Ale jeśli nie kupisz, to nie desperuj. Ostatecznie na cechy klusek kształt gara nie ma wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_rada Re: Ja gotuję w zwykłym. 12.08.10, 21:34 no tak, tak, ja też gotuję w zwykłym, jakoś sobie radzę i jest git i smacznie, ale ten garnek to taka rzecz którą naprawdę chciałabym mieć by po prostu mieć specjalny garnek :). Nadal szukam, więc jak ktoś coś gdzieś - niech pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Czary-mary!:) 12.08.10, 21:47 www.koliber.sklep.pl/index.php/produkt,387 Cena spora jak za gar, ale skoro to taki pożądany gar, to żadna cena nie jest zbyt spora za gar. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tańsze czary-mary 12.08.10, 22:00 www.rynekagd.pl/garnek-elo-20-cm-5l-do-gotowania-makaronu/produkt/1536.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_rada Re: Tańsze czary-mary 14.08.10, 13:01 aaa202 napisała: > www.rynekagd.pl/garnek-elo-20-cm-5l-do-gotowania-makaronu/produkt/1536.html wielkie dzięki! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: [gwł] garnek do spaghetti? IP: *.toya.net.pl 12.08.10, 22:29 a ciezko sprawdzic na allegro albo w sklepach internetowych? Mnie wyskoczylo na allegro ponad 30 takich garnkow i zajelo mi to minute... Skoro przez rok nie moglas do tego dojsc to nie jest ci on widocznie az tak potrzebny.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_rada Re: [gwł] garnek do spaghetti? 14.08.10, 13:03 Gość portalu: gosc napisał(a): > a ciezko sprawdzic na allegro albo w sklepach internetowych? > Mnie wyskoczylo na allegro ponad 30 takich garnkow i zajelo mi to minute... > > Skoro przez rok nie moglas do tego dojsc to nie jest ci on widocznie az tak > potrzebny.... dzięki za radę :P, ale ja szukam głównie i przede wszystkim w ŁDZ, bo nie wierzę w dobre zabezpieczenie garnka podczas transportu; ale masz rację, nie jest to rzecz bez której nie mogę żyć - o czym już pisałam, a jedynie moje wymarzone widzimisię :D Odpowiedz Link Zgłoś